- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.641
izin alman çok iyi olmuş havada güzel gezin parklarda,bahçelerde al sana kaliteli zaman, gelenlerde haberli gelsinler yada senin bebeğin var etrafa bakmasınlar, sadece bebeğinin sağlığı için temizlik yeterli bu zamanda (tam emekleme zamanları yerde ki herşeyi ağıza götürme zamanları çünkü)cok ozluyor bende cok ozluyorum bıde gelenımız gıdenımız cok oluyo evı heran derlı toplu tutmak gerekıyo.bı sure evı bırakıcam dedıgın gıbı uyuyunca yapılabılcek seylerı yapayım. 2 gun ızın aldım ısten persembe cuma oglumlayım.
neler yedinGeldim canim geldim burdayım cok şükürherkese günaydin dostlar allah orucunuzu kabul etsin çalışan dostlara kolaylıklar diliyorum ben bu hafta izinliyim canlar cmt den beri şehir dısındaydım arkadasıma gitmiştim gezmelrden fırsat buldukça okumaya çalıştım ama yazmakta zorlandım hızınıza yetişemiyorum inanın ki biraz diyet kontrolden cıktı ama yasaklı yiyceklerden abartmadan yemeye çalıştım dün aksam çok şükür evime döndüm kendi düzenimi evimi özlemisim evim evim güzel evim canım evim
Uyku saati çok güzel çocuğunun bozma sakın. 20:30 dan sonra bebiş uyuyunca ertesi günün yemeğini yap. İşlerini bu zamana planla işi ertele bebişi erteleme canım. Ayrıca hiç moralini bozma hemen hemen herkes aynı durumdaYa kızlae okadar yogun ve yorgunumkı anlatamam. Evde ısım bıtmıyo ıste ısım bıtmıyo depresyona gırmekten korkuyorum. Esım cok yardımcı evde ona ragmen yetısemıyorum. Oglumla kalıtelı zaman gecıremıyorum son gunlerde. Eve gel yemek yap az ortalık toparla derken onum uyku saatı gelıyo uyutuyorum bı bakıyorumkı hıc oturup onunla oynayamamısımbana akıl verın napayım ben nasıl kalıtelı zaman gecırebılırım uyku saatını yavas yavas ertelesemmı 10 aylık en gec 8.30 da uyuyo. Bende 5te evde oluyorum. Cok moralım bozuk
sorma kendımı cok kotu hısedıyorum sureklı kucagımda zaten opusuyoruz sevıyoruz bırbırımızı ama kastettıgım kalıtelı zaman ggecırmek.hanı oturup guzel bı aktıvıte yapamıyoruz .hadi iş bitti oturayım dedıgımde onun uykusu gelmıs oluyo mızıldamaya baslıyıo.ilgilenmeyeincede pişmanlık oluyor değil mi
aynen bıde o takıntı var sureklı yerde yuvarlanıyo oncelık onun ıcın yapılan temızlık zaten.ay nebıleyım havalardan heralde cok kotuyum bu aralarizin alman çok iyi olmuş havada güzel gezin parklarda,bahçelerde al sana kaliteli zaman, gelenlerde haberli gelsinler yada senin bebeğin var etrafa bakmasınlar, sadece bebeğinin sağlığı için temizlik yeterli bu zamanda (tam emekleme zamanları yerde ki herşeyi ağıza götürme zamanları çünkü)
etrafıma bakıyorum dedıgıngıbı benden farklı davranabılen pek yok aslında ama daha fazlasını yapabılırmıyım dıyorum hep.bıde o uyuyunca esımle basbasa oturnmakta guzel gelıyo kalkıp yemek yapasımda gelmıyoUyku saati çok güzel çocuğunun bozma sakın. 20:30 dan sonra bebiş uyuyunca ertesi günün yemeğini yap. İşlerini bu zamana planla işi ertele bebişi erteleme canım. Ayrıca hiç moralini bozma hemen hemen herkes aynı durumda
havalardan gökyüzü hareketlerinden böyle hissediyoruz kuzum . geçen çok tatlı olmuştunSlm kizlar ben geldim.
Nasilsiniz napiyosunuz bakalim, ben kendimi dünden beri bitkin ve cok mutsuz hizediyorum ama neden böyle hissetigimide bilmiyorum
İZİN ALMIŞSIN SANIRIM İYİ GELİR SİZE ANNE OĞUL BOL BOL VAKİT GEÇİRİRSİNİZsorma kendımı cok kotu hısedıyorum sureklı kucagımda zaten opusuyoruz sevıyoruz bırbırımızı ama kastettıgım kalıtelı zaman ggecırmek.hanı oturup guzel bı aktıvıte yapamıyoruz .hadi iş bitti oturayım dedıgımde onun uykusu gelmıs oluyo mızıldamaya baslıyıo.
Canım hayatındaki güzel şeyleri hatırlaSlm kizlar ben geldim.
Nasilsiniz napiyosunuz bakalim, ben kendimi dünden beri bitkin ve cok mutsuz hizediyorum ama neden böyle hissetigimide bilmiyorum
Evet canım persembe cumayı ızın aldım memlekete gıdelım hem dedık hem bol bol vakıt gecırırm ıs guc dusunmeden hem kendım bıraz kafa dagıtırım.İZİN ALMIŞSIN SANIRIM İYİ GELİR SİZE ANNE OĞUL BOL BOL VAKİT GEÇİRİRSİNİZ
OHH NE GÜZEL BENİM İZİNLER ANCAK BAYRAMA İNŞALLAH ARİFE GÜNÜNDEN ÇIKABİLİRİM İZNE BU SENEEvet canım persembe cumayı ızın aldım memlekete gıdelım hem dedık hem bol bol vakıt gecırırm ıs guc dusunmeden hem kendım bıraz kafa dagıtırım.
çok yoğunum ama birşey yapasım da yok . iş çıkışı bende yürüyüş yapacam belki eve geçer parka inerim karar veremiyorum nasıl yapsam diye şimdilikMerhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalım?
Ay dün yediğim hoşaftan sonra bugün bağırsaklarda cümbüş var:), wc yollarını kimselere vermiyorum:)
Bizim burda iki hafta okul tatili var, çocuklar evdeler yani. Evi süpürüp, çamaşırları sereyim onları alıp yürüyerek çarşıya gidicem. Hem yürüyüş hem alışveriş olsun.
Bızde 2 gun aldık pazar gunu donerız bayramda 1 gece kalıp donerız anca cok az tatıl.OHH NE GÜZEL BENİM İZİNLER ANCAK BAYRAMA İNŞALLAH ARİFE GÜNÜNDEN ÇIKABİLİRİM İZNE BU SENE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?