Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

6 ay başka doktora bikaç ay ara verdim sonra 6 ayda başka doktora gittim. Ama doktorumu iyiki değiştirmişim önceki doktorun doğru düzgün tedavi etmediğini söyledi son doktorum.
Bende aynı doktorda 3 sene geçirdim moral bozdu sen erkenden farkına varmış ... ilk doktorun ne gibi hatalar yapmış bilinclenmek açısından soruyorum belki bende yumurta takibi yaptirabilirim sakıncası yoksa özelden yazarsan sevirinirim

Canim zayif olmak tabi guzel hamilelikte. Zayif insan daha dinc daha hateketli oluyor. Hamilelikte zaten kilo aliyorsun. Zayif hamile kalmak her acıdan daha iyi ♡♡♡

Menü
Sabah omlet
4 zeytin
1 avuç içi kadar otlu peynir
1 c.k kabine
1 dilim kaşar
Yarım domates
Yarım yeşil biber

Ara
Bir avuç içi badem

Oglen
Tavuklu salata
1 bardak ayran

Ara
1 bardak ballı muzlu süt

Akşam
Kebap
2 bardak ayran
Yarım lavaş

Bugnku menum
Sabah
1haslanmis yumurta
Az peynir
Sekersiz cay

Ara yok

Oylen
2 haslanmis pataset
2 dilim ekmek
Sekersuz cay

Ara
1bardak meyve suyu
2 mandalin

Aksam
1kepce cirba
1 yemek kasigi susuz kuru
Onuda mudem bulaniyor cikarttm sayilirmi bilmiyorum

Ara
1 buskuvu
Sekersoz cay
1avuc uzum
1mandalin

Biraz karışık ve kötü bir menü olmuş sanki canım

Evet biraz karisik ara ogunler yemek yiyemiyorum acikiyor gibi oluyorum ama canimda bisey istemiyor midem bulaniyor ancak meyce yiyiyorum ki mide bulantima ii gelir diye belki

Yine olursun kız üzülme evlendikten sonra hızla kilo aldım bilinçsizce sonra nasıl olduysa dank etti kafama spor diyet falan başladım ve sürpriz hamileyim hepsi yarım kaldı tabi
bende spora başlamayı planlıyorum renglim bitsinde bakaym bişiler yapcaz hem yemek davetleride bitiyo az kaldı

Bu hafta kilo aldığım için mi görmedim yani ben anlamadım
aynen beybi kilo vermiş yada sabit olaydn alcaktm listeye

banlı black

Eyyy allahim yaa beni etiketleyince bende bisey oldu sandim daha bugunku sporu yazmadik kiskanma sen acikta yaramazlik ben edem
tabi o kadar uzun zaman oldu ki konusmayalı sen bile şaşırdın dimi etiketi görünce
seviyoreum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…