Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Uff diyorum yapma etme baba diyorum çok taze ye kızım ye diyo ama inanın bozmuyorum niyetimi o isiriklarda gözüm kalmasın diye yani bayılırım pastaya kurabiyeye her türlü hamurisinee:)
Off ne güzel ben demedim bunu
Sende yeme yiyoruzda ne değişiyor bikaç dakikalık lezzet zevki bize kg olarak dönüyor. Yemiyeceğiz incecik zarif hanımlar olacağız

Galiba bende cok yiyorum hala kilomda degisim yok 100gram bile olsa emzirdigim icin glisemik indeksi dusuk yiyecekler yiyip ac kalmamaya calisiyorum cok tatli yiyodum biraktim tamamen yinede veremedim
canm smdi senin bebek varya o yuzden sana az ye yada yeme diyemiyorum cnku bilmiyorum nasil beslenilir ama ben normal gbi gorunse de dger arkadaslara gore fazla yedgimi fark ettim

Bende zor dayandim canim ya inat ettim

Supersin kuzum ya seninle rakip olmak zor

Evet videodan yaptim canim neti tvye baglayip yaptim
canm bnm cok sagol haftaici okul varken zor ama insallah devami gelecek bu sporlarin:)

cok guzel menun bnce iyi de tutmussun kendini canm aferin

O alman postasına bayılıyorum ben uzun zamandır yemedim

Luluuu94 az spor degilde hem cok spor yapip hem az yemeyi hedefleyecegim::) zira bnden de cok gitmiyor kaptanin dedigi dogru sabir lazim bizim daha dun bir bugun iki
Canım 1200 ve 1000 kalori arası alsan günlük yeter çokta az yeme sonra vucut kıtlık modu mu deniyor ona geçer mazallah

Canım 1200 ve 1000 kalori arası alsan günlük yeter çokta az yeme sonra vucut kıtlık modu mu deniyor ona geçer mazallah
tamam cnm o zaman buna gore ayarlayip bir de hedefimi haftalik bir kilo seklnde tutayim zaten basima ne gelsiyse hep sabirsizliktan geldi aslinda ben diyeyisyene gdiorum cnm ama bazen onun verdgi seyleri begenmiyorum degistiriyorum kendisine de soyledim bna biraz degistirmeyi ogretti zaten ayca kayanin sayarak zayifla kitabini da okumustum ordan yaomaya calisiyorum

Evet canım internette bir sürü az kalorili tarif bulabilirsin alternatif
Hem çok az yiyerek zayıflarsan normal yeme düzenine geçer geçmez gelir kilolar

En iyisi az gitsin ama öz gitsin

Benimde menum
Sabah : haslnmış yumurta . Zeytin peynir , maydonoz ceri domates , limonlu yeşil çay 1 dilim tb ekmek
Ara : karısık sıkma meyve suyu
Ara : sekerli türk kahvesi
Öğle : şehriye corbası 1 dilim kepek ekmek
Ara: yarım muz
1 kurabiye
Akşam 2 dilim pizza bir ayran
1 bardak cay

Gündüz 45 dakka eliptik bisikletle cLıstım.

Canım diyet menüsü olmamış ki bu

O pizza mı olmadı olmamış. Akşamları çorba salata protein sebze alabilirsin. Ama pizzada acayip kalori var ve akşam yemişin. ama yapacaksın inanıyorum.

24-28Şubat spor yarışması....

DOMATESLER

Luluuu94 :96+264
Favelayn :
munter :12+31
orkide1453 :53
Buki_89 :64
Hayyal :
segus :66,5+77,5

PATATESLER
@selcanmehmetcan :
UMEYYE :92+96
A aaadddaaa : 129+116
GamzeK17 :38,5
@tgb1907 :57
N Nehir60 :
poncikbirgelincik :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün karbonhidrat tüketmeyecak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…