- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.881
farkındadır herhalde ama kırk kere mesaiye kalcan mı diye sordu hepsinde de hayır dedm vazgeçti galiba sormuyo artkAh keskem keskemahahahhah
ciddi olamazsin hamilesin ve hastasin farkinda degil mi
tmm canım isterseniz bgn başlayaylım ister cumartesi nasıl olsun
3 ayda 3 kilo aldm 58.5 laa hamile kaldmCok degil aslinda boyle de gayet zayifim ama korumami 52 de daha iyi yapiyom sanki hic 53 e çıkmıyodum coh guzel gunlerdiaslinda ben 50 kiloyla hamile kalmak istiyom az kilo almis olurum diye 15 kilo alsam 65 dogum sonrası olurum 57 kaptinn nasil hesap
valla bilemiyorum genel de de benim altılarımda oluyor sanırım serverdan kaynaklıdrı belkiona göre 1 kilo ödem fazla değilmiş o nedenle bi ödem atıcı çay tarifine gerek yok dedi ama 1 kilo fazladan vemek ve 6 lı haneleri cabucak görmek hayalim
ben niye cevapla yapmıyorum yaSchonerDuft
bilmiyorum tartılmadım kuzum sen ?diyet nasil gidio yarin kac cikarsin?
cnm sumo nasıl bacaklar biraz daha mı açılıyor benim dediğim omuz hizasında açılanben bugün başlama taraftarıyım bir de sumo squat değil dimi
cnm sumo nasıl bacaklar biraz daha mı açılıyor benim dediğim omuz hizasında açılan
valla bilemiyorum genel de de benim altılarımda oluyor sanırım serverdan kaynaklıdrı belki
görürüsün kuzum 6 lara ne kaldı ki
tmm cnm onu yapalım benim de iç kısım sıkılaşması lazımaynen biraz daha açılıyor tam iç bacak çalıştırıyor
İyi sorun yok bilmemki napcam.sana çözüm bulmak lazım ama ne dukan birası yapsan wc durumun nasıl
aynen sende yapıyorum o hatayı
yaa bu c.tesi görsem ne güzel olur 69 u
akşamları 1 kase çorba içsen sadece yanına salata ayran gündüz istediğin gibi beslen yada bir gün saf protein yapsan nasıl olur direniyor vücut benceİyi sorun yok bilmemki napcam.
boy uzun oluncafena fikir degilmis ya 63 cok iyi ama herhalde o kiloda artik hasta gibi dururum denemek lazim:)
tm cnm ben varimmunter poncikbirgelincik kızlar isterseniz grup olarak yapalım cnm squat zor değil 20 25 yapıp 5 10 sn dinlenirsin sonra alışacaksın zaten
Bu hafta olmz haftya olur kuzu 2 kilo nedirki hemen verilir
kimyonlu su iç canım şimdi 1 çy bardağı gaz varsa gazı da alırgeçen cumartesi 70.9 çıkmıştım canım diyetisyen tartısı az tartıyor
yarın ne yapsamda bu ödem gitse yaa çok önemli moral olacak bana 69.9 u görmek
kimyonlu su iç canım şimdi 1 çy bardağı gaz varsa gazı da alır
Canm squat i sandalyeye oturur gbi mi yoksa daha tam comelerek mi yapiyorsun seviye seviye değişiyor galiba ben her videoda farkli görüyorum sandalyeye oturur gibi yapıyorsan yani o seviyeye ben var im ama tam comelerek kalkmaktan bahsediyosan o zor geliyor bana tıkanıyorum:)munter poncikbirgelincik kızlar isterseniz grup olarak yapalım cnm squat zor değil 20 25 yapıp 5 10 sn dinlenirsin sonra alışacaksın zaten
Bende zordayim regl olcam şiştim sanki heryerimde agriyor çok zor geçiyor bu dönemimkimyonlu su iç canım şimdi 1 çy bardağı gaz varsa gazı da alır
bence sende kimyon iç akşam için ama sabaha rahatlarsınızBende zordayim regl olcam şiştim sanki heryerimde agriyor çok zor geçiyor bu dönemim
Deneyeyim bakalım
Bu hafta olmz haftya olur kuzu 2 kilo nedirki hemen verilir
akşamları 1 kase çorba içsen sadece yanına salata ayran gündüz istediğin gibi beslen yada bir gün saf protein yapsan nasıl olur direniyor vücut bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?