Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaa oyle deme en ince en alimli en guzel sen olaciksin soz nisan bisey var mi yakinlarda

Aslinda sabah sporu da yeter ama ben şu fitnessci bağyanlar gibi vucut istiyom o yuzden ağırlık çalışmam şart bugun 60 dk spor yaptim sabah eger aksam fazla kaçırırsam sabah 1 saat yapiyom spor yoksa 40 dk da bırakıyom bi birakinca baslamasi zor oluyo demi bacagin iyce bi iyilesseydi daha motive olursun canim

Afiyet olsun canim pek göremiyorum seni sanki takimda
O aradaki gongda nesi

Kızlar ben size yalan söyledim ahaha 100 gramı 6 kaloriymis. Yanı bu paket 12 kalori 0 degil. Ama şimdi gordum. Burda öyle diyorlar kalorisiz diye ondan

Eklentiler

• Screenshot_20170803-111951.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 30
Bacagin iyiysen gün aşırı agirlik calissana az azhadi hadii seveğsin sen

Günaydın canlar dün yarım tavukburger ve patates yememe ragmen bugün tartı 97.5 gördüm düne göre 500gr daha gitmiş ama dün ögün atladım sabah kahvaltısı ve burgerle bitirdim günümü :))

tartı sonucu güzel ama bu hamburger patates kola gibi şeyler kilo aldırmanın yanında ödem de yapıyor :) o yüzden tüketmeseniz daha iyi ssanki

Günaydın canlar dün yarım tavukburger ve patates yememe ragmen bugün tartı 97.5 gördüm düne göre 500gr daha gitmiş ama dün ögün atladım sabah kahvaltısı ve burgerle bitirdim günümü :))
Senin menunu goremedim sanirim ben canim olmus mu hic ogun atlayarak eksi olman cok guzel ama guzel beslenelim dimi bugun saglikli guzel bi menuyle gelirsin aksam

tartı sonucu güzel ama bu hamburger patates kola gibi şeyler kilo aldırmanın yanında ödem de yapıyor :) o yüzden tüketmeseniz daha iyi ssanki
Yedim ama çok küçüktü ve yarısını yedim eşim çok ısrar etti ye bişey olmaz diye kızımda sen yemezsen bende yemiyorum dedi sinemaya diye çıktık ama bizimkiler acıkmış oturmak zorunda kaldım masaya Cola içmedim patatesten ufak ufak yedim akşam 6gibi falandı onlada günü bitirdim zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…