- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.921
Kilo veremedim bu hafta ona canım sıkıldı. Başka bişey yok çok şükür.tamam atlarız gülüm ayıpsın
noldu canım
oo ben yaparım tamam
tamam ben yaparım ben eskiden 450 500 squat yapıyodum
canım yeşil çayı demleyip 1 tane limon sıkıp soğuyunca da soda ekliyordum
ben varım orkidecim
Canim uzulme bnde o kadae sey yapiyorum gram gram gidiyor bnde cok uzgunum inanki suanda cok mutsuzum am birden gidecek insallah sen kactan kaca dustunKilo veremedim bu hafta ona canım sıkıldı. Başka bişey yok çok şükür.
Sabah öğlen ekmek olmuş akşam kurabiye ee bugün perşembe yarın liste günü perşembe listesine hiç uymamış ki normalde de çok ekmek yemişsin derdim sanaBugunku menum
Sabah
2 dilim.kizarmis ekmek
1 yumurta
2 zeytin
Peynir
Oglen
Sebze
2 dilim ekmek
Yogurt
Aksam
2 kurabiye minnacik
Ton balikli salata
Sorma cnm ya bu diyetisyen bana gunde 4 5 dilim ekmek veriyor bnde yiyorum acaba azaltsam mi snra da kiziyor aman sakin azaltma diye ne yapim bilemedim aksam corbam vardi bnde onun yerine kurabik yedim kurabik desigime bakma minnacik saglio kurabik 2 si 100 kalori ancaSabah öğlen ekmek olmuş akşam kurabiye ee bugün perşembe yarın liste günü perşembe listesine hiç uymamış ki normalde de çok ekmek yemişsin derdim sana
Bana da vermişti günde 5 dilim ekmek ama ben kilo vermek için gitmemistim. Kilo verebildim mi hayır veremedim ama amacıma ulaştım. Sen listeye uy vardır bir bildiğiSorma cnm ya bu diyetisyen bana gunde 4 5 dilim ekmek veriyor bnde yiyorum acaba azaltsam mi snra da kiziyor aman sakin azaltma diye ne yapim bilemedim aksam corbam vardi bnde onun yerine kurabik yedim kurabik desigime bakma minnacik saglio kurabik 2 si 100 kalori anca
Sen neden gitmistin peki cnmBana da vermişti günde 5 dilim ekmek ama ben kilo vermek için gitmemistim. Kilo verebildim mi hayır veremedim ama amacıma ulaştım. Sen listeye uy vardır bir bildiği
ben yarindan baya umutluyum:) 66,1 yada 66,2 bekliyorum... busabah 66,9 dumbilmiyorum tartılmadım kuzum sen ?
tek avantajim o ya yoksa bu cikolatalarla dombili dombili dolanirdimboy uzun olunca
Ooo süpersin hızlıca verdin demek kilolarıben yarindan baya umutluyum:) 66,1 yada 66,2 bekliyorum... busabah 66,9 dum
evet ja iyiki gitti hemenOoo süpersin hızlıca verdin demek kiloları
3 haşlama içli köfte mi yedin . 1 tane yeseydin nefsin için sabahta 2 elma yemişsin kahvaltı yokKıZlar hepinize iyi akşamlar bügun yine misafirim vardı pek giremedim ve dengesiz beslendim geçmişim okuyacağım Zaman bulabilirsem iyi bu gruba geldim yoksa elime ne geçse yerdim
Sabah
İki elma
Öğlen
Islak kek bir dilim
Salata
Üç tane haşlama içli köfte
Akşam
Çorba
Salata
Portakal
Tebrik ederim haftaa bende 68 i görecemevet ja iyiki gitti hemen
72.5 den 65.5 ama 4 aydır uğraşıyorum nerdeyse.Canim uzulme bnde o kadae sey yapiyorum gram gram gidiyor bnde cok uzgunum inanki suanda cok mutsuzum am birden gidecek insallah sen kactan kaca dustun
inanirim canm gercekten bu kadar sabretmissin sabir az daha72.5 den 65.5 ama 4 aydır uğraşıyorum nerdeyse.
biraz azaltsaymissin iyi kurtarirmissin aslinda cnmKıZlar hepinize iyi akşamlar bügun yine misafirim vardı pek giremedim ve dengesiz beslendim geçmişim okuyacağım Zaman bulabilirsem iyi bu gruba geldim yoksa elime ne geçse yerdim
Sabah
İki elma
Öğlen
Islak kek bir dilim
Salata
Üç tane haşlama içli köfte
Akşam
Çorba
Salata
Portakal
sen bu azimle.gorursun bnde yarin eksilerdeyim insallahhhhhhhTebrik ederim haftaa bende 68 i görecem
Ben de pek azim yok ama neyseinanirim canm gercekten bu kadar sabretmissin sabir az daha
biraz azaltsaymissin iyi kurtarirmissin aslinda cnm
sen bu azimle.gorursun bnde yarin eksilerdeyim insallahhhhhhh
Ben varimArkadaslae cumartesi squat ve abs basliyoruz katılmak isteyenler cumartesi günü olcum yapip baslayalim 1 ayda cok guzel degisim oluyormis bir ay sonra tekrar ölçelim olur mu
tsk ederim cnmmcok guzel cnm bnce bravosss
Bugunku menum
Sabah
2 dilim.kizarmis ekmek
1 yumurta
2 zeytin
Peynir
Oglen
Sebze
2 dilim ekmek
Yogurt
Aksam
2 kurabiye minnacik
Ton balikli salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?