- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.781
sarı ve kıvırcıkım benŞekersiz yaşamak bir insanı nasıl pozitif etkiler bilmiyorum ama kilo verme kısmına katılıyorum oh neşeli ol hep böyle çok eğlenceli hayat
Tedavine son 6 kilo
Ayrıca senin sarı olduğunu bilmiyordum
Şampanya rengi de çok hoş ama
Balmlar da çok pahalı haklısın benim annemin arkadaşı var toptan ucuz getiriyor diye avon alıyorum
Kahverengi bir de akmaz sarı gibi de solmaz çok rahat bir renktir
Hem çikolata kahvesini çok beğeniyorum ben çok sıcak bir renk benim saça koyu geliyor diplerden çıkarsa çirkin olurum ama çok seviyorum
Zaten seni geçmemiz bence şu aşamada pek mümkün değil ama bakarsın seneye yaza zayıf dönerim
Veya da kilo almış dönmem daha mümkün bence
Bende iyi bi kaptandim zamaninda lutfen beni de over msnz acik gonsularÇok iyi bir kaptandın keptİnn hep çok anlayışlı ve destekleyici oldun bize karşı en azından gitmiyorsun takımdasın
evet bana da geçmedi bugün son 1 saat kaldıya bugün sanki 3 gün gibiydi hiç geçmedi
umarım hedef hızlıca 65Bana sanki 69.8 olacakmissin gibi geliyo cumayazaten 69 u görünce omu kaybetmemek icin daha da motive olursun
50 dk oldu bile sporum hala devammaksama yogurt yicem sadece cunku acikmadim daha
Hee en guzeli şampanya rengi oluyo o hafif sarımsı oluyo ya bence her tene yakışır cok koyu degil benimde tenim bugday mi desem oyle ama kas goz karaben kendi sac rengime boyattim hic boya derdim yok suan baya rahatim ama yaz geldi ya açık renk istiyom sacimda ablama iki saga iki sola karamel boncuk sac taktırdim o yetti bana
sarı ve kıvırcıkım bencanım dondurma çekti ifadelere bakarken acil meyve yemem lazım benim
dün akşamda böyleydim evde büroda sert takılıyorum bugün gerçi kaçırdılar bu yönümü
o yönden daha mutluyum umarım 65 ten de aşağı düşerimde rahat bir oh ile tedavime başlarım
2 saat yapmak hedefim katmer anca erirumarım hedef hızlıca 65bu de ne yiyor bilemiyorum mandalina sanırım
oo 50 dk spor süpersin valla 40 dk zor yapıyorum
Vallaha mıBende iyi bi kaptandim zamaninda lutfen beni de over msnz acik gonsular
Zaten varya 70 den bi kurtul bence devami hizla gelecekumarım hedef hızlıca 65bu de ne yiyor bilemiyorum mandalina sanırım
oo 50 dk spor süpersin valla 40 dk zor yapıyorum
çok sıkıcı iç karartıcı bi günNiden pincikimm
son 30 dkevet bana da geçmedi bugün son 1 saat kaldı
Hee sen keptinn döneminde geldin sanirim 2 seneye yakin kaptanligi ben yaptimVallaha mıben seni hiç kaptan görmedim herhalde az farkla kaçırdım
Bende iyi bi kaptandim zamaninda lutfen beni de over msnz acik gonsular
Aynen o kahve sacin arasinda accik görünse de bi hosuma geliiyirHevesini almıştır arada peruk da tak sarı sarı hahah
Hem sarı hem kıvırcık hem zayıf vallahi fıstık gibi
Olmaz ama ayip olarAhahahahahTopicte birini övüp pancarı övmezlik edemeyiz
2 kere kaptanlik yapmis 2 kere mezun olmus bi kere listeyi terketmis 4 kere listeye girmis insanim ben en coh ben ovulecemAhahahahahTopicte birini övüp pancarı övmezlik edemeyiz
Aynen o kahve sacin arasinda accik görünse de bi hosuma geliiyiryok kiz ben daralirim takamam peruk
Olmaz ama ayip olarsaksi degilim ben kuru kizim
2 kere kaptanlik yapmis 2 kere mezun olmus bi kere listeyi terketmis 4 kere listeye girmis insanim ben en coh ben ovulecem
Baya da çok yapmışsınHee sen keptinn döneminde geldin sanirim 2 seneye yakin kaptanligi ben yaptim
tehdit demkHele bi git o kıvırcık saclarini yolarim valla
çünkü bugün salı ve salılar normal günlerden daha uzundurya bugün sanki 3 gün gibiydi hiç geçmedi
sağol kuzuummmmÇok iyi bir kaptandın keptİnn hep çok anlayışlı ve destekleyici oldun bize karşı en azından gitmiyorsun takımdasın
kıskaaaannncccBende iyi bi kaptandim zamaninda lutfen beni de over msnz acik gonsular
tehdit demkD:
çünkü bugün salı ve salılar normal günlerden daha uzundur
sağol kuzuummmmgitmem buralardaym hep
siz uyumlu oldugunuz için bende anlayışlıydım
kıskaaaannnccc
hemen de atlamış cekemiyon demiD:
pazartesi öğleden önce ve cuma öğleden sonrası cınımmmmpeki hangi gün kısa tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?