- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.521
Off ne güzelUff diyorum yapma etme baba diyorum çok taze ye kızım ye diyoama inanın bozmuyorum niyetimi o isiriklarda gözüm kalmasın diye yani bayılırım pastaya kurabiyeye her türlü hamurisinee:)
Sağol canım sanada.Afiyet olsunn
canm smdi senin bebek varya o yuzden sana az ye yada yeme diyemiyorum cnku bilmiyorum nasil beslenilir ama ben normal gbi gorunse de dger arkadaslara gore fazla yedgimi fark ettimGaliba bende cok yiyorum hala kilomda degisim yok 100gram bile olsa emzirdigim icin glisemik indeksi dusuk yiyecekler yiyip ac kalmamaya calisiyorum cok tatli yiyodum biraktim tamamen yinede veremedim
canm bnm cok sagol haftaici okul varken zor ama insallah devami gelecek bu sporlarin:)Bende zor dayandim canim ya inat ettim
Supersin kuzum ya seninle rakip olmak zor
Evet videodan yaptim canim neti tvye baglayip yaptim
cok guzel menun bnce iyi de tutmussun kendini canm aferinSabah
3 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Zeytin
Peynir
Çay
Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 kase bamya yemeği
Çay yanında 3 ısırık Alman pastası kızlar kendimi tuttum inanın küçük küçük ısırdım dayanamadm yoksa gidecekti mideye 1 Alman pastasiii (kayinbabam pastacı söylemiştim çocuklara getiriyor dayanamiyrumm :))
O alman postasına bayılıyorum ben uzun zamandır yemedimSabah
3 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Zeytin
Peynir
Çay
Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 kase bamya yemeği
Çay yanında 3 ısırık Alman pastası kızlar kendimi tuttum inanın küçük küçük ısırdım dayanamadm yoksa gidecekti mideye 1 Alman pastasiii (kayinbabam pastacı söylemiştim çocuklara getiriyor dayanamiyrumm :))
Canım 1200 ve 1000 kalori arası alsan günlük yeter çokta az yeme sonra vucut kıtlık modu mu deniyor ona geçer mazallahLuluuu94 az spor degilde hem cok spor yapip hem az yemeyi hedefleyecegim::) zira bnden de cok gitmiyor kaptanin dedigi dogru sabir lazim bizim daha dun bir bugun iki
tamam cnm o zaman buna gore ayarlayip bir de hedefimi haftalik bir kilo seklnde tutayim zaten basima ne gelsiyse hep sabirsizliktan geldi aslinda ben diyeyisyene gdiorum cnm ama bazen onun verdgi seyleri begenmiyorum degistiriyorum kendisine de soyledim bna biraz degistirmeyi ogretti zaten ayca kayanin sayarak zayifla kitabini da okumustum ordan yaomaya calisiyorumCanım 1200 ve 1000 kalori arası alsan günlük yeter çokta az yeme sonra vucut kıtlık modu mu deniyor ona geçer mazallah
Aaaa hal hatır sormuşsun ben de iyiyimiyiyim kuzummm sen nasılsın
Kaç kilosun
Evet canım internette bir sürü az kalorili tarif bulabilirsin alternatiftamam cnm o zaman buna gore ayarlayip bir de hedefimi haftalik bir kilo seklnde tutayim zaten basima ne gelsiyse hep sabirsizliktan geldi aslinda ben diyeyisyene gdiorum cnm ama bazen onun verdgi seyleri begenmiyorum degistiriyorum kendisine de soyledim bna biraz degistirmeyi ogretti zaten ayca kayanin sayarak zayifla kitabini da okumustum ordan yaomaya calisiyorum
Kaç kilosunAaaa hal hatır sormuşsun ben de iyiyim
Başka bişey sormadın dimi görmedim
Canım diyet menüsü olmamış ki buBenimde menum
Sabah : haslnmış yumurta . Zeytin peynir , maydonoz ceri domates , limonlu yeşil çay 1 dilim tb ekmek
Ara : karısık sıkma meyve suyu
Ara : sekerli türk kahvesi
Öğle : şehriye corbası 1 dilim kepek ekmek
Ara: yarım muz
1 kurabiye
Akşam 2 dilim pizzabir ayran
1 bardak cay
Gündüz 45 dakka eliptik bisikletle cLıstım.
O pizza mıBenimde menum
Sabah : haslnmış yumurta . Zeytin peynir , maydonoz ceri domates , limonlu yeşil çay 1 dilim tb ekmek
Ara : karısık sıkma meyve suyu
Ara : sekerli türk kahvesi
Öğle : şehriye corbası 1 dilim kepek ekmek
Ara: yarım muz
1 kurabiye
Akşam 2 dilim pizzabir ayran
1 bardak cay
Gündüz 45 dakka eliptik bisikletle cLıstım.
İlk günler böyle oluyor sıkma canını olacak inşallah başaracağız hepimizEvet ilk gün biraz böle oldı aslında mecbur kaldım arkadasa gidince akşam yemeğinde pizza yiyelim dedlwr biraz mecbur kaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?