- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #242.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk geç yapmasıda zor haklısın kariyerde ii ama birlikte oda zor kııız baksınlar baksınlar kocalar ooohhhNie kuz ben okudum calismayi tercih etmedim çocuk buyutuyorum evin hanimi oldum nolcak esler baksin bize bizde eslere,yasi iyi nolcak yarin evlendinmi birinci cocuk ara ver ikinci cocuk sonra ya sorun oluyor yas kemale ermeden vakitli yuvasını bulsun evliligin tadini cikarsin yine çalışsın kariyerde yapsin cocukda :)))
günaydın caaaaannn
ben ümidi kestimakşam eşime diyorum düdüklüyle kurufasulye yapcam ölür müyüm acaba bıktın mı benden bıktıysan patlataym kendimi diyorm sen bekle beraber deneriz onu bigün dedi
![]()
bizde pasta yapan yokii fikirmiş kıııız anama gidem bende gerçi ben itsemde bizimkiler pasta börek yaaa
ıspanağı yıkamak bi dert yaaaa![]()
pazr sporum yok kuzumdenetim kız pazar sporun yoktu demi yakalamadım hiç
bence süpr olur ya bende bulursam yollayam kızlar önemli olan takıma üye gelmesi deilmi
o ne kıııııız 66 sendeSekerPancarii gibi küsürlü küsürlü
onu 70 edeydin ya gülüm
sen görsen sen ben görsem ben farketmez ben görünce ekliyom canısı
günlük beslenme planını yirim kııız iyi spor yapmışın tebrik
1 gün yapsam yeter ertesi gün araya sebze koyarım 3.cü gün sadece sebze yerimkaç günlük kuzum senin tek düzen beslenmen iyi olmaz bnce ama bilemedim
ama tadı cok güzellll![]()
tabiside süpersin gene lilim tebrik su içiyosun demi[İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, çeri domates, salatalık
Ara ogun 1o:30
1 tane kuru ıncır
2 hurma
1 cevız
Oglen 14:30
1 tabak mercımeklı tarhana corbası (annem nette gorup denemiş superdi)
2 tabak karnabahar
2 dılım ekmek
Çeri domates
Ara öğün 16:00
10 badem
1 muz
Aksam 17:30
1 Tabak karnabahar
1 dılım ekmek
Ara ogun 2o:00
1 adet havuc
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
On besinci hafta kilo kaybi:0
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800
Ana hedefe kalan:2100"![]()
gece bende giremedim ya hata var dedi siteBen aksama sıteye gıremedm ya hata verdı sinir oldum
Cok hastayım ben kızlar
Bır toparlanamıyrz
Luluuu94 aksam oglusa butun havuc soyup verdm
Bır dıs kasıdı onla bır dıs kasıdı sorma
Havucu parmak gıda boyutunda vermedm
Koparmasından korktum
O dısını kasıdıktan sonra ben yedım
Salyalı salyalı cok tatlıydıannesı yesın salyaları
Dömi salya sos![]()
her sakşam ne yediini yaz gülümTeşekkürler canim simdi burada günlük menümü ve cuma günleri kilomu mu paylaşıyorum? Bir de mevcut kilo-hedef vs nasıl ekliyorum nickin altına?
Bir ilk sayfayı okuyayım da bilgi sahibi olayım:)
Topicin kullanıcıları diğer tatlı hanımlara da merhabalar:)
oh oh maşallah tuttugunuzu getirin![]()
Günaydın canımgünaydııııııııııııııııııııııııın herkeslereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
naaber takııımmm
ooo alamancı mısıınnn
ay ivite tabi özellikle böreği![]()
sen beceremezsn diyo kuzu ne beraber giderizi![]()
beraber gideriz diyor yani![]()
bizde pasta yapan yokkv de tatlı olurdu artık olmuyor kv hasta ona yasak biz istersek alıyorlar bizde yok diyoruz artık
![]()
pazr sporum yok kuzum
o zaman olur bnceee karbonhidratı kesersin bide sindirim sistemini çalıştırıcı bişeylerde yaptın mı işe yarar1 gün yapsam yeter ertesi gün araya sebze koyarım 3.cü gün sadece sebze yerim
nerdesin kıııız kopmaaaa bacım ne ettin kaç gündür de bakem spor yaptınmıHayırlı sabahlar diyet arkadaşlarım![]()
yapınca etiketle beni listeye yazayım gülümBen bugün spora başlıyorum hergün 70 dk leslie yapacağım 20 dk squat ve kol için dambl çalışacağım
maşallah Allah bağışlasın hoş geldin tekrar hadi bakalımMerhaba hanımlar
Bendeniz, 34 yaşındayım 3,5 yaşında bir oğlan 5 aylık da bir kız annesiyim.
İlk hamilelikten önce 59, ikinci hamilelikten önce 61 kiloydum. Şimdi hedefim 58 olmak. Boyum 1.68 çünkü:) bu kiloyla 36 beden oluyorum o da bana yetiyor.
Şimdilik yarım gün çalışıyorum. Bebeğimi emzirmenin dışında günde iki kez de süt sagiyorum. Karbonhidratı çok kisamiyorum sanırım problemim bu:)
Takımınıza girdiğim icin çok memnunum çünkü en büyük problemim motivasyon, insallah 3 aya kalmadan zayıflayacağım çünkü hiç bu kadar kilolu olmamıştım:)
kaptinn
güzel canım topluca akşam yazsan daha kolay olurBu gazla sabahki mönümü yazayım
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir tane haşlanmış yumurta
3 tane siyah zeytin
2 dilim kasar peyniri
1 cay kaşığı tereyağı
Bir fincan sütlü kafeinsiz filtre kahve
eğer sana etkili oluyorsa iyi geliyorsa yap kuzum@sekerpancarililipit
kaptinn
poncikbirgelincik
benim durumu biliyorsunuz kilo almaya başladım dikkat edemiyorum açıkçası bir dur demem lazım şok diyet düşünüyorum mesela protein diyeti bir ara @Vanillav ile yapmıştık demir eksikliğime de iyi gelir ne diyorsunuz bu duruma
Yok daha başlamadım ama bugün başlıyorum evimi toplayayım kahvaltımı yapıp kızımı uyutayim hemen başlayacağım seni de etketleyecegim :)nerdesin kıııız kopmaaaa bacım ne ettin kaç gündür de bakem spor yaptınmı
yapınca etiketle beni listeye yazayım gülüm
maşallah Allah bağışlasın hoş geldin tekrar hadi bakalım
yakımda yarışmak ii oluyo bence sende alışacaksın 1 hafta oldu ben geleli daha bi yol katetemedik ama inş
güzel canım topluca akşam yazsan daha kolay olur
benimki eski lastiksiz düdüklülerden kullnması çok kolay ya 15 dakkada yapıyo vallaha bulandan Allah razı olsungünaydın caaaaannn
ben ümidi kestimakşam eşime diyorum düdüklüyle kurufasulye yapcam ölür müyüm acaba bıktın mı benden bıktıysan patlataym kendimi diyorm sen bekle beraber deneriz onu bigün dedi
![]()
canııım denetiiiim moralinimi bozdun sen biraz sanki@sekerpancarililipit
kaptinn
poncikbirgelincik
benim durumu biliyorsunuz kilo almaya başladım dikkat edemiyorum açıkçası bir dur demem lazım şok diyet düşünüyorum mesela protein diyeti bir ara @Vanillav ile yapmıştık demir eksikliğime de iyi gelir ne diyorsunuz bu duruma
düdüklü sevmiiimmmmmbenimki eski lastiksiz düdüklülerden kullnması çok kolay ya 15 dakkada yapıyo vallaha bulandan Allah razı olsun
canııım denetiiiim moralinimi bozdun sen biraz sanki
anlat bana bende bileyim şok diyet yaparsan sana ii gelirmiki çünkü aşılaman var şimdiden zorlama bünyeni derim sen bilin genede gülüm kaç kilo vermeyi istiyosun aşılamaya kadar
nasılsınız 55.2 kilo bağyan
gayet iyiymnasılsınız 55.2 kilo bağyan![]()
gayet iyiymsen nasssııınn
![]()
ooo alamancı mısıınnn
ay ivitaam bn cok yiyemiyorum ıspanagı agzımı bi tuhaf yapıyo
sen beceremezsn diyo kuzu ne beraber giderizi
o zaman olur bnceee karbonhidratı kesersin bide sindirim sistemini çalıştırıcı bişeylerde yaptın mı işe yarar![]()