- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.301
Ayy benim bir arkadsim var onu tarif ettin kendini 2 veya 3 ay her regl doneminde hamile zannetti ve ne bulduysa yedi kiz o donemde kilo aldi resmen:)Çünkü hemen kilo aliyoz yoksane zaman olacagi da belli olmadigindan oyle zamanlara denk geliyo herseyi yiyom ben sporu da biraktim nolur nolmaz hele sen bol bol yat dinlen is yerinde de yorma kendini kanaman yok demi
Evet canım benimde sadece göbeğim vardı şimdi bakıyorum hamilelik fotolarıma sekiz kilo aldım hepsi göbekteCanim
Benimkiler cok fazla kiz buyuk ablamin ikinci dogumu oldu az kenarlarda catlaklar var bikini bile giyyo sen düşün bazilari coh sansli bu konudakarnim cok buyuktu ama benim ikiz mi diyodu herkes bi kaşınırdı ki gobegim catlicak aha derdim o kadar badem yagi surdum krem surdum bi ise yaramadi
Canım sürüyordum üşeniyorum şimdi bio oil yağı bile aldırdım eşime ama düzenli kullanamıyorum unutuyorumUzanmışım öylece biri yemek yapsada yesem diyorumsen naptın
Unutuyorum onu ben yapma bekle sen
Hindistan cevizi yağı sür sanki hafifler gibi oluyor
Geçen cumayı baz alacaz canımKizlar birsey soracagim hani yarin kilo konrtol varya cuma gunu tartilirken bu kontrol kilomuzu mu baz alacagiz yoksa gecen cuma tartildgimizi mo
Amin canim 5 ay once düştü bi bebegim insallah bu sefer saglikla gelirhadi insallah diuelim:)
Aynen oyle canim ben az az herseyden yiyom kilo vermeye devam ediyorum ama saglikli seyler yiyorum zaten cok yemenin bebege bi faydasi yok yada borek tatli yemenin bi faydasi yok saglikli besinler alalim yeterAyy benim bir arkadsim var onu tarif ettin kendini 2 veya 3 ay her regl doneminde hamile zannetti ve ne bulduysa yedi kiz o donemde kilo aldi resmen:)
Cok uzuldum suan cnm insallah tum kalbm seninle saglikli ve hayirli bir evlat osun sagsaglim olsum insallajAmin canim 5 ay once düştü bi bebegim insallah bu sefer saglikla gelir
Hamile misinizAmin canim 5 ay once düştü bi bebegim insallah bu sefer saglikla gelir
Catlicaksa ne surersen catliyo vallaEvet canım benimde sadece göbeğim vardı şimdi bakıyorum hamilelik fotolarıma sekiz kilo aldım hepsi göbekte
arkadan bakınca hamile değil gibi duruyorsun diyorlardı... boşa çırpınmıyorum göbek göbek diye
Bende badem yağı sürüyordum ama nafile çok kaşınıyordu ağladım hatta bi kere kaşıntıya dayanamayıp
Canım sürüyordum üşeniyorum şimdi bio oil yağı bile aldırdım eşime ama düzenli kullanamıyorum unutuyorum
Yok canim ama dusunuyorumHamile misiniz
Var canım kırmızı geliyor benin umudum yok ne olursa kabulum artık napim. Düzgün yesek kilo almayız günde 1400 1500 kalori alsak yeter korumak için ama biz gömüyoruz. Diyet yapsam bile spor yapicam ve bu ay hiç takip etmedim kendimi biraz ağrım varken yumurtlama dedim ama geçeli çok olmuş o dereceydi. Belim kopuyor ama .Çünkü hemen kilo aliyoz yoksane zaman olacagi da belli olmadigindan oyle zamanlara denk geliyo herseyi yiyom ben sporu da biraktim nolur nolmaz hele sen bol bol yat dinlen is yerinde de yorma kendini kanaman yok demi
Cuma günkü kilon baz alınacak canımKizlar birsey soracagim hani yarin kilo konrtol varya cuma gunu tartilirken bu kontrol kilomuzu mu baz alacagiz yoksa gecen cuma tartildgimizi mo
Ben banyoya koydum kabinin içinde hatta şampuanların yanında çıkmadan sürüyorum sonra bornozu giyiyorum mis gibi oluyorEvet canım benimde sadece göbeğim vardı şimdi bakıyorum hamilelik fotolarıma sekiz kilo aldım hepsi göbekte
arkadan bakınca hamile değil gibi duruyorsun diyorlardı... boşa çırpınmıyorum göbek göbek diye
Bende badem yağı sürüyordum ama nafile çok kaşınıyordu ağladım hatta bi kere kaşıntıya dayanamayıp
Canım sürüyordum üşeniyorum şimdi bio oil yağı bile aldırdım eşime ama düzenli kullanamıyorum unutuyorum
Amin canim sagollCok uzuldum suan cnm insallah tum kalbm seninle saglikli ve hayirli bir evlat osun sagsaglim olsum insallaj
Haftasonları gelemiyor canım okaptinn nerede acaba
Cuma 49,5 tuCatlicaksa ne surersen catliyo vallagaderr senin kilo ne alemde kiz
Hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallahYok canim ama dusunuyorum
Oğlumun 20-30 dk uykusu var koştur koştur giriyorum uyuyunca ve koştur koştur geri çıkıyorumVar canım kırmızı geliyor benin umudum yok ne olursa kabulum artık napim. Düzgün yesek kilo almayız günde 1400 1500 kalori alsak yeter korumak için ama biz gömüyoruz. Diyet yapsam bile spor yapicam ve bu ay hiç takip etmedim kendimi biraz ağrım varken yumurtlama dedim ama geçeli çok olmuş o dereceydi. Belim kopuyor ama .
Kocam işe gitti düdüklü de kuru fasulye yapcam. Şu protein diyeti varya ben onu sık sık yapmalıyım ..
Cuma günkü kilon baz alınacak canım
Ben banyoya koydum kabinin içinde hatta şampuanların yanında çıkmadan sürüyorum sonra bornozu giyiyorum mis gibi oluyor
Kalbimizi bozmayalim guzel seyler düşünelim canim dua edelim bütün hamileligini lekelenmelerle gecirenler de var insallah yarina kesilir dinlen sen keske yemek yapan biri olsaydi yanindaVar canım kırmızı geliyor benin umudum yok ne olursa kabulum artık napim. Düzgün yesek kilo almayız günde 1400 1500 kalori alsak yeter korumak için ama biz gömüyoruz. Diyet yapsam bile spor yapicam ve bu ay hiç takip etmedim kendimi biraz ağrım varken yumurtlama dedim ama geçeli çok olmuş o dereceydi. Belim kopuyor ama .
Kocam işe gitti düdüklü de kuru fasulye yapcam. Şu protein diyeti varya ben onu sık sık yapmalıyım ..
Cuma günkü kilon baz alınacak canım
Ben banyoya koydum kabinin içinde hatta şampuanların yanında çıkmadan sürüyorum sonra bornozu giyiyorum mis gibi oluyor
Haftasonu giremiyo kaptin canim yarin gelirkaptinn nerede acaba
Hedefin kac pekiHaftasonları gelemiyor canım o
Cuma 49,5 tuizine 49,2 ile ayrıldım haftaya inşallah inebilirim de girerim listeye sonra da mezun olcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?