- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.081
bitkiler ile wcye çıkmaya alışmak istemiyorum bu öyle bir bağımlılık yapıyor muSizide görünce uslandım canımInsAllah.
canım netden aldım konjaknoodle diye geçiyor çok değişik birsey gercektende.
benimkide bana bombili diyor dombilinin bi degisigi herhalde çözemedim ahahah
canım mutlaka dene bana öneren arkadaşıma ben dua ediyorum okadar iyi yani
Ben dedim saanaya maydonoza soğana bile öğğ demeyen biri olarak buna öğğ yaniii buz yok büroda atardım sırf güzelleşsin diye neyse 3 bardak kaaldı bitsin bir daha yapmam
ben cesaret edemiyorm onu yapmayasodalı yeşil çayı yaptım
Yakarimm grubuuuuuuuu ueleeen beni delurtmeyinnnnnnn ateseee veririm buralari
Sizide görünce uslandım canımInsAllah.
canım netden aldım konjaknoodle diye geçiyor çok değişik birsey gercektende.
benimkide bana bombili diyor dombilinin bi degisigi herhalde çözemedim ahahah
canım mutlaka dene bana öneren arkadaşıma ben dua ediyorum okadar iyi yani
Ayyyyy igrennnnnncccc kimbilir nasil yikiyolaaaar boogben cesaret edemiyorm onu yapmayanasıl ödem attırıyo mu o
ay cok tiksindiiimmm salta yemiştim öğle. başka bi arkadasın salatasından kurt cıkmış
Hayır canım bağırsakları temizlemek için bu yani sinameki gibi falan değil yani ben bi hafta kullandım bu hafta kullanmadım mesela yinede tuvalete cikabiliyordum. Hani hergun ilaç gibi tüketmek zorunda değilsin bağırsaklar temizleninceye kadar kullanırsın sonra bırakırsın kendin farkediyorum zatenbitkiler ile wcye çıkmaya alışmak istemiyorum bu öyle bir bağımlılık yapıyor mu
Dün akşam yazmayı unutmuşum kuzumduramıyom hatceeeeeee
öyle düşünme uslu bir cocuk olursan belki sende 5 li rakamları görebilirsin
bide spor yaptın mı dadından yinmezzzz
neysemsusacaaam yarın görüşürük
alakası bilem yookkkk
ay cokk fit cidden ona lafım yokdiğerlerine ölümüne inkar
tabisiiideeee ben dha güzeliiiimm
kız ne ara yidin ben niye görmedim sen menü yazmıyo musun
Iyiki salata sevmiyorumay cok tiksindiiimmm salta yemiştim öğle. başka bi arkadasın salatasından kurt cıkmış
ispanakta bi dert. 2 saat yıkıyorsun 2 dakikada pişiyorDun mesela fasulye yapmstm ya fasulyelerde camur vardi tek tek tek yikadim nasil pislik cikti. ispanaklar zaten tek tek kac kere yikayip en son sirkeli suya koyuyorm...
Ay aklima geldibazi insanlar hic hijyenik degil.
Yemedim şeker pancarı nın dediği gibi göz hakkı aldımbugün yemeği 8 gibi yerim ancak eşim işten gelcek yemek yapcam acba ayran domates salatalık mı yesem meyvede ananas eklesen tutar beni kabul ederseniz az demezseniz öyle kapatcam günü
geçmezse yarına onu araştırayım aktara gitmm gerekli
olur kuzum dün 1100 olmuştu sanki bugün 900 yap 66 yı gördün mü kuzum
eşim 1,5 haftadir beni zorluyor her seferinde red ettim kalorisi çok yüksek keşke sen salata yeseydin yada başka yerden çorba içseydin kola yerine ayran alsydın ekmeğin üstünü çıkarsaydın ayran ve 1 dilim ekmek ile yemiş olcaktın patetese yer kalmayacaktı .. zaten kola içmemişsin onu gördüm zaten neyse + olarak dönmemiş sana en azından
Ayyyyy igrennnnnncccc kimbilir nasil yikiyolaaaar boogben birinin evindeyken marullari ve sebzeleri bide uzumu sadece sudan gecrdigini gormustm oralari dusunemiorm
o yüzden ıspanak sevmiyorm işteDun mesela fasulye yapmstm ya fasulyelerde camur vardi tek tek tek yikadim nasil pislik cikti. ispanaklar zaten tek tek kac kere yikayip en son sirkeli suya koyuyorm...
hmm tm o zaman bende didimm bi<den menü mü kaçırıyosunnnDün akşam yazmayı unutmuşum kuzum
evden getircm onuda artık ama kaç kişiyiz 1 kaşık bile düşmez yani kişi başı öf valla yemekten sogudumIyiki salata sevmiyorumböööö
ispanakta bi dert. 2 saat yıkıyorsun 2 dakikada pişiyorcanım çekti bugün yesemmikii. Buzlukta var benim hazır yanınada tavuk ızgara yerim. Noodlerimi ne zaman yicem. Kafamda deli sorular
ooohhh geeezzzzMerhaba kızlar sahildeyim şu an hava çok güzelbakalım yarın ne olcak tartı
Mantar geldı aklıma :)Yok canım tek noodle. Açınca foto aticam. Neyli yesem diye dusunuyorum. Domates sosumu yapsam bilemedimki
Hmm guzel gorunuyorKızlar ben size yalan söyledim ahaha 100 gramı 6 kaloriymis. Yanı bu paket 12 kalori 0 degil. Ama şimdi gordum. Burda öyle diyorlar kalorisiz diye ondan
2.ci brdağı içicem mesela elim gitmiyor şuan 1 dikişte içtim yoksa içemicim umarım bu eziyete değerBen dedim saanaben limonu hala aaa damagimda hissediyorm son yaptigmda boog olmustm
işe yarar ise iyi olur deysin dimi .... başka şeyler buluruz ben yapmış oldumben cesaret edemiyorm onu yapmayanasıl ödem attırıyo mu o
ay cok tiksindiiimmm salta yemiştim öğle. başka bi arkadasın salatasından kurt cıkmış
bakayım ona bir markanın gıda takviyesi olarak çıktı senin ki gibi görmedimHayır canım bağırsakları temizlemek için bu yani sinameki gibi falan değil yani ben bi hafta kullandım bu hafta kullanmadım mesela yinede tuvalete cikabiliyordum. Hani hergun ilaç gibi tüketmek zorunda değilsin bağırsaklar temizleninceye kadar kullanırsın sonra bırakırsın kendin farkediyorum zaten
göz hakkıYemedim şeker pancarı nın dediği gibi göz hakkı aldım
olsun ama hem cok faydali hem ck lezzetli ben hic usunmiyorm nedensw sik sik yaparimm.Iyiki salata sevmiyorumböööö
ispanakta bi dert. 2 saat yıkıyorsun 2 dakikada pişiyorcanım çekti bugün yesemmikii. Buzlukta var benim hazır yanınada tavuk ızgara yerim. Noodlerimi ne zaman yicem. Kafamda deli sorular
amaaan sende nolcakkuscam yaaa
o yüzden ıspanak sevmiyorm işteyıkamassı cok büyük dert
hmm tm o zaman bende didimm bi<den menü mü kaçırıyosunnn
evden getircm onuda artık ama kaç kişiyiz 1 kaşık bile düşmez yani kişi başı öf valla yemekten sogudum
ooohhh geeezzzz
Mantarcı grubuz biz takimcakMantar geldı aklıma :)
bende yatakta yuvarlaniyorum fena yağmur var burdaMerhaba kızlar sahildeyim şu an hava çok güzelbakalım yarın ne olcak tartı
herkes kendine getirsin ozamanevden getircm onuda artık ama kaç kişiyiz 1 kaşık bile düşmez yani kişi başı öf valla yemekten sogudum
domates ve salatalık dahil sirkeli suda bekletiyorum üstüne 2 kere yıkarım ancak yemeye hazır durumda olur ... kimi cidden pis oluyorDun mesela fasulye yapmstm ya fasulyelerde camur vardi tek tek tek yikadim nasil pislik cikti. ispanaklar zaten tek tek kac kere yikayip en son sirkeli suya koyuyorm...
evett annemle babam yapıyo onuuuu kolestrole büyük faydası var babam yemeyi abarttıgında yapıyo geneldeKızlar dun cevız suyu dedım arada kaynadı
Haberınız var mı ondann ?
tm kuzu ben kendimi ateşe atmıyaym madem ki sen yap allah kolaylk versin2.ci brdağı içicem mesela elim gitmiyor şuan 1 dikişte içtim yoksa içemicim umarım bu eziyete değer
işe yarar ise iyi olur deysin dimi .... başka şeyler buluruz ben yapmış oldumsen yapma kendine bu eziyeti
bakayım ona bir markanın gıda takviyesi olarak çıktı senin ki gibi görmedim
göz hakkı
ni dimik nılcıkkolsun ama hem cok faydali hem ck lezzetli ben hic usunmiyorm nedensw sik sik yaparimm.
Hem diyette cok guzel bazen kiymali yapiyorm princ atmiyorum. Yogurtla misssss.
Bazen soganli kavurup ustune yumurta kiriyorm dagitmadan imhhnoodle ne issss onami takildin
amaaan sende nolcak
mantar pek severinnkkk hele ki pilavın yanında mantar soteyseMantarcı grubuz biz takimcakcanım mantarda çekti simdi
bende yatakta yuvarlaniyorum fena yağmur var burdatartıda hayırlısı olur inşallah
herkes kendine getirsin ozamanbak öylede diyete uygun bi kaşık bi kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?