- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.701
Cok azz canim bizim burda bi @ParteMoralll miz vardi oda güzel uyarirdi saglikli yiyerek zayiflayin bendende bayagi az aksam guzel amaSabah 11.00
2 haslanmis yumurta
15.00
1 kasik lor peyniri
19.00
1 kase yogurt
3 tane tavuk kofte
4 kasik domatesli mantar sote
Nasilim kizlarrrrr
Kizzz nasil atliyon o kadar valla benim kalbim dururrrrrBugün tvde diyetisyenin biri bulguru çok övdü
bende o gazla yedim
Nasıl hızlı canım ben mesela son sürat atlarsam bin tane si 7dk falan sürer ama ip takılıyor işte
sen soluklanma süresini mi uzun tutuyon neden yarım saat sürüyor o zaman
Yok canım nabzını yüksek tutman lazım olabildiğince
2gunden fazla detoks yapmayinnn zararli sagliginiz icinBen bugun karabugday aldim.. bat i bekliyorum olursam yapicam... ama ben 2. 3. Gun ancak yaparim fazla yapamam
Canim diger gunler daha cok dikkat edicemmmCok azz canim bizim burda bi @ParteMoralll miz vardi oda güzel uyarirdi saglikli yiyerek zayiflayin bendende bayagi az aksam guzel ama
Zaten daha fazla dayanamam2gunden fazla detoks yapmayinnn zararli sagliginiz icin
Ban yedi canim hic yoktankizlar @nuffiun un nickini yazamiyorum o nerelerde ugramadi bugunnn
Banlı okizlar @nuffiun un nickini yazamiyorum o nerelerde ugramadi bugunnn
Canım zamanla alışıyorsun ben seviyorumKizzz nasil atliyon o kadar valla benim kalbim dururrrrr
Ayyy aynısını ben yazacaktım gündüz atladım 1100 tane şimdi de çok istiyorum ama hiç halim yok benim grip iyice ilerliyorIp atlayacaktim ama malesef atlayamayacağım basim cok agriyor haftasonu yorgunlugum cikiyor sanirim iyi olanlar atlayin ihmal etmeyin cok faydali bence
Cnm sen dogum yapali ne kadar olmustu ki dikislerin zarar gormesinBanlı o
SchonerDuft
Canım zamanla alışıyorsun ben seviyorum
Ayyy aynısını ben yazacaktım gündüz atladım 1100 tane şimdi de çok istiyorum ama hiç halim yok benim grip iyice ilerliyor
Normal daha duzene oturtursun aliskanlik haline getirirsin canim burda birbirimzden göre gore okuya okuya neyin yanlış neyin doğru olduğunu ogrenuyoruz merah etme saglikli besleneceksin :)Canim ya benim hic ortam yok ya cokk az ya cok fazla yiyorum..o yuzden sizlerle birlikte burda biraz motive olurken az yiyim dedim..
Cnm benim sıkıntım ekmek ve kola.. tatliyla aram yok hele serbetli tatli hic yemem midem bulanir.. ama her oturusta 1 ekmek uerim yani o kadar.. dusun artikkNormal daha duzene oturtursun aliskanlik haline getirirsin canim burda birbirimzden göre gore okuya okuya neyin yanlış neyin doğru olduğunu ogrenuyoruz merah etme saglikli besleneceksin :)
7ay oldu canım 26mayıs ta yaptımCnm sen dogum yapali ne kadar olmustu ki dikislerin zarar gormesin
He kuz kahvalti yapcamm bugün kendime gelemedim yogurtlu brokoli karnabahar 500 gr vardi koca bi tabak yedim icim usudu dondumm öyle aksamda bol meyve yedim pişmanımBu nasil menu kahvalti yok et sut but yokCanim boyle kilo verirsen bile alirsin hemen 1000 kaloriden asagiya dusurme kendini ve dolu dolu kalorisi dusuklu seylerden ye sabah kahvaltijida aksatma
Ayy ne güzel şerbetli tatlılara olan tepkinden bende istiyorumCnm benim sıkıntım ekmek ve kola.. tatliyla aram yok hele serbetli tatli hic yemem midem bulanir.. ama her oturusta 1 ekmek uerim yani o kadar.. dusun artikk
Abooovvvv helal kiz...7ay oldu canım 26mayıs ta yaptım
Bi sıkıntı yok canım çok şükür doğumdan iki buçuk ay sonra falan dı herhalde Jillian başladımnasıl gözüm döndüyse artık hemde hiç spor geçmişim yok öyle
Esim alir.. israrla catalla agzima verir.. bende yutmus gibi yapip gider cope cikaririm. Napim midem almiyor.. ama ekmek tok bile olsam kuru kuru yemeye bayilirim...Ayy ne güzel şerbetli tatlılara olan tepkinden bende istiyorum
ay demeeeBan yedi canim hic yoktanSchonerDuft
ThanksYAZIO canim adi
Bende öyleyimBen tatli tuzlu yagli balli her seyi yemeye bayilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?