- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.021
Valla yemedikce guzel bisey yapmis olmuyosn sabahlari guzel saglam bir kahvalti yapman lazim. Gune guzel baslamak icin. Menulern cok bozuldu.Nasıl açabilirim iştahımı tekrar
Tabiki de ondan guzessinhee benzemiyoh mu
bence ikizim bilem olabilir he ben ondan daha güzelim o ayrı
Bi ara hatirlat gulucem
Yaa oyle demeO benim gibi aynıymış ama o biraz zayıfımkimseye kaynanası gelinden zayıf dedirtmem sevgilim hiç sorun etmiyo kilomu hatta cok verme dio ama ailesi çok değişik en şık en güzel en zayıf en dikkatcekici olmalı arnavutlar hele benim bi gorumce var. Bebek doğurdu benden kat kat zayıf boyu 1.75 barbiye benzio. Bende ince ince yasemince ahahah
Nisanım var canikom tam bir ay sonra InsAllahYaa oyle demeen ince en alimli en guzel sen olaciksin soz nisan bisey var mi yakinlarda
Aslinda sabah sporu da yeter ama ben şu fitnessci bağyanlar gibi vucut istiyom o yuzden ağırlık çalışmam şartİşte geçen sefer o hatayı yaptığımdan artık uzak duruyorum
Akşamüzerine doğru yapacağım ben de bakalım bugün yarın cuma
Bugün düşük kalori yapsam da olur aslında
Acabası ondan mı yiyesim gelmiyor ki hiç
Sabah sporu tek başına yetmez mi ki?
Valla bende de öyle zırt pırt bacağımın geri vurmasından soğudum olaydan ama toparlıcam toparlamak zorundayım yani
Afiyet olsun canim pek göremiyorum seni sanki takimdaKızlar selam ya regl olucam her yerim şişti agrılar
Menü
Bir adet galeta
Lor peynirli yumurta
Salata
Domates
Çay
Öğlen yemeği
Sulu tavuk yemeği
Salata
Küçük yoğurt
Su
Ara
Bir adet gong
Akşam
Menemen
Kola zero
Cok guzelllllll
Bacagin iyiysen gün aşırı agirlik calissana az azAğırlık yapmak istiyorum Jillian yapmak istiyorum :/
Bazenleri vuruyii ama iyi bugün cardio yapcam ben yarın cuma ya
Valla tariflere çok açığım
Ottan olsun da pasta olsun
Bana yumurta deme artık nolurr
Kaptanlar bilirNerden bildin kaptanım
Başka türlü dolduramıyorum menüleri
Bugün de yedim çünkülüm annemler gelmedi daha açım ben de
Günaydın canlar dün yarım tavukburger ve patates yememe ragmen bugün tartı 97.5 gördüm düne göre 500gr daha gitmiş ama dün ögün atladım sabah kahvaltısı ve burgerle bitirdim günümü :))
Senin menunu goremedim sanirim ben canim olmus mu hic ogun atlayarakGünaydın canlar dün yarım tavukburger ve patates yememe ragmen bugün tartı 97.5 gördüm düne göre 500gr daha gitmiş ama dün ögün atladım sabah kahvaltısı ve burgerle bitirdim günümü :))
Ayy ni guzelll daha azimli devam edersin nisanda cok zayiflamis dicekler sanaNisanım var canikom tam bir ay sonra InsAllah
İcinde hazir mi herseyi acip yicen mi sadeceKızlar ben size yalan söyledim ahaha 100 gramı 6 kaloriymis. Yanı bu paket 12 kalori 0 degil. Ama şimdi gordum. Burda öyle diyorlar kalorisiz diye ondan
Yedim ama çok küçüktü ve yarısını yedim eşim çok ısrar etti ye bişey olmaz diye kızımda sen yemezsen bende yemiyorum dedi sinemaya diye çıktık ama bizimkiler acıkmış oturmak zorunda kaldım masaya Cola içmedim patatesten ufak ufak yedim akşam 6gibi falandı onlada günü bitirdim zatitartı sonucu güzel ama bu hamburger patates kola gibi şeyler kilo aldırmanın yanında ödem de yapıyor :) o yüzden tüketmeseniz daha iyi ssanki
Evet birlikte kilo vermek daha guzel demiiisağol canım :) buranın faydasını görüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?