Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabiki aramızda ayıpsın

Sağol canım çok teşekkür ederim
Kahve taktiğini biliyordum

Kas mı

Kas neydi ki

Hey gidi miu

Baklavaların yerine şöbiyetler aldı

Ağlayam azcık biraz da kıskanam seni
Neremi gisganacan açim ben hic de seninki gibim bi garnım olmadi açsam bi umut var demektirsen pehi sen yoldas aç msn benimle msn

Sitliç yidim bugün mesela

Aç mııııı

Ne açı ne açıııı

Sen doğru yoldasın bende yol kalmamış
Ooo ben varya beenn tam 2 gündür koskoca 2 gunden bahsediyoruz bah ben 2 gundur diyetteyim hey gidi heyyy ne sandin ahahahhahah ama 56.8 den 55,3 e indim uff be ne cabuh cikiyo bu kiloda ne var aksam ekmağa adana sarip yiyip ardina 1 paket cips ustune bissuru turta yeyip gofretle senlendirdiysem minnak midemi nolmus yani coh sey mi istiyom yeyip kilo almamah teh istegim

canim yemek hic yok boyle olmaz sana yemek düzeni oturtmaliyiz.
sporun cok iyi menulerinde iyi olmali birbirini desteklemeli

Benim hic komsum yok

Bende buzluga atiyom kalanlario da guzel oliyi ahahahah
mercimekli buzluga giriyor mu canisi

40 dk tempolu 16 puan
1600 ip 80 puan
Toplam 96

Of ben yürüyüşe çıktım resmen koştum gibi oldu. Yağmur yağdı kız sonra bi sıkıştım. Nerdeyse salıyodum yağmurda bi taraftan eve zor attım kendimi
salaydın
büyüğe bahanem yok yalnız
Ay bende hep aynı muhabbet birde afedersin cırcır olmuşum
ahahah salmadigin iyi olmis
3 haslanmis yumurta masallah
menu guzel cnm afiyet olsun.

Cok begendimm

Ah bu aksamlarinn gozu kor olsunn

yuru beee kuzum kim rutar senii
kiz bu kadar ip nasil atliyorsun masallahh tu tu 41000000 kere masallah
1400ip 70puan
200sumosquat 40 puan 110puan daha eklermisin kuzum Luluuu94
ooo kizlar supersinizz iyiki sizin takimdayim

(Benim sizzin kadar spor yapmam imkansiz hem bebegim izin vermez hem ip atlayamiyorum @Bir garip Buki_89 siz cok iyi spor yapiyorsunuz
Ay,sorma resmen eller bacaklar sogukdan acidi ama iyi geldi vallah:) zaten yine kilo almisim iki kilo kadar buhafta hemen yok edim onlari:)
odemdir o odem hemen gider

Sagol canim olsun kiz sende firsat buldukca azdq olsa yaparsinnn:))).. insallah canim insallah ödemdir

Canım ya
süpersin

Tabi canım bir hafta da ne yemiş olabilirsin ki zaten o kadar dimi

uyuyan aslanı uyandırdım iyimi

Buki_89 kuzu uyumuyoruz spor yapıyoruz yenmemiz lazım taammi
Ahahajaja tamam kiz uyur uyarin spor yaparim nasilsa tuvalette bile spor yapiyom artik:))))

Sagol canim olsun kiz sende firsat buldukca azdq olsa yaparsinnn:))).. insallah canim insallah ödemdir
bende yapmaya calisuyorum elimden geldigince ama puanlarim cok az oluyor oysa spor bitiminde dilim disarda terden su oluyorum puanli spor yapmalıyım
hit cardio guzel puan onu deneyecegim egzersize Luluuu94 cok az puan vermis

Maşallah pancar hanımcım bi de benim yavrucukları görsen düz duvara tırmanıyorlar

Valla oyle kalmis aklimda bide senin yasin kucuk deyince 32 falan geldi aklimaahahahhaa
Aramizda 4 yas var bende 24 üm sayilir 23 buçuk ikinciye gec degil hadi hadiii
Erken kalkan yol alırmış ben 1. Yi 26. Yaşımda 2.yi34 3. Yü 36 yaşımda doğurdum şimdi 37 yim 2. Leri hemen yapın genç ve güzel anneler

Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…