- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.621
Takma bişeyi yavrum ya
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayyyyyyyy dedmmmmmm sanaaaaaaa cok guzl seyler hissediyodmmmmm negatfi kaaale bile almamistmmmmmm ayyyyyy cok sevndmm yaaaaa sonundaaaaaaaSıkı durun kızlar
HAMILEYIMMMM
Edecem szilerin ışığında dikkat edecem yediklerime ne yicem nasıl yicem hepsini sizden öğrenecemHoş buldum :) bende yeni doğum yaptım sayılır ıkı aylık kızım var hamile kalmadan önce 80 kilodan 67 ye düşmüştüm ama hamileliğin dönüşü muhteşem oldu :))) Sana tavsiyem şimdiden dikkat et
Bende hissettim ama bir an karamsarlığa düştüm anlayamadım ne olduğunu ama güzel haberi aldım şükürNeee yaaa bılıyordum yaaaaa bılıyordummm
Hıssedıyordum
Tebrık ederım
Çok şükür canım
Yaaa Allahım çok şükürr.
Sen hep diyordun zaten çok şükür güzel haberi verebildim
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİM kendim kadar sevindim kuzum gözümden yaş geldi çok çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin inş kucağına alacagın günüde nasip etsin inş
İster istemez takıyorum sonra yiyorum kilo alıyorum daha çok üzülüyorum
Spor yaparken ilk günler ve eskiden okula giderken nefesim kesiliyodu dün dedimki allahım sana şükürler olsun kendimi kuş gibi hafif hissettim 9kilonun bile ne kadar etkisi varmış üzerimde 80olsam uçarım herhalde bana zarardan başka hiçbir karı olmamış kuzum o yüzden bünyem herşeye alıştı artık eliptik te ilk gün 5dk zor durdum şimdi 1saatten aşa inmiyom üstünden
Sarilalimmm bende hep olumluydum ama bir an karamsarlığa düştüm işteNeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayyyyyyyy dedmmmmmm sanaaaaaaa cok guzl seyler hissediyodmmmmm negatfi kaaale bile almamistmmmmmm ayyyyyy cok sevndmm yaaaaa sonundaaaaaaageeel kocamaaan sarilaaaaammmmmmmmm
Sıkı durun kızlar
HAMILEYIMMMM
bana hakaret edin hakediyorum ben anca öyle aklım başıma geliyo
@ParteMoralll gelsin ona ihtiyacim var yoksa başka türlü kendime gelemiyorum
Bütün namazlarımda dua ediyodum hepimizin adını tek tek sayıyorum senide dua listemden çıkardım artıkEdecem szilerin ışığında dikkat edecem yediklerime ne yicem nasıl yicem hepsini sizden öğrenecem
Bende hissettim ama bir an karamsarlığa düştüm anlayamadım ne olduğunu ama güzel haberi aldım şükür
Çok şükür canım
Evet sen bu sefer cok umutluydun cok enerjiktinnnnnnm ay kiz cok sevndmmmm yaSarilalimmm bende hep olumluydum ama bir an karamsarlığa düştüm işte
Ne dedi doktor kanmı verdin ultrason mu baktı ne dedi ne dedi söyle hadiEdecem szilerin ışığında dikkat edecem yediklerime ne yicem nasıl yicem hepsini sizden öğrenecem
Bende hissettim ama bir an karamsarlığa düştüm anlayamadım ne olduğunu ama güzel haberi aldım şükür
Çok şükür canım
Evet durmak yok yola devam 70olmadı 65yol uzun
Kısır döngü bu işte canım ya
Sıkıldıkça yiyoruz yedikçe sıkılıyoruz.
Yaa dimi cano? 3_5kilo bile farkediyor ya.. Oy aklımız başımıza ya ne kadar versek o kadar iyi.
evet çok doğru
Kısır döngü bu işte canım ya
Sıkıldıkça yiyoruz yedikçe sıkılıyoruz.
Yaa dimi cano? 3_5kilo bile farkediyor ya.. Oy aklımız başımıza ya ne kadar versek o kadar iyi.
tamam bundan sonra menülerimi yazıcam günlük en yakın zamanda da spora yazılcamlistede degilsnki madem beni istedin hergun menulere basla tmmi
şarkı söyletti ayaga kaldırdı fln baya ugrastırdı beybi terledi yani bildigin
Memur ne yaptı canım.Erkekler zorlansım hoşuma gitti.
sen bu market işini bırakmadan listeye falan giremezsinyiyorum işte anca yiyorum yaptığım başka bişey yok hep sıkıntıdantakımdan da çıktım ya bi rahatlık geldi hemen ayrıldığım kiloma dönüp listeye girmem lazım
şarkı söyletti ayaga kaldırdı fln baya ugrastırdı beybi terledi yani bildigin
Tamam yoksaevet çok doğru
tamam bundan sonra menülerimi yazıcam günlük en yakın zamanda da spora yazılcam
Evet durmak yok yola devam 70olmadı 65yol uzun
Bende boyle oldummmmmmmmm
Burdaymmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?