- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.521
Aynen canım hava değişimi oldu.. Ne çok yenı arkadaş katılmış maşallah daımı olurlar hedeflerine ulaşırlar umarımhavası yaramadı galibaacaba temiz mi geldi pis mi temiz hava böyle çarpar da normalde
bnmkiler iki si 4500dü işte tek tek bilmiyorm kii2300 dü senin aldıklarınnn
ama bunu gördüm beğendim buda 2900 galiba
bizde öyle umuyoruz inşallahhhh kalıcı olurlarAynen canım hava değişimi oldu.. Ne çok yenı arkadaş katılmış maşallah daımı olurlar hedeflerine ulaşırlar umarım
Oooooo naasilsin bukisssskiz sen niye yohhhhsunnnnn yahuuuuuu
Anladim canm olsun gelmissin insallah zayiflarsin basarilar sanaHakkaten tam aboneyiz kopamiyozdayazın iş güç sıkıntılar pek gelemedim canım
bnmkiler iki si 4500dü işte tek tek bilmiyorm kii
güzelmişşşşama rengi farklı olsunnn
füme ve mor mu baksna bidebende 2300 e birini alcam köşeyi annem alcak oda 1200
aklımda 3 renk var
açık gri-açık pembe
vizon- asker yeşili
vizon-kiremit
şimdiki evimiz de maviydi sıkıldım mavidenfüme ve mor mu baksna bideben mor yada mavi istiyodumda cok güzel druyo
Iyii iste ayni sen napiyosunn poncihim
ayy hiç aklıma gelmemişti koptum burdagıcık keptin gıcıııık
Bende kullanıyom seneledir hap diyosun demi sabah içiyom kahvaltıdan sonra
Var burda ya sen almanyadamısın
Yav kız müslim demişin bense müslüm baba dinliyo bilgisayardan herlade dedim anlamadım önce
Ekonomienformatigi ne kııız ay kafam okurken şey oldu daha sen senelerce okumuşun bide maşallah
Benimle tanıştın sanırım anlatmam gerek yok
Boyun uzunmuş benden 20 cm hemde
Eveeet kullan kullan iyi gelecek bak
Iyii iste ayni sen napiyosunn poncihim
bnm köşem hardal bayılıyorum o renge yaaaşimdiki evimiz de maviydi sıkıldım mavidenmorda koyu geliyo ya toz olur falan yeşildende vazcaydım biz koltuklarımızı sıkayet etmistik 2 ayda bacakları kırıldı daha yenıydı gelıp bakmadılar tuketıcı heyetıde haklı buldu dun götürdüler annem bugün gidip parasını geri alcak annem hardalla asker yeşili beğendi
konuya ortasından dalayım2300 dü senin aldıklarınnn
konuya ortasından dalayım2300 dü senin aldıklarınnn
kız bukiii iyi ya 68 ben insem keşke yazın 68 lerdeydim hava bozdu ben hooop şişko emel oldum gene yaaaaanladim canim cok cok gecmis olsun... Listede degilsin ama dimi?
yok kiz 66 dan gram inemiyorum:) ve sürekli 68e cikip 66 a iniyorum=)
nerdesin guzu sen yaav o kadar soğuk nereye göçtünYatak doşek yatıyoruz geldğmzden berı alışıyoruz yavaş yavaş bır sıcak bır soğuk ya dengesız
eşi bu hafta evdeymiş cınım bizde nadir görüyoz sanırım ikinci bahar yaşıyollarSekerPancarii nerelerde kızlar
güzelmiiiiiiiiiiş kıııııız2300 dü senin aldıklarınnn
inşallah oluruz canımcımAynen canım hava değişimi oldu.. Ne çok yenı arkadaş katılmış maşallah daımı olurlar hedeflerine ulaşırlar umarım
kız keptinbizde öyle umuyoruz inşallahhhh kalıcı olurlar
vizon sütlü kahve gibi demi sanki vizonla kiremit güzelmiş bak yere sütlü kahveli beyazlı bi halı atarsın şakilerden ama kirlenir çabuk dikkat etmek lazımbende 2300 e birini alcam köşeyi annem alcak oda 1200
aklımda 3 renk var
açık gri-açık pembe
vizon- asker yeşili
vizon-kiremit
yeni evlenecek gelin ne oturuyon kalk iki havlu kenarı işle bişi yap çenize koyarsın en kötü lif ör banyoda lazım oluyor yelek ör bebene nasılsa olacak bilmiyosan öğren birinden kız evlenince öremezsinoturuyorum boş boş sıkıldım valla
hemen kirlenir gibi demikonuya ortasından dalayımmodel güzel ama renginden emin olamadım ben
hardal bende hiç sevmiyorum niyeyse yabnm köşem hardal bayılıyorum o renge yaaa
sayfadan aldım resmi canım bu renk griyle güzel duruyo belki köşemi gri yastıklarımı toz pembe yapabilirim olmaz mıkonuya ortasından dalayımmodel güzel ama renginden emin olamadım ben
kız bukiii iyi ya 68 ben insem keşke yazın 68 lerdeydim hava bozdu ben hooop şişko emel oldum gene yaaaa
nerdesin guzu sen yaav o kadar soğuk nereye göçtün
eşi bu hafta evdeymiş cınım bizde nadir görüyoz sanırım ikinci bahar yaşıyollar
güzelmiiiiiiiiiiş kıııııız
inşallah oluruz canımcım
kız keptinkalıcı olaacaaaz kıııız gör bak tabe bide kilo versem ya tık yok ya
vizon sütlü kahve gibi demi sanki vizonla kiremit güzelmiş bak yere sütlü kahveli beyazlı bi halı atarsın şakilerden ama kirlenir çabuk dikkat etmek lazım
asker yeşilini ben sevemedim soğuk renk erkek rengi ya
yeni evlenecek gelin ne oturuyon kalk iki havlu kenarı işle bişi yap çenize koyarsın en kötü lif ör banyoda lazım oluyor yelek ör bebene nasılsa olacak bilmiyosan öğren birinden kız evlenince öremezsin
ponçik taytüy varmış silinebilen kumaş ondan yaptırtın benim görümcemin kanepeye kahve döktüydü eşi bak hala izi var görümce hemşire benim çok kafaya taktı o iz duruyo hala ha diyince kanepe alınmıyodaponcikbirgelincik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?