- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.101
Ic ic isee yarar insallah. Ben tarcinli karanfilmi iciyorm yesilcay mis gibi koktu2.ci brdağı içicem mesela elim gitmiyor şuan 1 dikişte içtim yoksa içemicim umarım bu eziyete değer
işe yarar ise iyi olur deysin dimi .... başka şeyler buluruz ben yapmış oldumsen yapma kendine bu eziyeti
bakayım ona bir markanın gıda takviyesi olarak çıktı senin ki gibi görmedim
göz hakkı
Kizz o karbnhdrat degilmi? Ben hic yemedim merak ettigim halde.Mantarcı grubuz biz takimcakcanım mantarda çekti simdi
bende yatakta yuvarlaniyorum fena yağmur var burdatartıda hayırlısı olur inşallah
herkes kendine getirsin ozamanbak öylede diyete uygun bi kaşık bi kaşık
Ay diyorm ya sudan gecireni gordu gozmdomates ve salatalık dahil sirkeli suda bekletiyorum üstüne 2 kere yıkarım ancak yemeye hazır durumda olur ... kimi cidden pis oluyor
bence salata da yemeAy diyorm ya sudan gecireni gordu gozmkimsede ispanak yemem annem harix tavuk cigeri yemem salatalarda dusundurucu
Kalorisiz noodle canim. Bende kıymalı soğanlı sarımsaklı seviyorum ispanagi yanınada yoğurt çok iyi gidiyor gerçekten ♡ dikkatimi çekti bu sağlıklı şeylerin yapılışı daha zahmetli. Yoksa fırına pizza atmak 1 dakikanı bile almıyorolsun ama hem cok faydali hem ck lezzetli ben hic usunmiyorm nedensw sik sik yaparimm.
Hem diyette cok guzel bazen kiymali yapiyorm princ atmiyorum. Yogurtla misssss.
Bazen soganli kavurup ustune yumurta kiriyorm dagitmadan imhhnoodle ne issss onami takildin
tamam kararımı verdim mantarlı labneli belki içine karides atarım aa çok güzel olucak mantarı hatırlattiğın için sağol canımHmm guzel gorunuyor
Dener misin
Ben sanki kalorili diye biliyorum ama baktinmiKalorisiz noodle canim. Bende kıymalı soğanlı sarımsaklı seviyorum ispanagi yanınada yoğurt çok iyi gidiyor gerçekten ♡ dikkatimi çekti bu sağlıklı şeylerin yapılışı daha zahmetli. Yoksa fırına pizza atmak 1 dakikanı bile almıyorşekerpancarı aklıma labneli makarna soktu yapicam ama hangi öğün yesem diye düşünüyorum
tamam kararımı verdim mantarlı labneli belki içine karides atarım aa çok güzel olucak mantarı hatırlattiğın için sağol canım
Ay diyorm ya sudan gecireni gordu gozmkimsede ispanak yemem annem harix tavuk cigeri yemem salatalarda dusundurucu
Ben dün tavuk sote yedim içine iki kaşık makarna attım yedim yedim sonra diyorumki ayy pilav olsaydı ne iyi olurdumantar pek severinnkkk hele ki pilavın yanında mantar soteyseşahane oluyo beee
evet yaglı yaglı oluyo zaten buzhane malı belli ediyo kendiniKizlar bu arada hijyen diyincw aklima geldi muhtemelen biliyorsunuzdue hatirlatayim. Elmalari soyuyosunuz dimi disinda mumlama yapildigi icin bicagin tersiyle yuzunce beyaz beyaz seylee cikar ne kadar yikarsaniz. Aklima geldi
bizim öğle yemeklerinde pilav yada makarna kesin cıkar makarna yemiyorumda pilav cıkınca alıyorum ekmek yerine pilav yiyorum 3 kaşık flnBen dün tavuk sote yedim içine iki kaşık makarna attım yedim yedim sonra diyorumki ayy pilav olsaydı ne iyi olurduböyle şeyler pilavla yenir ama bana pilav yasak (
Hee bu hafta leyleği havada gördüm galiba sürekli bir aktivitekuscam yaaa
o yüzden ıspanak sevmiyorm işteyıkamassı cok büyük dert
hmm tm o zaman bende didimm bi<den menü mü kaçırıyosunnn
evden getircm onuda artık ama kaç kişiyiz 1 kaşık bile düşmez yani kişi başı öf valla yemekten sogudum
ooohhh geeezzzz
En güzeli yağmur ohh ne güzel serinlemiştir havaMantarcı grubuz biz takimcakcanım mantarda çekti simdi
bende yatakta yuvarlaniyorum fena yağmur var burdatartıda hayırlısı olur inşallah
herkes kendine getirsin ozamanbak öylede diyete uygun bi kaşık bi kaşık
bende aksine pek durgunum bu araHee bu hafta leyleği havada gördüm galiba sürekli bir aktivite
En güzeli yağmur ohh ne güzel serinlemiştir hava
Bizim türklerde pilâvda tereyağlı ama onunda özelliği o işte daha lezzetli oluyor. Ayy olsada yesekbizim öğle yemeklerinde pilav yada makarna kesin cıkar makarna yemiyorumda pilav cıkınca alıyorum ekmek yerine pilav yiyorum 3 kaşık flnama akşam olmaz tabi akşam ekmekte pilavda yüketmemek en güzeli ama gün içinde düşük kalorili beslenip öğle yemeginde pilav iyebilirsin tadımlık
aynen ya bende severim yağmuru serinledik çok şükür ama sahile güneş yakışır ♡En güzeli yağmur ohh ne güzel serinlemiştir hava
Tadını biliyorsun önceden de yediğin bir gıda boşver nişasta dolu içi 1 ay yemezsen bir şey olmaz onun yerine başka şeyler tüketBizim türklerde pilâvda tereyağlı ama onunda özelliği o işte daha lezzetli oluyor. Ayy olsada yesekalmanlar yağsız tuzla kaynatıyor sonra süzüyorlar yiyorlar. Bu diyette bende öyle yapicam. Baktım dayanamıyorum yağsız yicem
aynen ya bende severim yağmuru serinledik çok şükür ama sahile güneş yakışır ♡
iyyyyyyherkesin mutfağından bişi yememek gerekli ... birine gitmiştim eşinin midesi bozuldu bitki kaynattı çay süzgeçleri oluyor ya kirli bulaşık makinesinde alıp kullandı neler neler var
bikere detoks gibi princ lapasi yaptm o suyla haslaniyo ama baska hic bisey yenmio ayyyy igrencdiiiiii bi millet oylr yioms kimdi unuttum booooggff yenirmi o yaBizim türklerde pilâvda tereyağlı ama onunda özelliği o işte daha lezzetli oluyor. Ayy olsada yesekalmanlar yağsız tuzla kaynatıyor sonra süzüyorlar yiyorlar. Bu diyette bende öyle yapicam. Baktım dayanamıyorum yağsız yicem
Aynen canım dolu dolu yediğimi biliyorum artık nişandan sonra evime döndüğümde yerimTadını biliyorsun önceden de yediğin bir gıda boşver nişasta dolu içi 1 ay yemezsen bir şey olmaz onun yerine başka şeyler tüket
o ne öyle yagsız kavurmadan mı yapıyolarBizim türklerde pilâvda tereyağlı ama onunda özelliği o işte daha lezzetli oluyor. Ayy olsada yesekalmanlar yağsız tuzla kaynatıyor sonra süzüyorlar yiyorlar. Bu diyette bende öyle yapicam. Baktım dayanamıyorum yağsız yicem
Pılav demıskenbizim öğle yemeklerinde pilav yada makarna kesin cıkar makarna yemiyorumda pilav cıkınca alıyorum ekmek yerine pilav yiyorum 3 kaşık flnama akşam olmaz tabi akşam ekmekte pilavda yüketmemek en güzeli ama gün içinde düşük kalorili beslenip öğle yemeginde pilav iyebilirsin tadımlık
Evet pirinç ekmek grubundadır 3 yemek kaşığı pirinç 1 dilim ekmeğe eşit. Zaten akşam eğer ihtiyaç duymuyorsan ekmeği fazla yemene gerek yok ama mutlaka kompleks karbonhidrat dediğimiz gruptan (tahilli ekmek, tahilli makarna, bulgur pilavı vs) bir besin tüketmiş ol ki sonradan açlık ve kan şekeri düşmesi yasamayasin. Pirinç bu yüzden tam tahilli ekmekle eşit değil çünkü kötü bir karbonhidrat.
Kıyma et yerine geçer tabi ama gün içinde et grubundan tükettigim miktar önemli. Et yerine tuketebilecegin besinler peynir ve yumurta. Peynir tuketmiyorum demişsin tek alternatif yumurta kalıyor. Balık yiyebilirsen haftada 2-3 kere şahane olur. Hem de pratik at fırına pişsin.
Şişko kalırım daha iyiiyyyyyyayy igrenc yaaaaaa gittifm yerde annemlerde vardi kadin uzumu suyun altina tutuu 5 saniye ben boyle dur sen birak ben koyim tabaga dedm o gormeden iyice yikadm
bikere detoks gibi princ lapasi yaptm o suyla haslaniyo ama baska hic bisey yenmio ayyyy igrencdiiiiii bi millet oylr yioms kimdi unuttum booooggff yenirmi o yagozunu sevem tavuk suyuynan yapilan pilavin
evet canim hatta yıkamıyorlar bile biz suyun altına tutuyoruzya kavurmadan. Oda yok yani. Abimin kaynanası alman. Sos pişirmişler. Makarna haşlayıp süzgece koymuslar. Süzgeci ortaya almışlar masanin. Sonra herkes kendine almış tabagina. Abim diyorki bi geldim baktim makarna birbirine yapismis yagsiz tuzsuz. Almis yag dokmus tencereye sosunuda almis hepsini bir pisirmis yemis. Almanlar aa ne güzel oldu bizede yap demislerne öyle yagsız kavurmadan mı yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?