- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.721
Bende az yiyordum ama isimden dolayı zamanım olmuyordu. Burda çok fırça yedim ben az diye sende dikkat et canimCanim ya benim hic ortam yok ya cokk az ya cok fazla yiyorum..o yuzden sizlerle birlikte burda biraz motive olurken az yiyim dedim..
Ekmek yerim ama o kadar da çok aramam azar azar derken en fazla bir öğünde iki büyük dilim yerim ama tatlı dedinmi durduramam kendimi :)Esim alir.. israrla catalla agzima verir.. bende yutmus gibi yapip gider cope cikaririm. Napim midem almiyor.. ama ekmek tok bile olsam kuru kuru yemeye bayilirim...
İvet bendeBen tatli tuzlu yagli balli her seyi yemeye bayilirim
Nasılsın cınııımmmBende az yiyordum ama isimden dolayı zamanım olmuyordu. Burda çok fırça yedim ben az diye sende dikkat et canim
Iyiyim kusum sen nasilsinNasılsın cınııımmm
O zaman o kadar yemene gore yine de cok kilon yokmusssBen tatli tuzlu yagli balli her seyi yemeye bayilirim
Cnm ben seni gecmisimm bakkkkkkLuluuu94 24 puan 60 dk tempolu yürüyüş
Ayy yok kiz gecmemisim ama ben cok yurum niye oyle az olmus sen 60 dk tempolu yurumussun ben 90 dk tempolu yuruyus+30 dk normal yuruyus yaptim niye oyle olduCnm ben seni gecmisimm bakkkkkk
Cokkk gizillsabah
ilik su 1 gun kurusu
1 kk suzme peynir
1 dilim kasar
1 dilim tb ekmegi
2 ceviz
ara
1 hurma
1 meyveli ev kurabiyesi
aksam
1 kase kiymali sehriye
1 dilim ramazan pidesi (kucuk)
2 porsiyon firinda balik bol sebzeli
cay dayanabilirsem kurabiyesiz dayanamazsam 1 saglikli kurabiye
Tmm cnm dikkat ederimBende az yiyordum ama isimden dolayı zamanım olmuyordu. Burda çok fırça yedim ben az diye sende dikkat et canim
Başım ağrıyorIyiyim kusum sen nasilsin
Niye giii neyin var hap kullansanaBaşım ağrıyor
Selcanim :) dmii ah ah partee ahCok azz canim bizim burda bi @ParteMoralll miz vardi oda güzel uyarirdi saglikli yiyerek zayiflayin bendende bayagi az aksam guzel ama
Evet proteinde cok verdiriyor karatayda güzel gidiyordu olsun dimdilik diyetisyene gidene kadar kalori saycam.sebzede vitamin bakimindan misal bende kansizlik var ne kaa yeşillik beslenirsem o kaa iyiGercekten mi ayyy... ama dogru degil mi protein daha cabuk verdiriyor
NasılsınSelcanim :) dmii ah ah partee ah
Ya canim ben seyi anlamadim 60 dk tempolu yuruyus 55 oluyor puani benimki niye boyle oluyor kiz kafam karisti bilgilendir beniKmsl Hnd canım senin 42 puan
munter
Favelayn
orkide1453
@tgb1907
Kızlar hadi spor yokmu yenilecez ama
Iyii diyelmmm garipcim sen nasilsinn :)Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?