- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.121
He valla kafamı kaldırsam kalırım herhalde bu senebende aksine pek durgunum bu arakez bebeğim geezz okul başlaınca derslerden kafanı kaldıramıyosn
Zaten güneşli maaşallah yakıyorBizim türklerde pilâvda tereyağlı ama onunda özelliği o işte daha lezzetli oluyor. Ayy olsada yesekalmanlar yağsız tuzla kaynatıyor sonra süzüyorlar yiyorlar. Bu diyette bende öyle yapicam. Baktım dayanamıyorum yağsız yicem
aynen ya bende severim yağmuru serinledik çok şükür ama sahile güneş yakışır ♡
Pirinç lapasıo ne öyle yagsız kavurmadan mı yapıyolar
Ekmeğe tereyağı süreceksin şimdi sonra bal sonra ekmege balıklama atlama falan derken neyse tamam kendime geldimZaten güneşli maaşallah yakıyortereyağı her şeye yakışır bir poncikbi olmasam da ben de tereyağı severimdir
Vay arkadaş yine etiyyyyyyayy igrenc yaaaaaa gittifm yerde annemlerde vardi kadin uzumu suyun altina tutuu 5 saniye ben boyle dur sen birak ben koyim tabaga dedm o gormeden iyice yikadm
bikere detoks gibi princ lapasi yaptm o suyla haslaniyo ama baska hic bisey yenmio ayyyy igrencdiiiiii bi millet oylr yioms kimdi unuttum booooggff yenirmi o yagozunu sevem tavuk suyuynan yapilan pilavin
senden negatif enerji aliyorum iki gundur
Valla yemedikce guzel bisey yapmis olmuyosn sabahlari guzel saglam bir kahvalti yapman lazim. Gune guzel baslamak icin. Menulern cok bozuldu.
Aslinda sabah sporu da yeter ama ben şu fitnessci bağyanlar gibi vucut istiyom o yuzden ağırlık çalışmam şartbugun 60 dk spor yaptim sabah eger aksam fazla kaçırırsam sabah 1 saat yapiyom spor yoksa 40 dk da bırakıyom bi birakinca baslamasi zor oluyo demi bacagin iyce bi iyilesseydi daha motive olursun canim
Kaptanlar bilir
Annen yookene neden kahvalti hazirlamiyonyarin guzelcene yapaksin kahvaltini
bugün yemeği 8 gibi yerim ancak eşim işten gelcek yemek yapcam acba ayran domates salatalık mı yesem meyvede ananas eklesen tutar beni kabul ederseniz az demezseniz öyle kapatcam günü
geçmezse yarına onu araştırayım aktara gitmm gerekli
olur kuzum dün 1100 olmuştu sanki bugün 900 yap 66 yı gördün mü kuzum
eşim 1,5 haftadir beni zorluyor her seferinde red ettim kalorisi çok yüksek keşke sen salata yeseydin yada başka yerden çorba içseydin kola yerine ayran alsydın ekmeğin üstünü çıkarsaydın ayran ve 1 dilim ekmek ile yemiş olcaktın patetese yer kalmayacaktı .. zaten kola içmemişsin onu gördüm zaten neyse + olarak dönmemiş sana en azından
Olduuu canimmmŞişko kalırım daha iyibende öyle yiyemem. Yanı okadar sebze et diyete uygun şeyler varkene gerek yok. Neyse en azından denemiş oldun, bizde biliyoruz artik iyi birsey olmadığını sen bizim "büyüğümüz" olarak acayip şeyleri dene bizimle paylas bizde ona gore yapalım
evet canim hatta yıkamıyorlar bile biz suyun altına tutuyoruzya kavurmadan. Oda yok yani. Abimin kaynanası alman. Sos pişirmişler. Makarna haşlayıp süzgece koymuslar. Süzgeci ortaya almışlar masanin. Sonra herkes kendine almış tabagina. Abim diyorki bi geldim baktim makarna birbirine yapismis yagsiz tuzsuz. Almis yag dokmus tencereye sosunuda almis hepsini bir pisirmis yemis. Almanlar aa ne güzel oldu bizede yap demislerdeğişik tipler. Abim diyorki ondan bunlar böyle zayıf. Yemek yapmasını bilmiyorlar cunki ahahah
ben direk söylerim samimiyetine güvendiğim biri iseiyyyyyyayy igrenc yaaaaaa gittifm yerde annemlerde vardi kadin uzumu suyun altina tutuu 5 saniye ben boyle dur sen birak ben koyim tabaga dedm o gormeden iyice yikadm
bikere detoks gibi princ lapasi yaptm o suyla haslaniyo ama baska hic bisey yenmio ayyyy igrencdiiiiii bi millet oylr yioms kimdi unuttum booooggff yenirmi o yagozunu sevem tavuk suyuynan yapilan pilavin
Aynen canım dolu dolu yediğimi biliyorum artık nişandan sonra evime döndüğümde yerim
69 ,90 çünkü okuduysan wc sıkıntım çok büyük şiştim resmen reglide olamadım çıkmak için çok şey denedim de tık yokDimek ordan bilee belli oliyi
Benim de en çok eleştirdiğim şeydi aslında bir akşamları seviyorum yemeyi o da değişik ve güzel yemek var diye
Sen kara kuru fitnesscı bağyanlar gibin değil misin zaten
Evet ama bugün yine de cardio yapıcam sonraki günler dinlendiririm olmadı şimdi yarın cuma ya güzel bir sonuç çıksın istiyorum tartıdan
Tamam ne yicim yarın tost yesem olma mı
Hala 67nin etrafında dönüyorum ben sen nerelerdesin esas ondan haber ver
he pirinc ekmek yerine geçmiyo muyml yani sonuc olarakPılav demısken
Doyetısyen annemızın bans yazdıgı
Faydalı bılgıler
bizim milletimiz bosuna kilolu değilŞişko kalırım daha iyibende öyle yiyemem. Yanı okadar sebze et diyete uygun şeyler varkene gerek yok. Neyse en azından denemiş oldun, bizde biliyoruz artik iyi birsey olmadığını sen bizim "büyüğümüz" olarak acayip şeyleri dene bizimle paylas bizde ona gore yapalım
evet canim hatta yıkamıyorlar bile biz suyun altına tutuyoruzya kavurmadan. Oda yok yani. Abimin kaynanası alman. Sos pişirmişler. Makarna haşlayıp süzgece koymuslar. Süzgeci ortaya almışlar masanin. Sonra herkes kendine almış tabagina. Abim diyorki bi geldim baktim makarna birbirine yapismis yagsiz tuzsuz. Almis yag dokmus tencereye sosunuda almis hepsini bir pisirmis yemis. Almanlar aa ne güzel oldu bizede yap demislerdeğişik tipler. Abim diyorki ondan bunlar böyle zayıf. Yemek yapmasını bilmiyorlar cunki ahahah
he yeni yeniHe valla kafamı kaldırsam kalırım herhalde bu senehele ki en zor senesiymiş bizim için bu gelecek sene olsun yeni insanlarla da tanışacağım bir an önce başlasın istiyorum o yüzden
Zaten güneşli maaşallah yakıyortereyağı her şeye yakışır bir poncikbi olmasam da ben de tereyağı severimdir
bincidiPirinç lapasıyememek daha ıyı kanımca
hemen toparlaaaaaaaaan lutfen sana yakismiyoooooooDimek ordan bilee belli oliyi
Benim de en çok eleştirdiğim şeydi aslında bir akşamları seviyorum yemeyi o da değişik ve güzel yemek var diye
Sen kara kuru fitnesscı bağyanlar gibin değil misin zaten
Evet ama bugün yine de cardio yapıcam sonraki günler dinlendiririm olmadı şimdi yarın cuma ya güzel bir sonuç çıksın istiyorum tartıdan
Tamam ne yicim yarın tost yesem olma mı
Hala 67nin etrafında dönüyorum ben sen nerelerdesin esas ondan haber ver
yok okadar tanimiyodumben direk söylerim samimiyetine güvendiğim biri iseaffetmem asla
o kadar emek verim 2 yk yerim deiyorsun dolu olu diyorsun
69 ,90 çünkü okuduysan wc sıkıntım çok büyük şiştim resmen reglide olamadım çıkmak için çok şey denedim de tık yok
Evde yemekleri benim abim yapar zaten. Hem kızına hem kendine. Bizim kıymetli gelinimiz elini birseye surmez. Premses o cunki. Şeyimin prensesiOlduuu canimmm
Makarnaaa oyle yenirmi yaahahahahaha abinden ogrensinler agizlarin tadinii bilmiyiler D
dövme beni
Evet öyle gerçekten yemek yemeği sevmiyorlar. Günde üç kez bir dilim ekmeğe salam peynir koyup yerler. Bizde bir öğünde 3 ayrı yemek olurbizim milletimiz bosuna kilolu değilbiz biliyoruz bu işi süzgeçle sofraya konur mu allesen yaaa yagsız tuzsuz annem agzımın ortasına çakar öyle bişey yapsam
ben direk söylerim samimiyetine güvendiğim biri iseaffetmem asla
69 ,90 çünkü okuduysan wc sıkıntım çok büyük şiştim resmen reglide olamadım çıkmak için çok şey denedim de tık yok
hemen toparlaaaaaaaaan lutfen sana yakismiyooooooo
yok okadar tanimiyodumbi iki gormuslgm vardi
Kızlar proteinim çok yetersiz kalıyor ya ne önerirsiniz bana proteinli az yağlı yiyecek olarak
BİR daha da gitmem ben böylesinehemen toparlaaaaaaaaan lutfen sana yakismiyooooooo
yok okadar tanimiyodumbi iki gormuslgm vardi
hee ok o zaman .. valla başlamak zor oluyor biraz ama sonra yaşam tarzına dönüşüyor ....Evde yemekleri benim abim yapar zaten. Hem kızına hem kendine. Bizim kıymetli gelinimiz elini birseye surmez. Premses o cunki. Şeyimin prensesiahahaha tövbe tövbe anası gibi yemek yapamiyo. Biz saatlerce sarma sarıp köfte hazırlayıp koyuyoruz buzluguna ama bizden kötüsü yok.
dövme benieskiden dolu dolu yediklerime sayıyorum demek istedim canım hemende hazırlıklı gelmis. Böyle dayakla yola gelicem ben ahahaha
Evet öyle gerçekten yemek yemeği sevmiyorlar. Günde üç kez bir dilim ekmeğe salam peynir koyup yerler. Bizde bir öğünde 3 ayrı yemek olursonra niye şiştik diye soruyoruz. Ağzımızın tadını biliyoruz iste
stres hat safhada gerginim fazlası ile regli de olmadım o da kasıyor bugün düzelsin istiyorum ya yarına etkileyecekYok kuzum okuya okuya geliyorum şimdi
Acaba pazara kadar olmaz eczaneden yardımcı bir şey mi alsan ki şimdi tedavi de olacaksın ya belki onun da stresi vardır hemen etkileniyor bağırsaklar
Tamam kaptanım yarın salamlı peynirli tost yapacağum sabah
yağsız süt içebilirsin kahvaltılarda haftada 2 fırında balık yiyebilirsin birde vanillav ın dediği gibi fit sütü tercih edebilirsinKızlar proteinim çok yetersiz kalıyor ya ne önerirsiniz bana proteinli az yağlı yiyecek olarak
ne kitabı okuyorsun bakim severim kitaplarıNeyse bukadar cene calmak yeter. Ayaklarimi uzattm Kitabima basliyormm
çok korkunçKızlar sakatlandigim geceyagmurlar simsekler anlatmistimya cok kotuydu disarisi diye. Birisi çekmiş netde paylaşmış o geceyiEki Görüntüle 2029275
ama olsundu biz sağlıklı seyler yiyoruzEvde yemekleri benim abim yapar zaten. Hem kızına hem kendine. Bizim kıymetli gelinimiz elini birseye surmez. Premses o cunki. Şeyimin prensesiahahaha tövbe tövbe anası gibi yemek yapamiyo. Biz saatlerce sarma sarıp köfte hazırlayıp koyuyoruz buzluguna ama bizden kötüsü yok.
dövme benieskiden dolu dolu yediklerime sayıyorum demek istedim canım hemende hazırlıklı gelmis. Böyle dayakla yola gelicem ben ahahaha
Evet öyle gerçekten yemek yemeği sevmiyorlar. Günde üç kez bir dilim ekmeğe salam peynir koyup yerler. Bizde bir öğünde 3 ayrı yemek olursonra niye şiştik diye soruyoruz. Ağzımızın tadını biliyoruz iste
bende çalışmaya döneyim artıkın yoosam kovulcamNeyse bukadar cene calmak yeter. Ayaklarimi uzattm Kitabima basliyormm
korku filmi gibiKızlar sakatlandigim geceyagmurlar simsekler anlatmistimya cok kotuydu disarisi diye. Birisi çekmiş netde paylaşmış o geceyiEki Görüntüle 2029275
İçim fit sütü denedin mi
BİR daha da gitmem ben böylesine
hee ok o zaman .. valla başlamak zor oluyor biraz ama sonra yaşam tarzına dönüşüyor ....
stres hat safhada gerginim fazlası ile regli de olmadım o da kasıyor bugün düzelsin istiyorum ya yarına etkileyecek
yağsız süt içebilirsin kahvaltılarda haftada 2 fırında balık yiyebilirsin birde vanillav ın dediği gibi fit sütü tercih edebilirsin
ne kitabı okuyorsun bakim severim kitapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?