Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gelsin tokatlarrrr:) buaksam yemek yemicem zaten canim yani hicbirsey yemicem

Sabah kahvalti ettim ögle yemegindede bi yogurt yedim tamamdir bugünki hakim bitti benim
yarin güzel bir rakamla gelcem o listeye sen hiiic merak itme
Kiz oyle sey olurmu hic saglikli degil

Ee begenmedinmi ben simdiden merak ettim neler olucagini.

Guzelmi kiz bende aliyim guzelse makarnaya benziyomu tavuklu yapar yirimm
hahah hergun filmmi izliyosun kizz ben is yaparken izleyemem film cunku dikkatli izlemem lazim kacirmamam lazm
Valla cnm oturdum camasır katladım
Cocukları uyutmustym sonra makyaj yaptım
Ara ogunumu de yerken ızledım bıttı :)

Hergun izler ım ben cnm :)

Cok severim
Yok mu izlemelil film

evet canimmm çatır çatır yiyorum çok seviyorum ahahaha
afiyet olsun çok faydalı şeyler sevmem ben
vay gelinden şikayetci bi görümce demek
böyleine birşey ypmayacaksın

aynen basarabiliriz bunu
ben öğleni güzel kapattım dayanırımda sen nasıl yapcaksın kuzum
Ee begenmedinmi ben simdiden merak ettim neler olucagini.

hahah hergun filmmi izliyosun kizz ben is yaparken izleyemem film cunku dikkatli izlemem lazim kacirmamam lazm
fena değil amerkian gençlik filmi dedim ona katilli bir kitap bitirince net yorum yapabilirim

hahahahaha vardır kendince bi savunmaası kuzum
yooosaam biz buralarda görümceleri hiç sevmeyiz dostuuumm @Blacksee55

hahahahaha vardır kendince bi savunmaası kuzum
yooosaam biz buralarda görümceleri hiç sevmeyiz dostuuumm @Blacksee55
Canım ben çok sevmek isterdim kendime birsey alsam onada alıyorum doğumgününe özel hediyeler bakıyorum o bana yeğenimin boyadığı resimleri yolluyor ama onlar herşeyden daha değerli benim için ama ozenmiyo çok değişik bir tıp yoksa ben geçimsiz biri diiiliiiim biliorsunuz

Canım fena değil sossuz sade yenmez ama. Değişik bi tad ağızda dagilmiyo. Görüldüğü gibi. Ama 2/3 bundan 1/3 normal makarna olsa karışsa çok daha güzel olur

hep karsıdan bekleyen ama kendi hiç bi şekilde karsı tarafı düşünmeyen bi tip
yeğeninin cizdikleride güzelmiş yalnız inşallah bende görürüm o günleri
bazı insanlar öyle düşünemiyo kuzum bnm nişanlımda öyle ordan biliyorum dogum günüm aklına gelince sana ne alaym dye sorar bende fikir vermem sonra dogu günümü unutr
bak senin yengen en azından hatırlıyo

Abim hatırlatır yoksa o beni düşündüğünden değil inşallah seninde yeğenin olur canım boy boy sana böyle 6 parmaklı flamingolar yaparlar

Kıyamam kuzum umarım reglden sonra inecek o şişlik hemen
Zaten regl olunca maydanoz suyu da yaparsın hemencik gider

kotu gomrumce

Hadi bakalimm bekliyrmmmmmm kiz benm bile canm cekti
aynen gidilcek gibi degil

SOSYOPAT kitabin adi :)basladim bakalim gunduz kizim uyurken gece uyurken okuya bilirim ancak

Günler oldu güzel bir kahvaltı yapmayalı daha çok sizinle burada takılacağım belki kafam da dağılır hem daha iyi olur

Hiç duymadım fit sütü yağsız süt içiyorum Ama karbonhidrat oluyor yine balığı severim ordan da yağ çıkıyor kalori hesapları beni yordu:)

Fit sütün özelliği içinde 30 gram protein var

Inşallah unutmam yapmayı sen deyince hatırladım yapacağımı ... biraz rahatladım azcık ama

Eki Görüntüle 2029303
Abim hatırlatır yoksa o beni düşündüğünden değil inşallah seninde yeğenin olur canım boy boy sana böyle 6 parmaklı flamingolar yaparlar
var kuzu bende 3 tane kız yegen biri 6 biri 1.5 yaşlarında diğeri 5 aylık tma dediğin gibi boy boy ama daha foto yapmıyoruz cünlkü sevmiyoruz
yaa cok tatlııııı ve cok mantıklı

var mı senden görümce .. severim ben görümcemi kvden de çok severim hem
yook kuzu 3 erkek kardeşlerrrr en büyükleri bnmki
yani en büyük elti is the keptiiiiinnnn

kizlar kusura bakmayin cok bölük bölük geliyorum isyerinde buara gercekten cok yogunum hicbirseye firsatim olmuo eve gecincede yemekdir esimle otur derken hic giremiyorum
arada göz atmaya calisiyorum ama

var kuzu bende 3 tane kız yegen biri 6 biri 1.5 yaşlarında diğeri 5 aylık tma dediğin gibi boy boy ama daha foto yapmıyoruz cünlkü sevmiyoruz
yaa cok tatlııııı ve cok mantıklı
Gerçektende boy boymuş kiz ahahaha ozaman darısı bizim başımıza InsAllah hayırlısıyla

kizlar kusura bakmayin cok bölük bölük geliyorum isyerinde buara gercekten cok yogunum hicbirseye firsatim olmuo eve gecincede yemekdir esimle otur derken hic giremiyorum
arada göz atmaya calisiyorum ama
Allah kolaylık versin bukiiiş

Oooo nerde bulabilirim bakayım ona :)

Günün menüsü
Geç kahvaltı
Menemen ,1.5 dilim kepek ekmek
Ara
2 müsli bisküvi bir bardak yağsız süt
Öğle-ara vs
İki yeşil Biber , bir mercimek köfte
Akşam
4 mercimek köfte bolca yeşil salata domates salatalık çay
Ara
Yoğurt , karpuz ,çay

Misafirimiz geldi kendimi zor tuttum :) zar zor atlattım :) bir çatal da kek aldım bu arada ama sadece bir çatalcık :)

vallah coook acikirsam süt icerim diye düsündüm ama bilmiorum simdilik iyi bende durum acikma yok
Ben kalorimi 800 900 arası yapacam bugün 250 ml ayran içtim kase salata yedim canım isterse eğer ananas yicim kalan öğünüm limonlu su belki wcde işe yarar

Ben hatırlatırım sana merak etme
Israrcılıkta üstüme yoktur
Hatırlat kız unutma ama

Kök söktürecen mi peki küçük eltilere

Mercimek köfte olmamış üstelik bugün perşembe kalorisine baktın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…