Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaa bencede başka doktora görünmen iyi olur. Böyle bir durumda ne denilir bilmiyorum. Ablamda dış gebelik geçirmişti. Kendine dikkat et halâ ihtimaller üzerinden konuşuyorlar. Ortada net bişey yok stres yapmamaya çalış. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliktir. Dua edelim üzme kendini kuzum

Bugun ki menum
Sabah
1 KASE YULAF EZMESI
OGLEN
ELMA PORTAKAL
YOGURT
AKSAM
1 KASE CORBA
KURU FASULYE YEMEGI
SPOR 60 DK TEMPOLU YURUYUS

kizlar konumuzla alakali degil ama emzirirken adet olmayip hamile kalaniniz oldumu.. ???

@Buki_89 buki dun 40 sumo squat yaptım plank abs filan ama sumo cok zor bacaklarim ağrıyor yavas yavas artiricam
canimcim seker orucunu sen yapmistin degil mi

Bugun ki menum
Sabah
1 KASE YULAF EZMESI
OGLEN
ELMA PORTAKAL
YOGURT
AKSAM
1 KASE CORBA
KURU FASULYE YEMEGI
kuzum sanki sen karatay yapiyordunnama bugun menun karbonhidrat agirlikli olmus canin mi cekti kuzum

Bnm menum

Sabahyulafli ekmege peynirli tost yanina 5 adet zeytin
Oglen
Yulaf puresi ve elma bir adet buyuk
Ara
Bitter cikolata insallah onumuzdeki hafta 100 de 100 bittere gecegim seker orucuna baalamayi dusunuyorum cnku
Aksam
Kiymali karnibahar yogurt ve odul olarak 2 adet kurabiye verdim kendimeee

senin
seninkide baya karbonhidratliymis bugum :))

Cnm hiç bilgim yok ama inş hakkında hayırlısı olur bebeşini kucağına alırsın

Bugun ki menum
Sabah
1 KASE YULAF EZMESI
OGLEN
ELMA PORTAKAL
YOGURT
AKSAM
1 KASE CORBA
KURU FASULYE YEMEGI
Masallah güZel ama çok az gibi geldi

kizlar konumuzla alakali degil ama emzirirken adet olmayip hamile kalaniniz oldumu.. ???
Kuzenim kırkı çıkar çıkmaz hamile kaldı

Ne desem ki olmamış cnm

Masallah güZel ama çok az gibi geldi

Kuzenim kırkı çıkar çıkmaz hamile kaldı

Ne desem ki olmamış cnm
@swtyheart
Evet ben ama benim bebeğim 9 aylıktı hamile kaldığımda emziriyordum ve hiç regl olmadım arkadaşımın annesi de 5 çocuk doğurmuş ve bunlar arasında hiç regl olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…