- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.901
cok guzel cnm bnce bravossssabah
limonlu ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
1 kk suzme peynir
2 tk suzme yogurt
3 ceri domates
1 kapya biber
2 salatalik
1 dilim tb ekmegi
1 yk kaymak
1.tk bal
1 buyuk kupa limomlu ihlamur
ara yapmadim birazdan aksam yemegini yuyecegiz
aksam
1 su bardagi sutle kabak corbasi
1 porsiyon mantarli tavuk sote
1 porsiyon yogurtlu gavuc salatasi
cay ve bitter az da kuruyemis
yatmadan da bir yesil elma yerim
sağol kuzuummmkaptinn bnce cok guzel bir kiloda haile kalmissin sevgili kaptan insallah hersey planladgin gbi olur
Deneyim yatmadan önce mi iciliyorbence sende kimyon iç akşam için ama sabaha rahatlarsınız
Aynenbenim durumda allahın izni ile ynı olacaknereye koyacam bende bilmiyorum hiç kalabalığı svmem
Odemdir kuzum o vermissindir benceİçiyorum ama tık yok işte
tamam atlarız gülüm ayıpsın@selcanmehmetcanorkide1453 @Nehir60 poncikbirgelincik @Hayyal spor da 100 puanın altında kaldığınız için 1000 ip cezanız var bilginiz olsun
noldu canımÇok moralim bozuk
sabah
limonlu ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
1 kk suzme peynir
2 tk suzme yogurt
3 ceri domates
1 kapya biber
2 salatalik
1 dilim tb ekmegi
1 yk kaymak
1.tk bal
1 buyuk kupa limomlu ihlamur
ara yapmadim birazdan aksam yemegini yuyecegiz
aksam
1 su bardagi sutle kabak corbasi
1 porsiyon mantarli tavuk sote
1 porsiyon yogurtlu gavuc salatasi
cay ve bitter az da kuruyemis
yatmadan da bir yesil elma yerim
oo ben yaparım tamamkızlar squat yapacak varmı 30 gün 3 gün yapıyoruz 4. gün dinlenme sonra yine 3gün dinlenme 50 ile başlıyor 50 55 60 dinlenme sonra 70 75 80 sonra 100 105 110 böyle gidiyor
selilüt için squat ve plank başka birşeye gerek yok bende de var ama artık yapamıyorum
poncikbirgelincik de yapsın sizinle çk keyifli oluyor squat
iyiyim kuzum bende
canım yeşil çayı demleyip 1 tane limon sıkıp soğuyunca da soda ekliyordumdiyetisyenin birşey der mi ? .poncikbirgelincik kuzum dukan birasını nasıl yapıyordun
ben varım orkidecim@munterponcikbirgelincik kızlar isterseniz grup olarak yapalım cnm squat zor değil 20 25 yapıp 5 10 sn dinlenirsin sonra alışacaksın zaten
Normalde kahvaltıdan önce ama bugün yemekten önce ya da bu saatlerde uygunsan içDeneyim yatmadan önce mi iciliyor
tamam atlarız gülüm ayıpsın
noldu canım
oo ben yaparım tamam
tamam ben yaparım ben eskiden 450 500 squat yapıyodum
canım yeşil çayı demleyip 1 tane limon sıkıp soğuyunca da soda ekliyordum
ben varım orkidecim
Saol tatlim yarin deniyorumtugbaFB dukan birası tarifni verdi poncik
Tmm cumartesi baslayalim madem takim olarakboy uzun olunca
tm cnm ben varim
yalniz ya yarin baslayalim ya cumartesi cunku kac ghndur spor yaptim dinlenmdm yarin tarti gunu bu aksam dinlenym istyrm
Ben koltukta yapiyorum oturmakdan kalkiyorumCanm squat i sandalyeye oturur gbi mi yoksa daha tam comelerek mi yapiyorsun seviye seviye değişiyor galiba ben her videoda farkli görüyorum sandalyeye oturur gibi yapıyorsan yani o seviyeye ben var im ama tam comelerek kalkmaktan bahsediyosan o zor geliyor bana tıkanıyorum:)
Canim hemen yemeyi birak ve yatana kadar su ic lavman yapma sansin varsa yap kesin görürsüngeçen cumartesi 70.9 çıkmıştım canım diyetisyen tartısı az tartıyor
yarın ne yapsamda bu ödem gitse yaa çok önemli moral olacak bana 69.9 u görmek
Iyi bakalim ise yarar insallah diyetisyen ya bi ara oyle bi eslestirme vardi ama haftalikmi aylik mi bilmiyorum hala devam ediyormu takip edemedimRakibemm mi :)))) bilmiyordum..ise yarayip yaramadinigi 3 cu ayin 22 sine belli olcak bi de yarin anlicam :))
Dimekk rakibiz taam haftadami yarisiyoruz aydami :))
Lavman ı nasıl yapıyorsun kuzumCanim hemen yemeyi birak ve yatana kadar su ic lavman yapma sansin varsa yap kesin görürsün
Ben lavman yapmistim 2 kez ama zararli diorlar kizlae bagirsaklardaki yararli bakterileri de olduruyormusLavman ı nasıl yapıyorsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?