- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende bunuLuluuu94 in kilosu sandim yaa diyom ne ara aldi bu kiloyu
gafa yandi
Kuzum 5 lere ne kalmis![]()
dugunum olacagi zamanda 10 kilo vermistim tekrar yapacagima inaniyorum.Tarti gunu pazartesi mi buraya mi yaziyoruzKıyamam yaa olursun canım üzülme azmin elinden ne kurtulmuş
Bende dışardaydim begendigim bi mom jean vardi onu denedim ama 26 beden baya bol oldu belden ondan alamadim 24 ü yohudu dabaktım bebeğim cok sağolbende meyve yiyodm kuzu tandır fotolarına bakaraktn
![]()
bnmde pantolonlarım dar geliyoBende dışardaydim begendigim bi mom jean vardi onu denedim ama 26 beden baya bol oldu belden ondan alamadim 24 ü yohudu daboyle ince bi hayat yasiyorum iste
![]()
Cuma günü canım asıl tartı pazartesi kilo kontroldugunum olacagi zamanda 10 kilo vermistim tekrar yapacagima inaniyorum.Tarti gunu pazartesi mi buraya mi yaziyoruz
Bende dışardaydim begendigim bi mom jean vardi onu denedim ama 26 beden baya bol oldu belden ondan alamadim 24 ü yohudu daboyle ince bi hayat yasiyorum iste
![]()
Hamile pantulu al sen gayribnmde pantolonlarım dar geliyo![]()
İnce hayat yasamak coh zor bulamadim narin bedenime uyan 24 beden bi pentulCuma günü canım asıl tartı pazartesi kilo kontrol
![]()
Ay bilmiyom benKızlar yeni tlf şarjı bitince mi takıyoduk sarja
Ahhh kıyamam bende de biraz incelme varİnce hayat yasamak coh zor bulamadim narin bedenime uyan 24 beden bi pentul![]()
Ay bilmiyom ben![]()
Ben bitince şarj ettim diye hatırlıyorum
Telefonun hayırlı olsun hayırlı haberler alasın inşallah
kuzu ben ilkte takılıyo diye biliyorm 24 saat duruyoKızlar acıl cevap
hee alcam bu maasta taytta alcmHamile pantulu al sen gayri![]()
ilk sayfada kurallar yazıyo canım ordan okuyabilirsin cuma ve pazartesi tartı günlerimiz ama tabi hergn buraya ugrayıp sohbetlere katılıp günlük menülerini paylaşıcaksnnnnndugunum olacagi zamanda 10 kilo vermistim tekrar yapacagima inaniyorum.Tarti gunu pazartesi mi buraya mi yaziyoruz
Hoşgeldin canım. Eşinde ayıp etmiş çok kızdım. Sonuçta iki evlat verdin vücudun yıprandı. Biz onları her haliyle kabul ediyoruz. Sen üzülme öyle bir incelki kıskançlıktan çatlasın bu seferde.dugunum olacagi zamanda 10 kilo vermistim tekrar yapacagima inaniyorum.Tarti gunu pazartesi mi buraya mi yaziyoruz
İnce gizlarih biz sende mezun oldun lililiAhhh kıyamam bende de biraz incelme var
Sen test yaptın mı![]()