Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizzz nasil atliyon o kadar valla benim kalbim dururrrrr

Ip atlayacaktim ama malesef atlayamayacağım basim cok agriyor haftasonu yorgunlugum cikiyor sanirim iyi olanlar atlayin ihmal etmeyin cok faydali bence

kizlar @nuffiun un nickini yazamiyorum o nerelerde ugramadi bugunnn
Banlı o
SchonerDuft
Kizzz nasil atliyon o kadar valla benim kalbim dururrrrr
Canım zamanla alışıyorsun ben seviyorum

Ip atlayacaktim ama malesef atlayamayacağım basim cok agriyor haftasonu yorgunlugum cikiyor sanirim iyi olanlar atlayin ihmal etmeyin cok faydali bence
Ayyy aynısını ben yazacaktım gündüz atladım 1100 tane şimdi de çok istiyorum ama hiç halim yok benim grip iyice ilerliyor

Canim ya benim hic ortam yok ya cokk az ya cok fazla yiyorum..o yuzden sizlerle birlikte burda biraz motive olurken az yiyim dedim..
Normal daha duzene oturtursun aliskanlik haline getirirsin canim burda birbirimzden göre gore okuya okuya neyin yanlış neyin doğru olduğunu ogrenuyoruz merah etme saglikli besleneceksin :)

Normal daha duzene oturtursun aliskanlik haline getirirsin canim burda birbirimzden göre gore okuya okuya neyin yanlış neyin doğru olduğunu ogrenuyoruz merah etme saglikli besleneceksin :)
Cnm benim sıkıntım ekmek ve kola.. tatliyla aram yok hele serbetli tatli hic yemem midem bulanir.. ama her oturusta 1 ekmek uerim yani o kadar.. dusun artikk

Cnm sen dogum yapali ne kadar olmustu ki dikislerin zarar gormesin
7ay oldu canım 26mayıs ta yaptım
Bi sıkıntı yok canım çok şükür doğumdan iki buçuk ay sonra falan dı herhalde Jillian başladım nasıl gözüm döndüyse artık hemde hiç spor geçmişim yok öyle

Bu nasil menu kahvalti yok et sut but yokCanim boyle kilo verirsen bile alirsin hemen 1000 kaloriden asagiya dusurme kendini ve dolu dolu kalorisi dusuklu seylerden ye sabah kahvaltijida aksatma
He kuz kahvalti yapcamm bugün kendime gelemedim yogurtlu brokoli karnabahar 500 gr vardi koca bi tabak yedim icim usudu dondumm öyle aksamda bol meyve yedim pişmanım ( normalde 1190 kalori alcaktim tam tamina 1100almisimdir

Cnm benim sıkıntım ekmek ve kola.. tatliyla aram yok hele serbetli tatli hic yemem midem bulanir.. ama her oturusta 1 ekmek uerim yani o kadar.. dusun artikk
Ayy ne güzel şerbetli tatlılara olan tepkinden bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…