- 7 Ocak 2018
- 27.550
- 79.991
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.521
Gunaydinnnnal valla bende mi alsam diye düşünüyrm da bana rapor vermezler sapasağlamım üstüne mesai yazarlar diye korkuyorm
ahahah bende aynen aglıcaktm 1 hafta diyince
Ay bana yeter ki uyku deyin aninda uyurum bak uyudummmmmmuyuyamiyorumcildrcgmmm
Sagol canim tesekkurler insallah veririz kilocuklariiihoşgeldin canıımmm
sen zaten kuralları okumus kabul etmişsin hadi bakalm en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin umarım
bizim takıma alalım kuzuşşş
işsiz misin acaba
ahahahahayüz karam
hi güzel olmiiiyhiç doymadım hiç yetmedi hiç hiç hiç
Allah tn kimsede kalmıyoruz öle
al valla bende mi alsam diye düşünüyrm da bana rapor vermezler sapasağlamım üstüne mesai yazarlar diye korkuyorm
ahahah bende aynen aglıcaktm 1 hafta diyince
tm size gelsin o zamanBaşına sonuna: işareti koyacaksın canım ve K büyük harflerle
Ama ben 45 istiyorum ve 7-8 cm daha incelmek
Onu yiyebilirsin hadi
Olmadı başa ve sona gelcek :işaret
Ama bizde @tgb1907 gelemiyor ki
Yararına olur canısı
asıl mesele verip geri almamamk yeğeeennnnSagol canim tesekkurler insallah veririz kilocuklariii
pazartesi sendromusuuGünaydin kizlar napiyosunuz?
Essahmı ramotm size gelsin o zaman
asıl mesele verip geri almamamk yeğeeennnn
Evet canım aynıarkadaşalr spor grubumuz aynı mı akşam başlıyorum yine
ayyy benimde cok yogun bi hafta beklio beni hic canim istemio:) simdi kahve icmeye gidicem kendime gelim:)pazartesi sendromusuusen napıyosn kuzu
heeEssahmı ramo
bana ordan kv kp le tartışma stresi 1245354351543 puan ekle cınııımm bütün hafta sonu ugrastım cok kalori yaktımarkadaşalr spor grubumuz aynı mı akşam başlıyorum yine
sen baya arsızlastn bu kilo konusundaayyy benimde cok yogun bi hafta beklio beni hic canim istemio:) simdi kahve icmeye gidicem kendime gelim:)
ay Kiz dün bi kiz gördüm 177 boya 59 kilo nasil güzel bi fizigi vardi anlatamam böyle tam nasil desem azcik etli ama balik etli degil zayif ama cirpi gibi degil
bende öyle olmakkk istiommmmmm ama nasil verim yahu o kilolari boy kilo orantisina bakarsan benim 179 boya 61 olmam lazim
Kişiye göre değişiyormuş. 10 kg veren bile varBen ancak detoks yapabilirim canim fazlasini yapamam peki 14 gunde kac kilo verdiriyor ki
Hayırdır kız sebep neydi.heetecrübeynen sabit
bana ordan kv kp le tartışma stresi 1245354351543 puan ekle cınııımm bütün hafta sonu ugrastım cok kalori yaktım
6 lara düştün sakın moral bozmaaaaGünaydın kızlar
Ya kaç gündür kendimi paralıyorum 69.40 çıktım şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?