Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cok ozluyor bende cok ozluyorum bıde gelenımız gıdenımız cok oluyo evı heran derlı toplu tutmak gerekıyo.bı sure evı bırakıcam dedıgın gıbı uyuyunca yapılabılcek seylerı yapayım. 2 gun ızın aldım ısten persembe cuma oglumlayım.
izin alman çok iyi olmuş havada güzel gezin parklarda,bahçelerde al sana kaliteli zaman, gelenlerde haberli gelsinler yada senin bebeğin var etrafa bakmasınlar, sadece bebeğinin sağlığı için temizlik yeterli bu zamanda (tam emekleme zamanları yerde ki herşeyi ağıza götürme zamanları çünkü)

Geldim canim geldim burdayım cok şükür :KK52: herkese günaydin dostlar allah orucunuzu kabul etsin çalışan dostlara kolaylıklar diliyorum :dua: ben bu hafta izinliyim canlar cmt den beri şehir dısındaydım arkadasıma gitmiştim gezmelrden fırsat buldukça okumaya çalıştım ama yazmakta zorlandım hızınıza yetişemiyorum inanın ki :KK48: biraz diyet kontrolden cıktı ama yasaklı yiyceklerden abartmadan yemeye çalıştım dün aksam çok şükür evime döndüm kendi düzenimi evimi özlemisim Hoppa evim evim güzel evim canım evim :KK68::KK68:
neler yedin :deli: kilo ne durumda dün kilo bildirimi yapmadın sanırım

Ya kızlae okadar yogun ve yorgunumkı anlatamam. Evde ısım bıtmıyo ıste ısım bıtmıyo depresyona gırmekten korkuyorum. Esım cok yardımcı evde ona ragmen yetısemıyorum. Oglumla kalıtelı zaman gecıremıyorum son gunlerde. Eve gel yemek yap az ortalık toparla derken onum uyku saatı gelıyo uyutuyorum bı bakıyorumkı hıc oturup onunla oynayamamısım:KK61: bana akıl verın napayım ben nasıl kalıtelı zaman gecırebılırım uyku saatını yavas yavas ertelesemmı 10 aylık en gec 8.30 da uyuyo. Bende 5te evde oluyorum. Cok moralım bozuk:KK61:
Uyku saati çok güzel çocuğunun bozma sakın. 20:30 dan sonra bebiş uyuyunca ertesi günün yemeğini yap. İşlerini bu zamana planla işi ertele bebişi erteleme canım. Ayrıca hiç moralini bozma hemen hemen herkes aynı durumda

ilgilenmeyeincede pişmanlık oluyor değil mi
sorma kendımı cok kotu hısedıyorum sureklı kucagımda zaten opusuyoruz sevıyoruz bırbırımızı ama kastettıgım kalıtelı zaman ggecırmek.hanı oturup guzel bı aktıvıte yapamıyoruz .hadi iş bitti oturayım dedıgımde onun uykusu gelmıs oluyo mızıldamaya baslıyıo.

izin alman çok iyi olmuş havada güzel gezin parklarda,bahçelerde al sana kaliteli zaman, gelenlerde haberli gelsinler yada senin bebeğin var etrafa bakmasınlar, sadece bebeğinin sağlığı için temizlik yeterli bu zamanda (tam emekleme zamanları yerde ki herşeyi ağıza götürme zamanları çünkü)
aynen bıde o takıntı var sureklı yerde yuvarlanıyo oncelık onun ıcın yapılan temızlık zaten.ay nebıleyım havalardan heralde cok kotuyum bu aralar

Uyku saati çok güzel çocuğunun bozma sakın. 20:30 dan sonra bebiş uyuyunca ertesi günün yemeğini yap. İşlerini bu zamana planla işi ertele bebişi erteleme canım. Ayrıca hiç moralini bozma hemen hemen herkes aynı durumda
etrafıma bakıyorum dedıgıngıbı benden farklı davranabılen pek yok aslında ama daha fazlasını yapabılırmıyım dıyorum hep.bıde o uyuyunca esımle basbasa oturnmakta guzel gelıyo kalkıp yemek yapasımda gelmıyo :olamaz::KK22:

sorma kendımı cok kotu hısedıyorum sureklı kucagımda zaten opusuyoruz sevıyoruz bırbırımızı ama kastettıgım kalıtelı zaman ggecırmek.hanı oturup guzel bı aktıvıte yapamıyoruz .hadi iş bitti oturayım dedıgımde onun uykusu gelmıs oluyo mızıldamaya baslıyıo.
İZİN ALMIŞSIN SANIRIM İYİ GELİR SİZE ANNE OĞUL BOL BOL VAKİT GEÇİRİRSİNİZ

Slm kizlar ben geldim.

Nasilsiniz napiyosunuz bakalim, ben kendimi dünden beri bitkin ve cok mutsuz hizediyorum ama neden böyle hissetigimide bilmiyorum:KK43:
Canım hayatındaki güzel şeyleri hatırla
Bazen herşeyin neredeyse mükemmeline sahip oluyoruz sonrada abuk sabuk şeylerin eksikliğini hissediyoruz. Bir sorunda yokken çökmüş hissediyoruz.
En sevdiğin kişiyle en sevdiğin aktiviteye zaman ayır biraz canım bi yenilik yap hayatında Yen'i bir faaliyet Yen'i bir eşya bol bol alışveriş.:KK70:
Hem daha gezmelerden de Yen'i geldin ne böyle Meryem usulü tükenmişlik sendromu Yeni yeni depresyonlar icat etmeyin. Hemen mutlu mesut hayatın akışına bırakın kendinizi (hayır sen de böyle yaparsan biz ölek o zaman)

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalım?
Ay dün yediğim hoşaftan sonra bugün bağırsaklarda cümbüş var:), wc yollarını kimselere vermiyorum:)
Bizim burda iki hafta okul tatili var, çocuklar evdeler yani. Evi süpürüp, çamaşırları sereyim onları alıp yürüyerek çarşıya gidicem. Hem yürüyüş hem alışveriş olsun.

Kızlar size bi konuda akıl danışmak istiyorum. Aslında buraya be kadar uygun bilemedim ama bi akıl verirsiniz belki.
Şimdi benim oturduğum bina aile binası,kayınbabamlar, eşimin amcaları,biz ve ortanca kaynım. Küçük kayın ve elti kayınvalide ile oturuyorlar. Ben 7. Ayın sonunda ailemin yanına gidicem çocuklarla eşim bizden 2 hafta sonra geliyor. Ben gitmeden 5 gün önce başka bi ülkeden eşimin teyzesi ailece gelecekler ve bizimkilerin hal ve tavırlarından anladığım kadarıyla bizde kalmalarını istiyorlar. Nasıl olsa gidiyoruz evde sadece eşim kalıyor diye. Ama eşim kesinlikle istemiyor. Hem okul gem iş zaten yeterince yorgun oluyorum eve gelince onları çekemem diyo. Daha önce gelen misafirlerini ağırlıyordum ama ben kendim evdeydim, şimdi ben yokken evimde başkalarının dolanmasını istemiyorum. Bi de izne gitmeden tüm evi temizlemek zaten beni yoruyor arkamdan ne hale geleceğini düşünüyorum.
İhale sonuçta bana kalacak da kırmadan nasıl belli ederim rahatsızlığımı.
(Kendilerinin evinde boş oda yok anca oturma odasında uyutabilirler, ve diğer iki eltim hemen lafı çarptığı için onlara pek yanaşamıyorlar)
Bazen boşver ev kirlenir temizlersin bunun için ilişkini zedeleme diyorum ama bi yandan da kendimi enayi gibi hissediyorum. Tepki koymazsam bundan sonra da hep böyle devam edecek diye korkuyorum. Benim de 3 çocuğum var sonuçta kızların düzenini bozuyorum onlar için. Hepsini aynı odada uyutup diğer odayı onlara göre hazırlamam gerekiyor. Evim 4 oda, ikisi kızların biri bizim yatak odamız, bi salon kalıyor.
Sizce kuzu kuzu misafirleri ağırlayayım mı rahatsızlığımı belli edeyim mi? Bu ikilemden çıkamıyorum. Eşimin istemediğini bildikleri için konuyu hiç onun yanında açmıyorlar. Yoksa o lafını esirgemez hemen söyler ama ben yapamıyorum:(.

Evet canım persembe cumayı ızın aldım memlekete gıdelım hem dedık hem bol bol vakıt gecırırm ıs guc dusunmeden hem kendım bıraz kafa dagıtırım.
OHH NE GÜZEL BENİM İZİNLER ANCAK BAYRAMA İNŞALLAH ARİFE GÜNÜNDEN ÇIKABİLİRİM İZNE BU SENE

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalım?
Ay dün yediğim hoşaftan sonra bugün bağırsaklarda cümbüş var:), wc yollarını kimselere vermiyorum:)
Bizim burda iki hafta okul tatili var, çocuklar evdeler yani. Evi süpürüp, çamaşırları sereyim onları alıp yürüyerek çarşıya gidicem. Hem yürüyüş hem alışveriş olsun.
çok yoğunum ama birşey yapasım da yok . iş çıkışı bende yürüyüş yapacam belki eve geçer parka inerim karar veremiyorum nasıl yapsam diye şimdilik

Back
X