Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tesekkurler cnm seninki de oyle:)

Günaydın millet demek domatislerr gece seansı yaptınız ve bende naptım yürüyüşe çıktım görürsünüz pattis gücünü
hadii bizde patatesler olarak gucumuzu gosterelimmmm:))

sende oylesin iyiki varsin:)

Kızlar artıyım ya neden kaçamak ta yapmıyorum dünkü ipmi şişirdi acaba
Evet cnm ya bende de olur o spor cok yaptgimda ertesi gun artik ya odem ya kas bilemiyorum ama fazllakik olurdu smdi 20p gram gitmis o bile az geldi bana sporun bir orta yolu vardir diyorlar ama dun akale okudum ayca kayadan bilemedim sence
Gunaydiinn❤❤❤❤❤❤❤
gunaydin cnmmmmm

kaptinn kilo bildirimi yapayım 69.60
cokkk guzell kactan dustun cuma gnku kilonu hatitlayamadim

3000 ip =150puan
10 dk abs =10 puan
2dk Plank =6 puan
Toplam 166puan
sabah sabah baslamis kizlar bnde 500 ip atladim okula geldim ama bugun full gunum aksam bldirim var:)

hmm o da guzelmis canm. Sen regl bitince basla yeniden canimcim

70,30 den 69,60 e düştüm canım

Olabilür nisanda kızımın doğumgünü var aslında birazda ona hazırlık yapıyorum onun gazı birde yavaş gitmekten sıkıldım biraz hızlanmak istiyorum ramazana kadar ne verirsem kâr

Aynen cok iyi tam gaz devam canim uzun surerse sıkıcı bi hal alıyor bu diyet verebiliyoken cabuk vermek en guzeli

cok iyi

Kizlar 7. Gun de bitti sukur
Kahvalti 9
2 yumurta soğanlı koy mantari
Peynir zeytin
Badem ceviz yeşillik

Aksam
3parca mangal tavuk
1 bardak ayra
Salata
Cok sukur iyi hissediyorum

bebeğim harikasın

bence gayet iyi olmş ısmanaktan zarar gelmez

patatesi alışkanlık haline getirmeee

kurabiyeler neyse de örek eklenmiş bide

Sabah yesillik peynir zeytin 2 dilim tb ekmegi
Ara ogun muz sut
Aksam izgara tavuk salata
Ara 1 kupa cay az sekerli(sekersiz icemiyorum ya cok azicik atiyorum ama)
cok iyi

yeter yarıda bıraktım

aa ben yaptım bi kere ck güzel olmuştu ama tuzlu kurabiyeydi aynı pastane kuraiyesine benzediydi

yiye yiye 61.4 e cıktım
ama akıllanmadm sabah börek aldm kendime cok güzel koktu diye
Sen normal kurabiyeden mi bahsediyon bende tuzlu kurabiyeye koyyom ama diyet kurabiyelerde o kiyirliği yakalayamadim daha ben
Hahh iyi etmisin ayy benim midem bulanir sabah borek yiyemem hele disardakiler daha yagli oliyiii

Sen normal kurabiyeden mi bahsediyon bende tuzlu kurabiyeye koyyom ama diyet kurabiyelerde o kiyirliği yakalayamadim daha ben
Hahh iyi etmisin ayy benim midem bulanir sabah borek yiyemem hele disardakiler daha yagli oliyiii
ben bilmem diyet kurabiye ben cahilim
yedim valla ben seviyorum o börekleri hele patateslisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…