Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende aksine pek durgunum bu ara kez bebeğim geezz okul başlaınca derslerden kafanı kaldıramıyosn
He valla kafamı kaldırsam kalırım herhalde bu sene hele ki en zor senesiymiş bizim için bu gelecek sene olsun yeni insanlarla da tanışacağım bir an önce başlasın istiyorum o yüzden

Zaten güneşli maaşallah yakıyor tereyağı her şeye yakışır bir poncikbi olmasam da ben de tereyağı severimdir

Vay arkadaş yine et tavuk suyu diyor

senden negatif enerji aliyorum iki gundur

Dimek ordan bilee belli oliyi

Valla yemedikce guzel bisey yapmis olmuyosn sabahlari guzel saglam bir kahvalti yapman lazim. Gune guzel baslamak icin. Menulern cok bozuldu.

Benim de en çok eleştirdiğim şeydi aslında bir akşamları seviyorum yemeyi o da değişik ve güzel yemek var diye

Sen kara kuru fitnesscı bağyanlar gibin değil misin zaten
Evet ama bugün yine de cardio yapıcam sonraki günler dinlendiririm olmadı şimdi yarın cuma ya güzel bir sonuç çıksın istiyorum tartıdan

Kaptanlar bilir
Annen yookene neden kahvalti hazirlamiyon yarin guzelcene yapaksin kahvaltini

Tamam ne yicim yarın tost yesem olma mı

Hala 67nin etrafında dönüyorum ben sen nerelerdesin esas ondan haber ver

Olduuu canimmm

Makarnaaa oyle yenirmi ya ahahahahaha abinden ogrensinler agizlarin tadinii bilmiyiler D

ben direk söylerim samimiyetine güvendiğim biri ise affetmem asla

Aynen canım dolu dolu yediğimi biliyorum artık nişandan sonra evime döndüğümde yerim

o kadar emek verim 2 yk yerim deiyorsun dolu olu diyorsun

69 ,90 çünkü okuduysan wc sıkıntım çok büyük şiştim resmen reglide olamadım çıkmak için çok şey denedim de tık yok

Pılav demısken
Doyetısyen annemızın bans yazdıgı
Faydalı bılgıler
he pirinc ekmek yerine geçmiyo muyml yani sonuc olarak

bizim milletimiz bosuna kilolu değil biz biliyoruz bu işi süzgeçle sofraya konur mu allesen yaaa yagsız tuzsuz annem agzımın ortasına çakar öyle bişey yapsam

he yeni yeni insancıklar oğlancıklar aşklar

Pirinç lapası yememek daha ıyı kanımca
bincidi yiyemem ben öle ben şehriyesiz pilavı bile sevmem ki nerde kaldı lapa olarak
ayrıca tereyagıda faydalı binci

hemen toparlaaaaaaaaan lutfen sana yakismiyooooooo

yok okadar tanimiyodum bi iki gormuslgm vardi

Olduuu canimmm

Makarnaaa oyle yenirmi ya ahahahahaha abinden ogrensinler agizlarin tadinii bilmiyiler D
Evde yemekleri benim abim yapar zaten. Hem kızına hem kendine. Bizim kıymetli gelinimiz elini birseye surmez. Premses o cunki. Şeyimin prensesi ahahaha tövbe tövbe anası gibi yemek yapamiyo. Biz saatlerce sarma sarıp köfte hazırlayıp koyuyoruz buzluguna ama bizden kötüsü yok.

o kadar emek verim 2 yk yerim deiyorsun dolu olu diyorsun
dövme beni eskiden dolu dolu yediklerime sayıyorum demek istedim canım hemende hazırlıklı gelmis. Böyle dayakla yola gelicem ben ahahaha

bizim milletimiz bosuna kilolu değil biz biliyoruz bu işi süzgeçle sofraya konur mu allesen yaaa yagsız tuzsuz annem agzımın ortasına çakar öyle bişey yapsam
Evet öyle gerçekten yemek yemeği sevmiyorlar. Günde üç kez bir dilim ekmeğe salam peynir koyup yerler. Bizde bir öğünde 3 ayrı yemek olur sonra niye şiştik diye soruyoruz. Ağzımızın tadını biliyoruz iste

Yok kuzum okuya okuya geliyorum şimdi
Acaba pazara kadar olmaz eczaneden yardımcı bir şey mi alsan ki şimdi tedavi de olacaksın ya belki onun da stresi vardır hemen etkileniyor bağırsaklar

Tamam kaptanım yarın salamlı peynirli tost yapacağum sabah

Kızlar sakatlandigim gece yagmurlar simsekler anlatmistimya cok kotuydu disarisi diye. Birisi çekmiş netde paylaşmış o geceyi

BİR daha da gitmem ben böylesine

hee ok o zaman .. valla başlamak zor oluyor biraz ama sonra yaşam tarzına dönüşüyor ....

stres hat safhada gerginim fazlası ile regli de olmadım o da kasıyor bugün düzelsin istiyorum ya yarına etkileyecek

Kızlar proteinim çok yetersiz kalıyor ya ne önerirsiniz bana proteinli az yağlı yiyecek olarak
yağsız süt içebilirsin kahvaltılarda haftada 2 fırında balık yiyebilirsin birde vanillav ın dediği gibi fit sütü tercih edebilirsin

Neyse bukadar cene calmak yeter. Ayaklarimi uzattm Kitabima basliyormm
ne kitabı okuyorsun bakim severim kitapları

ama olsundu biz sağlıklı seyler yiyoruz

Neyse bukadar cene calmak yeter. Ayaklarimi uzattm Kitabima basliyormm
bende çalışmaya döneyim artıkın yoosam kovulcam

Kızlar sakatlandigim gece yagmurlar simsekler anlatmistimya cok kotuydu disarisi diye. Birisi çekmiş netde paylaşmış o geceyiEki Görüntüle 2029275
korku filmi gibi

İçim fit sütü denedin mi

Hiç duymadım fit sütü yağsız süt içiyorum Ama karbonhidrat oluyor yine balığı severim ordan da yağ çıkıyor kalori hesapları beni yordu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…