- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #266.841
su içiyomusun canımBilmiyorum yaa kendimi anlamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su içiyomusun canımBilmiyorum yaa kendimi anlamıyorum![]()
bi gün bi haftanınkını yapıp kaldırıyorum utu ısını hergun yapınca utu ayagmın altında duruyo bı tekme atasım gelıyo gordukceütü benim içinde dert onu sabahları yapıyorum tüm güne sığdıramıyorum
benimde kiloda cok degışıklık olmadı sankıcumaya çok az kaldı heycan var mı ben sanırım 59 u göremiycem
canım emzırıyosun nasıl yapcaksın agır o dıyet.Kızlar ben pazartesi isveç diyetine başlıyorum aranızda yapan var mı. 2 gündür rejimdeyim ama arada kaçırıyorum bişeyler emzirdigim ıcin acıkıyorum. En azından isveç diyeti 13 günlük dayanılır diye dusundum
ÇOK AĞIR bir diyet hiç taavsiye etmem bir rkadaş vardı o yapıyordu ama bıraktıktan sonra sanırım kilo almıştı onun yerine akşamları yeme 2 gün kendini şoklatKızlar ben pazartesi isveç diyetine başlıyorum aranızda yapan var mı. 2 gündür rejimdeyim ama arada kaçırıyorum bişeyler emzirdigim ıcin acıkıyorum. En azından isveç diyeti 13 günlük dayanılır diye dusundum
benim boş odam var orda hep açıktırbi gün bi haftanınkını yapıp kaldırıyorum utu ısını hergun yapınca utu ayagmın altında duruyo bı tekme atasım gelıyo gordukce![]()
ayy neguzel ben bos odayı cocuk odası yaptım utu ortada durdumu sınır gelıyo sımdıbenim boş odam var orda hep açıktır![]()
benim durumda allahın izni ile ynı olacakayy neguzel ben bos odayı cocuk odası yaptım utu ortada durdumu sınır gelıyo sımdı![]()
İçiyorum ama tık yok iştesu içiyomusun canım
dun basladim.cok memnunum canim smdilikaa hadi yaa odur o zaman benim dediğimdede zumba plates varmıs hatta reformer plates bile varmıs ama o kişiye özel olduğundan fiyatlandıması daha farklıymıs
nasıl yeni başladın ama memnun musun ?
yazmiyoruz cnmkızlar perşembe cuma yaptığımız sporlarıda yazıyor muyuz
bravo sana 1 haftada 3 kilo harikaymis ciddenslm kizlar cok yogun bi gün anca girebildim buraya:)
Güne 66,7 la basladim yani Cuma hedefime 700 gram kaldi yani toplamda buhafta 3 kiloyu gecik bi kilo kaybi basardim![]()
canim benim sorun beynimizde bikac vun beynini rahatlat inanki gdicek bnde senle ayni durumdayim diyet spor var ama bazi insanlar 1 2 hafta ayni kiloda kaliuorlar snra pat pat gdiyor elbet bzimkide gidcekBilmiyorum yaa kendimi anlamıyorum![]()
ben daha omce 6 gun yaptim vucuduma iyi gelen tek diyetyi diyeblirim.snra aldm tabiki ama cok yedgimden aldim benKızlar ben pazartesi isveç diyetine başlıyorum aranızda yapan var mı. 2 gündür rejimdeyim ama arada kaçırıyorum bişeyler emzirdigim ıcin acıkıyorum. En azından isveç diyeti 13 günlük dayanılır diye dusundum
sagol canim kilo yerlesmedigi icin hemen gitti normalde tabi bihaftada bir birbucuk kilo en sagliklisibravo sana 1 haftada 3 kilo harikaymis cidden
cnm sütlü kabajk çorbasını hergün yapıyor musun tadı nasıl bal kabağı mı normal kabak mı bi de ben deneyeyimsabah
limonlu ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
1 kk suzme peynir
2 tk suzme yogurt
3 ceri domates
1 kapya biber
2 salatalik
1 dilim tb ekmegi
1 yk kaymak
1.tk bal
1 buyuk kupa limomlu ihlamur
ara yapmadim birazdan aksam yemegini yuyecegiz
aksam
1 su bardagi sutle kabak corbasi
1 porsiyon mantarli tavuk sote
1 porsiyon yogurtlu gavuc salatasi
cay ve bitter az da kuruyemis
yatmadan da bir yesil elma yerim
önermiyorum canım hızlı vercem diye sağlığından olmanı istememBen içeriğine baktım çok ağır gelmedi isveç diyetinin yaparken mi anliycam acaba:)))akşamları biftek filan var öğlen ıspanak yumurta sanki emzirenler içinde besleyici gibi geldi de 13 günde 20 kilo veren varmış biraz fazla geldi bana
senin spor azmine hayranım . baş ağrın nasıl oldukızlar bide youtube de 1000 abs challange videosu var çekik gözlü kızın 30 dk çok etkili yapıyor ve kesinlikle faydalı onu da deneyin amacım hergün o video ve squat zaten yarışmamızda var inanın çok yorucu da değil gelin yapalım zaten hergün bildirim yapıcam