- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.561
Sagol canimaferin kiz... ve hosgeldin grubumuza:)
Biraz zor ama yapcak bisey yokcalışmam lazım ama ben buralarda
Luluuu94 eklicek senide canımmmm
cok zor bi durumbende sabah yumurta yedim eşim ekmek kızarttı treyagı sürdü üstüne onu yedi
Tmm canim simdi kizima kitap almaya gidiyorum kirtasiyeye yarim saat surer sonra gorusuruz
Yok canım 2 haftalık buSen detoksmu yapiyorsun canim vucud alarma geciyordur kitlik var diye kg da takilir umeyye detoks en fazla ayda iki gun uygulanir organlarina zarar olmasin dikkat et..
sağol canım benim amin inşallahhHimm canim dikkat et gecmis olsun alisirsin işine kolayina is bulunmuyor allah kolaylik versinn
ooooww kotlar falanneler almadimki:) yüksel bel acik renk bi kot aldim, buzmavisi bi kaban, mürdüm rengi bi kazak (kollari bol olandan) uzun hirkalardan aldim bitane, deri koyu kirmizi spor ayakabisi ama hem elegan hem spor bi tarz, siyah uzun bedeni saran bi elbise corab ve botlarla kombin yaptim süper oldu:), gri kollari bagcikli bi kazak aldim, parfüm aldim kendime bide Saat aldim:)...
Sende yaparsin kilo verince bol bol:)
niye kiz fenami olur manken olsam
ay bilemedim bi sonraki hafta sporlarından kesilsin
Biraz zor ama yapcak bisey yok
Aaa hoşgeldin canım nasıl oldunuz kızın la iyimisiniz
Kot bedenim 29 canim... bi ara 30 olmuoduuuuuuooooww kotlar falankac bedendi de bakim
bnce gayet iyi boyuna göre 28leri de göresin inşallahhhhKot bedenim 29 canim... bi ara 30 olmuoduuuuuu
ay keskeeee ama bence göremem suan su halimle 29 tam hafif bolluk falanda yokbnce gayet iyi boyuna göre 28leri de göresin inşallahhhh
Canım önce 60 sonra 55. Ozaman listeye geçin 2 saat kadınlar kulübünde yazışmaIyiles yaparsin zati hasta hasta buraya yazmanda bi spor okurnu iyiles daha ne sporlar yapcan senin hedef kg ney black
Al kiz al sende yalan mı yok uydur birseyal valla bende mi alsam diye düşünüyrm da bana rapor vermezler sapasağlamım üstüne mesai yazarlar diye korkuyorm
ahahah bende aynen aglıcaktm 1 hafta diyince
kiz senin haftasonu teklif ne oldu? nasil gecti`?Canım önce 60 sonra 55. Ozaman listeye geçin 2 saat kadınlar kulübünde yazışma
bnm sayfa reklamlarında büyük beden kıyafetleri cıkıyo ne demek istiyo bu kk banaay keskeeee ama bence göremem suan su halimle 29 tam hafif bolluk falanda yok
28 icin 61 olmam sart
artıkın inanmıyolar kuzuuuuuAl kiz al sende yalan mı yok uydur birsey
Ne yasattiysan adamlara artıkbnm sayfa reklamlarında büyük beden kıyafetleri cıkıyo ne demek istiyo bu kk banaD:
artıkın inanmıyolar kuzuuuuubugn izin alcm bankaya gitmek için ondan bile cekiniyom
Ne yasattiysan adamlara artıkbenim sayfadada pastalar çiçekler çıkıyor evlenme teklifinden kala ahhaha
Olabilirooooww kotlar falankac bedendi de bakim
ay bilemedim bi sonraki hafta sporlarından kesilsin
Çok geçmiş olsun canımsaol cnm daha iyiyiz çok halsiz düştük bu süreçte ama bugün ikimizde iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?