- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.601
Çok sevindim hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah :))Sıkı durun kızlar
HAMILEYIMMMM
Amin teşekkür ederim tatlım bu arada hoş geldinÇok sevindim hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah :))
zaten 1 2 haftadir hiç dikkat etmiyorum ki battı balık yan gider hesabi gidiyo işteBide üstüne beni yeseydin ya gıııııı bu nasıl bir iştah kız hadi nefsine hakim olamadın birini yedin ikinciyi niye yedin birincinin tadı neyse ikincide aynı tat üçüncüde herşey senin elinde tatlı krizi kalp krizi degildir öldürmez yemeseydin keşkemmmm
çokk sevindim çokkkSıkı durun kızlar
HAMILEYIMMMM
Yemeseydin iyiydi kim yaptı o pudingi bu sabah eşim evden giderken tüm abur cuburlari topladım tutusturdum eline iş yerinde yesinler diye baktım nefsime sahip çıkamıyorum kriz anında evde bulundurmamayi deneyeceğimdün akşam 2 kase puding yedim
Hoş buldum :) bende yeni doğum yaptım sayılır ıkı aylık kızım var hamile kalmadan önce 80 kilodan 67 ye düşmüştüm ama hamileliğin dönüşü muhteşem oldu :))) Sana tavsiyem şimdiden dikkat etAmin teşekkür ederim tatlım bu arada hoş geldin
Neee yaaa bılıyordum yaaaaa bılıyordummmSıkı durun kızlar
HAMILEYIMMMM
Kız pincikdün akşam 2 kase puding yedim
Yemeseydin iyiydi kim yaptı o pudingi bu sabah eşim evden giderken tüm abur cuburlari topladım tutusturdum eline iş yerinde yesinler diye baktım nefsime sahip çıkamıyorum kriz anında evde bulundurmamayi deneyeceğim
Kız pincik
Naptın sen :)
Sıkı durun kızlar
HAMILEYIMMMM
dün akşam 2 kase puding yedim
Bence sende kafaya koymadıysan başlama ya bahanelerin olur ya sonuçların ben kafaya koydum şimdi sonuçlarını alıyorum kuzucum
Hadi 1 kaseyi anlıcam da. 2 ne?
yiyorum işte anca yiyorum yaptığım başka bişey yok hep sıkıntıdantakımdan da çıktım ya bi rahatlık geldi hemen ayrıldığım kiloma dönüp listeye girmem lazım
Sıkı durun kızlar
HAMILEYIMMMM
Bende öyleydim canım bakma 2 gündür hastayımda yemiyorum yoksa bende senin gibiydim
çok bunalıyorum artık herşey üst üste geliyo bende sıkıntıdan yiyorum
Spor yaparken ilk günler ve eskiden okula giderken nefesim kesiliyodu dün dedimki allahım sana şükürler olsun kendimi kuş gibi hafif hissettim 9kilonun bile ne kadar etkisi varmış üzerimde 80olsam uçarım herhalde bana zarardan başka hiçbir karı olmamış kuzum o yüzden bünyem herşeye alıştı artık eliptik te ilk gün 5dk zor durdum şimdi 1saatten aşa inmiyom üstünden
Yinede spor olarak çok hırpalama kendini, vücut alışık değil Allah muhafaza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?