- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.821
Aynen canim kilo almaya meyilliyim o yuzden 51 olunca cok yoldan çıksam da en fazla 53 oluyodum onu da hemen veriyodum simdi 57 ye cikmaya cok yakınım gorhutuyo beniben de 55 olsam yeter ama biraz spor isterim sonrasında o sırada belki bir iki kilo daha gider sen iyisindir zten benden uzunsun ama sırf arada canının istediğini yiyip kontrol altında tutmak için bir iki kilo eksik olmak çok iyi
kizlar tebriklerr cok iyiydinizkızlar spor yarışmasında ödüllerimiz olacaktı birinci her zaman ki gibi @Bir garip ikinci @aaadddaaa üçüncüUMEYYE yarın kilo vermede birinci olan belli olduğunda ödülleri söyleceğim . ceza sistemi az kilo verenede uygulanacak bilginize bol kilo vermeler
kozom rahattan mi uyuyamiyon uyusanabenim çok uykum var kuzum ya . gece 4 te uyandm bugün de
kızlar spor yarışmasında ödüllerimiz olacaktı birinci her zaman ki gibi @Bir garip ikinci @aaadddaaa üçüncüUMEYYE yarın kilo vermede birinci olan belli olduğunda ödülleri söyleceğim . ceza sistemi az kilo verenede uygulanacak bilginize bol kilo vermeler
sanırım rahatlık batıyorkizlar tebriklerr cok iyiydiniz
kozom rahattan mi uyuyamiyon uyusana
dur onları da ayıklayalım aradan çıksıncanım sporda 100 puan altında kalanlarında 1000 ip atlaması gerekli
Sağol canım. Ay bir haftadır kendimi paraladım ama değişen bişey yok. Günde en az 2 saat spor yapıyorum kilomda değişen bişey olmadı.kizlar tebriklerr cok iyiydiniz
kozom rahattan mi uyuyamiyon uyusana
spor vücutta ödemmi yapıyor acaba kuzum.Sağol canım. Ay bir haftadır kendimi paraladım ama değişen bişey yok. Günde en az 2 saat spor yapıyorum kilomda değişen bişey olmadı.
Sağol canım. Ay bir haftadır kendimi paraladım ama değişen bişey yok. Günde en az 2 saat spor yapıyorum kilomda değişen bişey olmadı.
Bilmiyorum yaa kendimi anlamıyorumspor vücutta ödemmi yapıyor acaba kuzum.
vücutta direniyor olbilir belli kilolarda takılırız ya öyle bişi de olabilirBilmiyorum yaa kendimi anlamıyorum
Çok moralim bozukdemeeeee
kendkni bir olc bence skilastin kas yaptin. gunde 2 saat spor ve kilo da eksi olmamasi buna dalaletSağol canım. Ay bir haftadır kendimi paraladım ama değişen bişey yok. Günde en az 2 saat spor yapıyorum kilomda değişen bişey olmadı.
Başladığımdan beri zaten çok zorlanıyorum vermekte. Ama neden yaa neden? Az yiyorum, su içiyorum, spor yapıyorum nedeeeeeenvücutta direniyor olbilir belli kilolarda takılırız ya öyle bişi de olabilir
Çok moralim bozuk
demekki yiyerek vereceksin. kalorini arttır biraz 1 kepçe çorba yerine 2 iç yada daha çok sebze ise protein olarak yapBaşladığımdan beri zaten çok zorlanıyorum vermekte. Ama neden yaa neden? Az yiyorum, su içiyorum, spor yapıyorum nedeeeeeen
ev temizliğini bende öyle yapıyarumda pazar gunlerı utum bıtmıyo yaben genelde yatarım işi hafta içi akşamları yaparım
ütü benim içinde dert onu sabahları yapıyorum tüm güne sığdıramıyorumev temizliğini bende öyle yapıyarumda pazar gunlerı utum bıtmıyo yakalan zamandada yemek telası zaten bıttı gun
Kızlar ben pazartesi isveç diyetine başlıyorum aranızda yapan var mı. 2 gündür rejimdeyim ama arada kaçırıyorum bişeyler emzirdigim ıcin acıkıyorum. En azından isveç diyeti 13 günlük dayanılır diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?