Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hiç duymadım fit sütü yağsız süt içiyorum Ama karbonhidrat oluyor yine balığı severim ordan da yağ çıkıyor kalori hesapları beni yordu:)
protein ağırlıklı mı gidiyorsun kuzum ... sabah yumurta ye yağsız süt iç hindi füme dana jambon tüket arada balık zaten başlı başına protein kaynağı bir gün tvuk göğsü tüket bir gün et bak sürü şey oldu yiyebilceğin bmyada da protein yüksek ayrıca kalorisi düşük

kotu gomrumce

Hadi bakalimm bekliyrmmmmmm kiz benm bile canm cekti
aynen gidilcek gibi degil

SOSYOPAT kitabin adi :)basladim bakalim gunduz kizim uyurken gece uyurken okuya bilirim ancak

Hadi ya resmen ekmek ve salata yidin aksam yemegindetohat geliyo bugun karbonhidrat yok aksam yemeklerinde unutma yarin cumaaa
gelsin tokatlarrrr:) buaksam yemek yemicem zaten canim yani hicbirsey yemicem

Sabah kahvalti ettim ögle yemegindede bi yogurt yedim tamamdir bugünki hakim bitti benim
yarin güzel bir rakamla gelcem o listeye sen hiiic merak itme

Yok Can'ım protein ağırlıklı gitmiyorum ama günlük yediğim şeylere bakınca protein çok az kalıyor :) tavsiyelerin için çok teşekkür ederim deneyeceğim

Sabah kahvalti ettim ögle yemegindede bi yogurt yedim tamamdir bugünki hakim bitti benim
bende öyle düşünüyorum akşam 1 dilim ananas ve 1 bardak ayran o kadar yeterli

Yok Can'ım protein ağırlıklı gitmiyorum ama günlük yediğim şeylere bakınca protein çok az kalıyor :) tavsiyelerin için çok teşekkür ederim deneyeceğim
rica ederim tatlım yağ oranına bakıyor musun peki 50yi çok geçmemeli

Kızlar böyle birsey oldu kalorisiz noodleler

Eki Görüntüle 2029288 Eki Görüntüle 2029289

288 kalori
karides mi o nasıl yiyorsun tebrikler valla

vay gelinden şikayetci bi görümce demek

nasıl dayancan

mantar şahanede o balıkımsı sey olmayaymş ay bn deniz ürünlerine karsı biraz seyimde balık harici hiç bişey yemem sana afiyet olsn bibiğim
Sağol canimmm bende karidesi çok seviyorum içine atıyım renk olsun dedim siz onu mantar diye görün mideniz bulanmasın

Sağol canimmm bende karidesi çok seviyorum içine atıyım renk olsun dedim siz onu mantar diye görün mideniz bulanmasın
yok bulanmaz o kadarda değil balık olsada yesek yaa akşam da nişanlım gelcekmş katalog getirmeye dogur düzgn yemekte yiyemem ben şimdi

bende geçen psikopat diye bir kitaba başlamıştım birkaç sayfa okudum
Ee begenmedinmi ben simdiden merak ettim neler olucagini.
Kızlar böyle birsey oldu kalorisiz noodleler

Eki Görüntüle 2029288 Eki Görüntüle 2029289

288 kalori
Guzelmi kiz bende aliyim guzelse makarnaya benziyomu tavuklu yapar yirimm
Parte sen bu fılmişinden iyianlıyprsun
Lucy ızledım
Tesekkurler
Başka tavsıyelerıne açığım beybisi :) @ParteMoralll
hahah hergun filmmi izliyosun kizz ben is yaparken izleyemem film cunku dikkatli izlemem lazim kacirmamam lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…