Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ohhh kilolar veriliyo ha ben durdum yine spora basladigimdan beri inmiyo acaba kilomu verip oyle mi spor yapsam ki yaa bilmiyom bu seferde kac gundur 55,2 deyim kesinlikle spor cok onemli ben gecen sene 57 yken 38 beden giyerken bu sene 36 giydim zamanla vucut cok guzel sekilleniyo sporla benimde birakip ara verince selulitlerim geliyo sinir oluyom ama hep yapmamiz lazim sporu bende 70 ken L giyyodum kuzum az kaldi bi 6 lara gelsen 65 66 da m giyersin

Begendimmmmmmm

tmm cnm bana uyar yarın öğlene de tavuk haşlayım

SchonerDuft canım bu hafta istersen menüleri bi gün önceden hazırlayalım ona göre yapalım haftaya da diyetisyene giderken yaptığım listelerden biri var haftada 1.5 gidiyordu iki defa yaptım onu yapabiliriz

İyiyim bebik kahvalti hazirliyom sebzeli omlet hee giz 54,6ydim da acik aldim ses etme zayifim hee sen napiyon verdin mi kiloğ

maşallah sana zayıf seksifitgüzelkarakız bende napim 64e kadar çktım şimdi yapıyorum zayıflamaya calısıyorum 63,2ydim en son cuma tartılcam söylerim

5 dilim kek

SPOR candır diyoruz o zaman spora başlıyoruz emi. kilo verirkende spor yapıyordun sen vücüdun direiyor bence

Yok kuzum zor olmuyo ama dizlere yuk binmesin diye kilo işi bitince agiklikla yapmaya baslayin diyolar 2 kiloyla yapabilirsin ama
o zaman dambılı sadece kol çalışırken kullanayım öyle mi diyorsun

tmm cnm bana uyar yarın öğlene de tavuk haşlayım
ok akşam ve sabah ne yiceksin peki ?

iyiyim kuzummm senden naber

pincirim nasılsın 55 kilo olmussun seni tebrik ediyorum
iyi kuzum ne olsun bildiğin gibi

ok olur ben bugün öğlen dışarda yemeyi düşünüyorum közde tavuk göğsü yicem muhtemelen yanına ayran .akşamı bilmiyorum et yersem çok ağır olur gibime geliyor . o liste nasıl atarmısın bana . ben haşlama yumurta yiyemiyorum zeytin de öyle

Bilmiyorum ki canım
Puanlarıyla birlikte yaz beybi

15-19 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:5
Favelayn:
munter:
orkide1453:30
tgb1907:
SekerPancarii:40

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:
UMEYYE:69
Blacksee55:
SchonerDuft:
Kmsl Hnd:
Lilipit:
+25

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu 300 mekik çekecek ve bildirecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın
Kızlar lütfen yarışmaya ve cezalara disiplin istiyorum hepsi bizim için fit olmamız için

Zamanım yok yoksa istiyordum . Avm içinde bir salona gidiyordum evime de yakın ama zaman sorunu var birde 6 aylık alıyorlar
ja ben gecen reklamlarda sey gördüm söyle titresimli bi alet üstüne biniosun titriosun cok kilo verdiriomus alma ve almama arasinda gidip geliyorum ise yaradini bilsem hemen alcam:)

Ya deli gibi spor yapıyorum gram dahi vermiyorum. Hatta üstüne bi güzel alıyorum. Kendimi anlamıyoruuuuum acaba regly olmadım daha ondan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…