Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bitkiler ile wcye çıkmaya alışmak istemiyorum bu öyle bir bağımlılık yapıyor mu

sodalı yeşil çayı yaptım
ben cesaret edemiyorm onu yapmaya nasıl ödem attırıyo mu o

Yakarimm grubuuuuuuuu ueleeen beni delurtmeyinnnnnnn ateseee veririm buralari

ay cok tiksindiiimmm salta yemiştim öğle. başka bi arkadasın salatasından kurt cıkmış

ay cok tiksindiiimmm salta yemiştim öğle. başka bi arkadasın salatasından kurt cıkmış
Ayyyyy igrennnnnncccc kimbilir nasil yikiyolaaaar boog ben birinin evindeyken marullari ve sebzeleri bide uzumu sadece sudan gecrdigini gormustm oralari dusunemiorm

Dun mesela fasulye yapmstm ya fasulyelerde camur vardi tek tek tek yikadim nasil pislik cikti. ispanaklar zaten tek tek kac kere yikayip en son sirkeli suya koyuyorm...
Ay aklima geldi bazi insanlar hic hijyenik degil.

bitkiler ile wcye çıkmaya alışmak istemiyorum bu öyle bir bağımlılık yapıyor mu
Hayır canım bağırsakları temizlemek için bu yani sinameki gibi falan değil yani ben bi hafta kullandım bu hafta kullanmadım mesela yinede tuvalete cikabiliyordum. Hani hergun ilaç gibi tüketmek zorunda değilsin bağırsaklar temizleninceye kadar kullanırsın sonra bırakırsın kendin farkediyorum zaten

Dün akşam yazmayı unutmuşum kuzum

Iyiki salata sevmiyorum böööö

Dun mesela fasulye yapmstm ya fasulyelerde camur vardi tek tek tek yikadim nasil pislik cikti. ispanaklar zaten tek tek kac kere yikayip en son sirkeli suya koyuyorm...
ispanakta bi dert. 2 saat yıkıyorsun 2 dakikada pişiyor canım çekti bugün yesemmikii. Buzlukta var benim hazır yanınada tavuk ızgara yerim. Noodlerimi ne zaman yicem. Kafamda deli sorular

Yemedim şeker pancarı nın dediği gibi göz hakkı aldım

Ayyyyy igrennnnnncccc kimbilir nasil yikiyolaaaar boog ben birinin evindeyken marullari ve sebzeleri bide uzumu sadece sudan gecrdigini gormustm oralari dusunemiorm
kuscam yaaa
o yüzden ıspanak sevmiyorm işte yıkamassı cok büyük dert
Dün akşam yazmayı unutmuşum kuzum
hmm tm o zaman bende didimm bi<den menü mü kaçırıyosunnn

evden getircm onuda artık ama kaç kişiyiz 1 kaşık bile düşmez yani kişi başı öf valla yemekten sogudum
Merhaba kızlar sahildeyim şu an hava çok güzel bakalım yarın ne olcak tartı
ooohhh geeezzzz

Ben dedim saana ben limonu hala aaa damagimda hissediyorm son yaptigmda boog olmustm
2.ci brdağı içicem mesela elim gitmiyor şuan 1 dikişte içtim yoksa içemicim umarım bu eziyete değer

işe yarar ise iyi olur deysin dimi .... başka şeyler buluruz ben yapmış oldum sen yapma kendine bu eziyeti

bakayım ona bir markanın gıda takviyesi olarak çıktı senin ki gibi görmedim

Yemedim şeker pancarı nın dediği gibi göz hakkı aldım
göz hakkı

olsun ama hem cok faydali hem ck lezzetli ben hic usunmiyorm nedensw sik sik yaparimm.
Hem diyette cok guzel bazen kiymali yapiyorm princ atmiyorum. Yogurtla misssss.
Bazen soganli kavurup ustune yumurta kiriyorm dagitmadan imhh noodle ne issss onami takildin

amaaan sende nolcak

Mantar geldı aklıma :)
Mantarcı grubuz biz takimcak canım mantarda çekti simdi

Merhaba kızlar sahildeyim şu an hava çok güzel bakalım yarın ne olcak tartı
bende yatakta yuvarlaniyorum fena yağmur var burda tartıda hayırlısı olur inşallah

evden getircm onuda artık ama kaç kişiyiz 1 kaşık bile düşmez yani kişi başı öf valla yemekten sogudum
herkes kendine getirsin ozaman bak öylede diyete uygun bi kaşık bi kaşık

domates ve salatalık dahil sirkeli suda bekletiyorum üstüne 2 kere yıkarım ancak yemeye hazır durumda olur ... kimi cidden pis oluyor

Kızlar dun cevız suyu dedım arada kaynadı
Haberınız var mı ondann ?
evett annemle babam yapıyo onuuuu kolestrole büyük faydası var babam yemeyi abarttıgında yapıyo genelde

tm kuzu ben kendimi ateşe atmıyaym madem ki sen yap allah kolaylk versin

ni dimik nılcıkk

mantar pek severinnkkk hele ki pilavın yanında mantar soteyse şahane oluyo beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…