- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.561
Tabiki aramızda ayıpsınBence de :)
Zaten bu konuştuklarımız aramızda başka kimse duymadı dimi
Canım spordan en az 2 saat önce yemekyemiş olmaya dikkat et. EN kötü 1:30 saat önce. Baktın ki spordan önce çok açsın hafif şeylerye.. mesela minik elma.. yada 2 ceviz biraz kuru üzüm gibi. Önemli olan spor sonrası.. spor sonrası protein alımı çok önemli ve sıvı takviyesi. Protein kaslar için sıvı da spordaki su kaybı için..
Ben spordan yarım saat önce mutlaka sade türk kahvesi içiyorum ki yağ yakımı arttırıyor:)
Aynen bende yiyecegim zaman bunu düşünüyorum.Off ne güzelben demedim bunu
Sende yemeyiyoruzda ne değişiyor bikaç dakikalık lezzet zevki bize kg olarak dönüyor. Yemiyeceğiz incecik zarif hanımlar olacağız
Neeaaaaaa bu bir hakarettt
Bence harika tesbit havalar odemliAynen yaaaa ankarada da hava çok soğuktu bugün
Dün de güneşliydi
Havalar fena bozdu
Ödemli galiba havalar
Az şişkolaşmoş gibi
Kas mıNeeaaaaaa bu bir hakarettthahahahahajjaa
Eki Görüntüle 2116052
Zayifliyom ki ben
Sen napiyon kasli gobegin yaglandi mi
Demi amaaaBence harika tesbit havalar odemli
Benimki bebek de olabilir senin ne ki acep
Neremi gisganacan açim benKas mı
Kas neydi ki
Hey gidi miu
Baklavaların yerine şöbiyetler aldı
Ağlayam azcık biraz da kıskanam seni
Hee hep bahar ödemi bunlarDemi amaaa
İşte ruhdaşım ya
Sitliç yidim bugün meselaBenimki bebek de olabilir senin ne ki acepdur ben deyim ekmah onlar hamır hamır
Aç mıııııNeremi gisganacan açim benhic de seninki gibim bi garnım olmadi açsam bi umut var demektir sen pehi sen yoldas aç msn benimle msn
Ooo ben varya beenn tam 2 gündür koskoca 2 gunden bahsediyoruz bah ben 2 gundur diyetteyim hey gidi heyyy ne sandin ahahahhahahSitliç yidim bugün mesela
Aç mııııı
Ne açı ne açıııı
Sen doğru yoldasın bende yol kalmamış
canim yemek hic yok boyle olmaz sana yemek düzeni oturtmaliyiz.Bnde menumu yazayim kizlar
Sabah 1 yumurta
1 kasik cokelek
Bir avuc fistik
Bir ceviz
Yarim elma
1 yane saglikli kurabiyemden
Ara
5 6 badem 2 kayisi 1 hurma
Oglen
Bir avuc leblebi
1 saglikli kurabiye
2 parca bitter
Aksam 2 kasik yogurt icine fistik koydum bitti cok sukir fistiklarim
Bir parca bitter sitik
Regle bir hafta kalinca baya bir tatli krizi geldi bnde bu sekilde atlatmaya clistim
Benim hic komsum yokKuzum cumadan kalanların hepsini apartmana dağıttım. Eşimin yiyeceklerini bıraktım. Bende böylelikle kurtulmuş oldum. Düşün 4 komşuya dağ gibi yığdım yolladım.gözünün önünde kalırsa yeniyor. Bu kesin çözüm oldu. Genelde öyle yapıyorum tavsiye ederim
mercimekli buzluga giriyor mu canisiBende buzluga atiyom kalanlario da guzel oliyi ahahahah
40 dk tempolu 16 puan
1600 ip 80 puan
Toplam 96
salaydınOf ben yürüyüşe çıktım resmen koştum gibi oldu. Yağmur yağdı kız sonra bi sıkıştım. Nerdeyse salıyodum yağmurda bi taraftaneve zor attım kendimi
ahahah salmadigin iyi olmisbüyüğe bahanem yok yalnız
Ay bende hep aynı muhabbet birde afedersin cırcır olmuşum
3 haslanmis yumurta masallahSabah
3 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Zeytin
Peynir
Çay
Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 kase bamya yemeği
Çay yanında 3 ısırık Alman pastası kızlar kendimi tuttum inanın küçük küçük ısırdım dayanamadm yoksa gidecekti mideye 1 Alman pastasiii (kayinbabam pastacı söylemiştim çocuklara getiriyor dayanamiyrumm :))
Cok begendimmSabah
2 haşlanmış yumrta
1 kk peynir
7 zeytin
1 domates
Yeşillik
Ara
1 kase hoşaf
Akşam
2 kase mercimekli sebze çorbası
1 közlenmiş patlıcan
1 domates
Bikaç dilim kornişon
Ara
1 kahve
2 kare bitter
Bikaç kuru üzüm
Yeşilçay
Form çayı
Ah bu aksamlarinn gozu kor olsunnBenimde menum
Sabah : haslnmış yumurta . Zeytin peynir , maydonoz ceri domates , limonlu yeşil çay 1 dilim tb ekmek
Ara : karısık sıkma meyve suyu
Ara : sekerli türk kahvesi
Öğle : şehriye corbası 1 dilim kepek ekmek
Ara: yarım muz
1 kurabiye
Akşam 2 dilim pizzabir ayran
1 bardak cay
Gündüz 45 dakka eliptik bisikletle cLıstım.
yuru beee kuzum kim rutar senii
ooo kizlar supersinizz iyiki sizin takimdayim
odemdir o odem hemen giderAy,sorma resmen eller bacaklar sogukdan acidi ama iyi geldi vallah:) zaten yine kilo almisim iki kilo kadar buhafta hemen yok edim onlari:)
Sagol canim olsun kiz sende firsat buldukca azdq olsa yaparsinnn:))).. insallah canim insallah ödemdircanim yemek hic yok boyle olmaz sana yemek düzeni oturtmaliyiz.
sporun cok iyi menulerinde iyi olmali birbirini desteklemeli
Benim hic komsum yok
mercimekli buzluga giriyor mu canisi
salaydın
ahahah salmadigin iyi olmis
3 haslanmis yumurta masallah
menu guzel cnm afiyet olsun.
Cok begendimm
Ah bu aksamlarinn gozu kor olsunn
yuru beee kuzum kim rutar senii
kiz bu kadar ip nasil atliyorsun masallahh tu tu 41000000 kere masallah
ooo kizlar supersinizz iyiki sizin takimdayim
(Benim sizzin kadar spor yapmam imkansiz hem bebegim izin vermez hem ip atlayamiyorum@Bir garip Buki_89 siz cok iyi spor yapiyorsunuz
odemdir o odem hemen gider
Ahahajaja tamam kiz uyur uyarin spor yaparim nasilsa tuvalette bile spor yapiyom artik:))))Canım ya
süpersin
Tabi canım bir hafta da ne yemiş olabilirsin ki zaten o kadar dimi
uyuyan aslanı uyandırdım iyimi
Buki_89 kuzu uyumuyoruz spor yapıyoruz yenmemiz lazım taammi
bende yapmaya calisuyorum elimden geldigince ama puanlarim cok az oluyor oysa spor bitiminde dilim disarda terden su oluyorum puanli spor yapmalıyımSagol canim olsun kiz sende firsat buldukca azdq olsa yaparsinnn:))).. insallah canim insallah ödemdir
Ben guru bi gizim demekben yazmadim onu kk yazmis kilomu falan silince kendi olustu [/QUOT
önceden söyleseydiniz yaTabi hamile kaldim mi hic kalmadim isin sirri bu gizimmm yumurtalama tarihlerinde korun tamamdirsende dene istersen
Maşallah pancar hanımcım bi de benim yavrucukları görsen düz duvara tırmanıyorlarAyy benim gafam kaldırıyo mu bi sor bahalimmigrenim tutuyi ki benim kizim o kadar akilli bi bebekdi surekli uyurdu uyurken emzirirdim kesintisiz 4 5 saat uyurdu gunduz gece hic uyanmazdi ben saat kurar emzirir yatirirdim bi tek 2 yaşi cok problemli gecti huysuz huzursuz bi cocuk oldu simdi de iyi buyudu zaten oyuncaklarini topluyo bana yardim ediyo cok rahatim ama kizim tek kalmasin diye
Erken kalkan yol alırmış ben 1. Yi 26. Yaşımda 2.yi34 3. Yü 36 yaşımda doğurdum şimdi 37 yim 2. Leri hemen yapın genç ve güzel annelerValla oyle kalmis aklimdabide senin yasin kucuk deyince 32 falan geldi aklima ahahahhaa
Aramizda 4 yas var bende 24 üm sayilir 23 buçukikinciye gec degil hadi hadiii
HoşgeldinTamam o zaman tanıtıyim
Ben 33 yaşında 67 kilo 165 boyundayım ilk hedefim 60 kilo olabilmek , haftada iki gün spora gitmeye calısıırum herzamab olmuyo kızım olduğu için 4 yaşında . Evde eliptik bsikletim var arada onunla yapmaya calısıorum vakit buluncada yürüyüs ama yemeden cok fazla kesemediğim için fazl kilo veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?