- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.061
o kadar yüklenme kendinee yavas yavas gidicek kiloların yaza kadar bieşyck kalmıcakEvet olabilir. Gün içinde bi dah denicm spor ayakkabıyla umarım etkisi olur bir haftadr yapmıyrm spor bu yüzden ve resmn yediğim her lokma için vicdan azabı çekiyrm
olur kuzum eger devame demicm diyosan öyle yapalmkaptinn kuzu 49,3 az daha beklesem inecekti ama bekleyemedim sabit yazsakta mezun olsam olur mu haftaya regl haftam bidaha artı bidaha temizle geri in çok yoruldum ya hafta boyu ne kadar ip atladım kaçamak ta yok o kadar ama şu gidene bak zorla 200 -300 gr
en son aday listesini kim paylaştıysa ondan kopyalayabilirsinCanim tamam oyle yapayim liste nerdeki
günaydıınnnnEki Görüntüle 2117949
günaydın ve hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrr
booool eksileriniz ve dereceniz olsun
ay evet yaaa cok sinir oldm ben ona taa en alta iniyorm zor oluyoMerhaba,
Arkadaslar sayfanin ustunden kaybolan sayfa numaralarinin geri gelmesini isteyen varsa lutfen buraya yazarak istegimizi bildirelim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sayfa-numaralari.1060937/page-2
Hepimize bol eksilerr
Tamam canım öyle yapalımo kadar yüklenme kendinee yavas yavas gidicek kiloların yaza kadar bieşyck kalmıcak
olur kuzum eger devame demicm diyosan öyle yapalm
hoşgeldın canımGünaydın herkese. Kendimi tanıtmamı istemişsiniz27 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum. Evlenmeden önfe 63e kadar düştm ancak iki hamilelik beni mahvetti. İki oğlumdan bana kalan bi en az 20 kilom var. 169 boyundayım ve hiç olmazsa 65lere falan düşmek istiyorun şuan 88 kiloyum 91 kiloyla başladım leslie falan yaıyorun gün içinde bakalım inş olacal bu sefer bi de gruba dahil edilirsem değmeyin keyfime
Bendeee hemen geri gelmesi lazim, hepimiz yazalim geri koysunlar yerineay evet yaaa cok sinir oldm ben ona taa en alta iniyorm zor oluyo
kaptinn benim kilomuda hesaplayıversen ya benim kafam basmadı bu işe 63,5 geçen haftaki kilom bugün ki kilomda 62,1
Benim kafada basmadı ya hesaplamaya çalışırken kesin bir kg daha verdimkaptinn benim kilomuda hesaplayıversen ya benim kafam basmadı bu işe 63,5 geçen haftaki kilom bugün ki kilomda 62,1
aslında çok sıkmadım kendimiçok güzel canım ne yaptın da başardın de hele
Benim kafada basmadı ya hesaplamaya çalışırken kesin bir kg daha verdim
canııım aday listesine eklmen gerekkkkKızlar tam kendimi veremezsen de 1 kg nerdeyse gitmiş ben sok
Bşlng: 82
Şimdi : 81.1
Nasıl yapacam anlamadım cnmcanııım aday listesine eklmen gerekkkk
hemennn ilk sayfadan örnegi getirdim sanaaNasıl yapacam anlamadım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?