Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

baktım bebeğim cok sağol :KK15:bende meyve yiyodm kuzu tandır fotolarına bakaraktn :KK70::KK70:
Bende dışardaydim begendigim bi mom jean vardi onu denedim ama 26 beden baya bol oldu belden ondan alamadim 24 ü yohudu da:KK30: boyle ince bi hayat yasiyorum iste:KK30:

dugunum olacagi zamanda 10 kilo vermistim tekrar yapacagima inaniyorum.Tarti gunu pazartesi mi buraya mi yaziyoruz
ilk sayfada kurallar yazıyo canım ordan okuyabilirsin cuma ve pazartesi tartı günlerimiz ama tabi hergn buraya ugrayıp sohbetlere katılıp günlük menülerini paylaşıcaksnnnnn

dugunum olacagi zamanda 10 kilo vermistim tekrar yapacagima inaniyorum.Tarti gunu pazartesi mi buraya mi yaziyoruz
Hoşgeldin canım. Eşinde ayıp etmiş çok kızdım. Sonuçta iki evlat verdin vücudun yıprandı. Biz onları her haliyle kabul ediyoruz. Sen üzülme öyle bir incelki kıskançlıktan çatlasın bu seferde. :KK76:

Ahhh kıyamam bende de biraz incelme var :KK66:
Sen test yaptın mı:KK8:
İnce gizlarih biz sende mezun oldun lilili:halay: hayirli olsun kuzum:KK76:
Yapmadim ay benim hesaba gore yarin regl gunum ama programa gore bugun :KK51: ama regl olmadim 4 5 gun sonra yaparim testi eger olmazsam çünkü düşük sonrasi gecikmelerim oluyo:KK51:

Back
X