- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #265.601
görüşürüz kizlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm biharda sebze yapmistim yogurtla yerim artikim yoksa kilo gitmicekyemek yemekten nfret edilir mi hic yassin yemek yemek
Bak simdi bugun aksam icin sebze haslayip sarimsakli yogurtla bolca yiyebilirsin. Veya tavuk balik et yapabilirsin. yemek dediysek zor yemekler degil basit ama besleyici kilo vermeni saglayacak yemekler yapip yemelisin. O zaman sporla gitsin kilolar:)
coookk tesekkur ederim canmsimdi tartilip cuma su kilodaydim bu sabah su kilodayim diye yaz cnm
SüperEvet arkdaslar gunaydin b3m cuma gunu 67.6 idim.bugun 67.4 kiloyum haftasonundan 200 gram gitmis
Luluuu94
90 dk tempolu yuruyus 36 puan
90 dk yuruyus 18 puan
100 sumo squat 20 puan
1 dk plank 3 puan
Toplam:77 puan
Dün gecede cezam olan 30 dk lesliyi yaptim
Bol bol ip atlaAhahajaja tamam kiz uyur uyarin spor yaparim nasilsa tuvalette bile spor yapiyom artik:))))
Evet ya bende düşündüm geçen hafta onubende yapmaya calisuyorum elimden geldigince ama puanlarim cok az oluyor oysa spor bitiminde dilim disarda terden su oluyorum puanli spor yapmalıyım
hit cardio guzel puan onu deneyecegim egzersizeLuluuu94 cok az puan vermis
![]()
![]()
Canım akşam ekmek yememeye çalış öğlen ye akşamı olabildiğince hafif geçirmeye çalış10:00 1 çay bardağı süt
11:00 Simsiyah Çavdarlı tam buğday 50 gr
1 dilim mozarella
1 tk lor peyniri
Domates
14:30
3 adet mücver ( bunun için pişmanım çocuklara yapmıştım dayanamadım)
16:00
1 ince dilim kavun
19:30
Simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği 50gr
1 şiş Izgara kırmızı et 2 kaşık Ankara tava
1 közlenmiş patlıcan (sossuz)
Kaşık salata
Soda limon
21:30 23:00 arası market alışverişi
23:30 00:00 arası yürüyüş
Sade nescafe
Menüm fazla sanırım çok yemişim ama hiç şeker ürünü yok ben bugünümden de memnunum biraz alışsın bünye tatlı yememeye sonra porsiyonlarımı da küçültürüm
Takımıza yakışanı yapıcam![]()
Ayy yok almim Tişikirler diyetteyimben sana kurabiye ismarlim.gel esim.gece gece antepten getismis kiyir bol entep fistiklii enfes goruntulu yemmmyesilllll:))) canimmmsinnn:)
spor oncesi karbonhidrat sonrasi protein:)
Süpersin canımEvet arkdaslar gunaydin b3m cuma gunu 67.6 idim.bugun 67.4 kiloyum haftasonundan 200 gram gitmis
Günaydın millet demek domatislerr gece seansı yaptınız ve bende naptım yürüyüşe çıktımgörürsünüz pattis gücünü
O kadar atlayınca ödem yaptı herhaldeKızlar artıyım ya neden kaçamak ta yapmıyorum dünkü ipmi şişirdi acaba![]()
Afiyet olsun hepberaber incecik olacağız inşallah merak etmeyin mücveri çocuklar öyle seviyorsa yine yağda kızartın kendinize fırında yapın siz memnunsaniz dmekki kendiniz için doğru şeylerde yapıyorsunuz10:00 1 çay bardağı süt
11:00 Simsiyah Çavdarlı tam buğday 50 gr
1 dilim mozarella
1 tk lor peyniri
Domates
14:30
3 adet mücver ( bunun için pişmanım çocuklara yapmıştım dayanamadım)
16:00
1 ince dilim kavun
19:30
Simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği 50gr
1 şiş Izgara kırmızı et 2 kaşık Ankara tava
1 közlenmiş patlıcan (sossuz)
Kaşık salata
Soda limon
21:30 23:00 arası market alışverişi
23:30 00:00 arası yürüyüş
Sade nescafe
Menüm fazla sanırım çok yemişim ama hiç şeker ürünü yok ben bugünümden de memnunum biraz alışsın bünye tatlı yememeye sonra porsiyonlarımı da küçültürüm
Takımıza yakışanı yapıcam![]()
Günaydın şekerleme yapıyorum yatakta
Daha ilk günden kaçamak hmmmBenimde menum
Sabah : haslnmış yumurta . Zeytin peynir , maydonoz ceri domates , limonlu yeşil çay 1 dilim tb ekmek
Ara : karısık sıkma meyve suyu
Ara : sekerli türk kahvesi
Öğle : şehriye corbası 1 dilim kepek ekmek
Ara: yarım muz
1 kurabiye
Akşam 2 dilim pizzabir ayran
1 bardak cay
Gündüz 45 dakka eliptik bisikletle cLıstım.
Merak etmeyin düzelecek inşallah siz 100 kiloyu görmüşsünuz kendinize kızıyorsunuz ama daha zor durumda yerinden kalkmayan insanlar var çok şükür iyi durumdasınız ve hepsi geçecek ❤Sen artık doğursana ya iyice büyümüş yavrucuk
Benim kayınbabam pastacı olsa ben 100 kilo olurdum. Gerçi kayınbabam yok yine 102 kiloyu görmüşlüğüm var ama
Başımdan geçtiği halde anlam veremiyorum bir insan nasıl 100 kilo olur niye dikkat etmez kendine.
Gerçekten kendime çok kızıyorum çok
Bilmiyorum ki listeye dönemiycem herhaldeO kadar atlayınca ödem yaptı herhalde
Listede değil canımDaha ilk günden kaçamak hmmmLuluuu94 arkadaş spor listesinde mi değilse istiyorsa alalım 15 dk eliptikten keselim yoksa girmem dersen siyahbeyaz pizza ve kurabiye ye karşılık 30 dk eliptik sür erisin yediklerin