- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.481
Ohhh kilolar veriliyo haPARDON KUZUM ya günydın dediğini görmedimbende zayıflamaya başladım 71,30 oldum kaç kilo oldun bakim ben bugün protein diyeti yapıyorum akşamda spor yapcam yarın 70i görcem
ben halen L giyiyorum karnım yağlı popom selülitli oldu sporu bırakınca
Yok kuzum zor olmuyo ama dizlere yuk binmesin diye kilo işi bitince agiklikla yapmaya baslayin diyolar 2 kiloyla yapabilirsin amadambıl ile squat zor olmuyor mu bende dambılı kullanmaya başlayım dimi
Begendimmmmmmmdünkü menüm
sabah
aç karnına sarımsaklı detokss
1 haşlanmıs yumurta
2 kücük domates
1 biber
şekersiz çay
2 çatal peynir
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
tavuk şiş dürüm
1 büyük ayran
akşam
1 kase çorba
3 köfte yanına 1yk yoğurt
ara
şekersiz nescafe
1 kücük ev yapımı elmalı kurabiye
suyu 2 ye tamamlayamamısımdır sanırım
tmm cnm bana uyar yarın öğlene de tavuk haşlayımmeyveden alacaksın . çikolata pirinç kek vs de yasak şeker diyetinde sınırlı şekilde meyve yiyebilirsin. ben bugün meyve yemicem belki öğlen salata tarzı bişiler yerin akşam ne yicem belli değil ayarlamadım belki yoğurt yerim sadece eğer ok ise yarın da protein yapacam
iyiyim kuzummm senden naberponcik naber kuzu
pincirim nasılsınGunaydin pincik
Bana naber yoh muhep zayıfım diye dışlıyonuz beni aranizdan demi hep belim 65 cm diye oluyo bunlar biliyom hep 36 bedenlikten mucks beybi
İyiyim bebik kahvalti hazirliyom sebzeli omletiyiyim kuzummm senden naber
pincirim nasılsın55 kilo olmussun seni tebrik ediyorum
kurabiye olmayaydı iyiydi demiBegendimmmmmmm
İyiyim bebik kahvalti hazirliyom sebzeli omlethee giz 54,6ydim da acik aldim ses etme zayifim hee sen napiyon verdin mi kiloğ
5 dilim kekİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık,kırmızı bıber 1 kıbrık kutusu suzme peynır
Ara ogun 1o:30
2 cevız içi
Oglen 13:00
1 tabak kuru fasulye
1 tabak sulu köfte
1 dılım ekmek
1 cerry domates
Yarım kırmkzı bıber
1 dılım ekmek
3 dılım cevızlı hurmalı kek
Ara öğün 16:00
Yapmadım
Aksam 18:30
Oğlumun az artan sulu köftesıne bol suyundan koyup çorba gıbı yedım
Kırmızı beyaz lahana salatası
2 dılım kek
Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:74.9
Güncel kilo: 74.3
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -400
Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.100
İzinden dönüş tarih / kilo: 5.01.2018 / 75.3
1. Hafta: -400
Bu hafta: -600
Toplam kayip:9.500
Ana hedefe kalan:1.300
SPOR candır diyoruz o zaman spora başlıyoruz emi. kilo verirkende spor yapıyordun sen vücüdun direiyor benceOhhh kilolar veriliyo haben durdum yine spora basladigimdan beri inmiyo acaba kilomu verip oyle mi spor yapsam ki yaa bilmiyom bu seferde kac gundur 55,2 deyim kesinlikle spor cok onemli ben gecen sene 57 yken 38 beden giyerken bu sene 36 giydim zamanla vucut cok guzel sekilleniyo sporla benimde birakip ara verince selulitlerim geliyo sinir oluyom ama hep yapmamiz lazim sporu bende 70 ken L giyyodum kuzum az kaldi bi 6 lara gelsen 65 66 da m giyersin
o zaman dambılı sadece kol çalışırken kullanayım öyle mi diyorsunYok kuzum zor olmuyo ama dizlere yuk binmesin diye kilo işi bitince agiklikla yapmaya baslayin diyolar 2 kiloyla yapabilirsin ama
ok akşam ve sabah ne yiceksin peki ?tmm cnm bana uyar yarın öğlene de tavuk haşlayım
iyi kuzum ne olsun bildiğin gibiiyiyim kuzummm senden naber
pincirim nasılsın55 kilo olmussun seni tebrik ediyorum
ok olur ben bugün öğlen dışarda yemeyi düşünüyorum közde tavuk göğsü yicem muhtemelen yanına ayran .akşamı bilmiyorum et yersem çok ağır olur gibime geliyor . o liste nasıl atarmısın bana . ben haşlama yumurta yiyemiyorum zeytin de öyleSchonerDuft canım bu hafta istersen menüleri bi gün önceden hazırlayalım ona göre yapalım haftaya da diyetisyene giderken yaptığım listelerden biri var haftada 1.5 gidiyordu iki defa yaptım onu yapabiliriz
Bilmiyorum ki canımGunaydin gizllaaaLuluuu94 kuzum dün 62 dk sporum var 45 dksi stepper, 2 dksi 5 kilo agirlikla squat, 15 dksi yürüyüş
Bugunde yapiyom ama 3 gundur spor yapiyom 3 gündür kilo vermem durdu sporu kilo vermem bitince mi yapmaya baslasam ki bu seferde 55,2 de takili kaldim
neden uyku tutmuo canim bi sIkintinmi var?Çok açım ve yine uyku tutmuyor
YOK KUZUM bu kaç haftadır öyle uyuyamıyorum genelde tv yok diye yatak odasında takılıyoruz oturyoruz orası ısınmış olsun diye belki ondan bilemiyorum kineden uyku tutmuo canim bi sIkintinmi var?
ja ben gecen reklamlarda sey gördüm söyle titresimli bi alet üstüne biniosun titriosun cok kilo verdiriomus alma ve almama arasinda gidip geliyorum ise yaradini bilsem hemen alcam:)Zamanım yok yoksa istiyordum . Avm içinde bir salona gidiyordum evime de yakın ama zaman sorunu var birde 6 aylık alıyorlar
hmm anladim canim papatya cayi falan ic istersen aksamlari belki bi faydasi olurYOK KUZUM bu kaç haftadır öyle uyuyamıyorum genelde tv yok diye yatak odasında takılıyoruz oturyoruz orası ısınmış olsun diye belki ondan bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?