Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Erkekler oyle zaten acik zayifsa tamam manken onlar en fit onlar
Zaten azcik makarna degil mi o silme bi yemek kasigi labne koysan maydanoz koy birazda mükemmel oliyo ama aci biberli domatesli de cok guzel olur neymis o noodle de oyle az kaloriliymis kiz makarna gibi bisey demi aslinda
Gong yagli Mısır patlagi

yanagimi sey ettinn litfen rahat dur
duramıyom hatceeeeeee

öyle düşünme uslu bir cocuk olursan belki sende 5 li rakamları görebilirsin
bide spor yaptın mı dadından yinmezzzz

Ama benim boyum uzun senden ben daha zayif gosteririmnihihihohaaahihiiiioo
neysemsusacaaam yarın görüşürük

Kiskaniyi beni bende zayif olamaya calisiyi
alakası bilem yookkkk

Hee kaptinn dan az daha zayif bi 5 6 kilo kadan bide daha bi uzun baya biii bide baya bi esmer baya da bi fit yoksa ayni kaptinn niye oyle diyon
ay cokk fit cidden ona lafım yok diğerlerine ölümüne inkar

Tabiki de ondan guzessin
tabisiiideeee ben dha güzeliiiimm

Hahahahahahaahahahahahahahahahh

Günaydın canlar dün yarım tavukburger ve patates yememe ragmen bugün tartı 97.5 gördüm düne göre 500gr daha gitmiş ama dün ögün atladım sabah kahvaltısı ve burgerle bitirdim günümü :))
kız ne ara yidin ben niye görmedim sen menü yazmıyo musun

Valla bende goremedim nedense fikir de veriyorm ama cevap alamiyorm bundan sonra karismiyorm dinlemeyenlere

InsAllah cnm amiiiin çok sağol:****
Sizden hariç sevgilimde gaz veriyor bana benim askim mankenmi olucakmış zayiflayipta herkesin ağzını açıkmı bırakacakmış dio dalga gecio manyak ahahaha
ahahah bnmkide sen kac kilo olursan ol benim tombişim olcaksın diyo motivasyon sıfır
Ben gidiyorum kizlar biraz evi toparlicam
daha karpuz keseceeeğdiikkk

Valla bende goremedim nedense fikir de veriyorm ama cevap alamiyorm bundan sonra karismiyorm dinlemeyenlere
he du bakam zamanla alışcak artık

Kizlarrr yarin cuma bugun yediklerimize ayrica bi dikkat ediyoruz
Aksam yemeklerimizi erken yeyip karbonhidrat tüketmiyoruz aksam yemeğinde haydin kizlağğ gelsin eksilerr
bugün yemeği 8 gibi yerim ancak eşim işten gelcek yemek yapcam acba ayran domates salatalık mı yesem meyvede ananas eklesen tutar beni kabul ederseniz az demezseniz öyle kapatcam günü

allahım nelerle ugrasıyoruz yaaa

bende anlamadım vala istemeyerk oldu

yollaaaa bende akşam oynadmdı öle müzik acıpp ama hiç mi yakışmaz bi insana

geçmezse yarına onu araştırayım aktara gitmm gerekli

olur kuzum dün 1100 olmuştu sanki bugün 900 yap 66 yı gördün mü kuzum

Günaydın canlar dün yarım tavukburger ve patates yememe ragmen bugün tartı 97.5 gördüm düne göre 500gr daha gitmiş ama dün ögün atladım sabah kahvaltısı ve burgerle bitirdim günümü :))
eşim 1,5 haftadir beni zorluyor her seferinde red ettim kalorisi çok yüksek keşke sen salata yeseydin yada başka yerden çorba içseydin kola yerine ayran alsydın ekmeğin üstünü çıkarsaydın ayran ve 1 dilim ekmek ile yemiş olcaktın patetese yer kalmayacaktı .. zaten kola içmemişsin onu gördüm zaten neyse + olarak dönmemiş sana en azından

öyle düşünme uslu bir cocuk olursan belki sende 5 li rakamları görebilirsin
bide spor yaptın mı dadından yinmezzzz
Sizide görünce uslandım canım InsAllah.

aaa ne güzel bişey o kaloriiz flnnnn ne ki bu türkiyede var mıdır
canım netden aldım konjaknoodle diye geçiyor çok değişik birsey gercektende.

ahahah bnmkide sen kac kilo olursan ol benim tombişim olcaksın diyo motivasyon sıfır
benimkide bana bombili diyor dombilinin bi degisigi herhalde çözemedim ahahah

geçmezse yarına onu araştırayım aktara gitmm gerekli
canım mutlaka dene bana öneren arkadaşıma ben dua ediyorum okadar iyi yani

Canım konjaknoodle diye geçiyor tam olarak ne bende bilmiyorum konmak unundan yapiliyormus. Konjakda bi tur biriymiş herhalde öyle aklımda kaldi. Gelirken getiriyim kızlar hepinize haftada bi noodle günü yapariz. Maydanozlarımı hazırladım canım senin dediğin gibi yapicam kolay gelsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…