Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah pancar hanımcım bi de benim yavrucukları görsen düz duvara tırmanıyorlar
Ayy cocuk buyutmek zor is valla kuzum hele senin 3 tane ama cok guzel bi duygu Rabbim herkese tattırsın benimki tek basina ya ondan şımarmıyo belki de

günaydın kızlar kalabalık olunca yazılanları okumak zor oluyor baya yazmışsınızk karnım ağrıyor adet oluyorum inşallah 60,.6 çıktım sabah aslında daha az olduğumu düşünüyorum inş cumaya ödem filan kalmayacak

Günaydın inşallah canım

Benimde komsum yok kuzu ondan atiyom buzluga ama mercimegi hic atmadim birazini at dene bakalim nasil olcak

denedin mi tarçınlı sütü işe yaradı mııı

09.00 1 dilim tb ekmegi biriki catal melemen 1 bardak az sekerli cay
12.00 1 kase yogurt ve 1 dilim tb ekmegi
Ara ogun 1 elma
Aksam 2 pogaca 1 kurabiye 3 bardak az sekerli cay
Simdiye kadar 3 lt su

oo akşam yemek yemişssin

Çok yoruldum bugün yaa.
Menüm
2 dilim börek
Şehriyeli tavuklu salata
Patates salatası
Ayran
1 dilim mozaik pasta
Çeyrek kek
yoğunluktan sabah öğle akşam bir oldu.
bu misafirler nerden cıktı şimdi

akşam kahvaltı gbi mi olmus sanki

Çok yoruldum bugün yaa.
Menüm
2 dilim börek
Şehriyeli tavuklu salata
Patates salatası
Ayran
1 dilim mozaik pasta
Çeyrek kek
yoğunluktan sabah öğle akşam bir oldu.
İki çeşit salata varmis ne guzel diğer kek pasta börekten hic yemeyebilirdin ayranla salatalardan yeseydin ya borek yedin ondan yorgun hissetmisindir hamur insani yoruyo

spor oncesi karbonhidrat sonrasi protein:)
Aslinda spor oncesi karbonhidrat protein spor sonrasi protein basit şeker ve karbonhidrat en uygunu coh araştırdım bu konuyu ve kendimde uyguladim kas gelisimim cok guzel oldu her ne kadar 10 gundur hic spor yapmiyo olsam da regl olursam hemen başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…