- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #281.921
Ayy insallah ağzından bal damlıyor inşallahbiraz daha sabret güzel gidiyosun böyle devam edersen en fazla 2 aya tüm dolabı değiştirirsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy insallah ağzından bal damlıyor inşallahbiraz daha sabret güzel gidiyosun böyle devam edersen en fazla 2 aya tüm dolabı değiştirirsin![]()
Maşallah iste boy avantajı var benim boy 165canım 171 cm boyum 76 kiloyum 40-42 beden kalıba göre alt taraf , 42 beden üst :)
Canım yediklerini akşam toplu olarak yazarsan daha iyi olurTabiki canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen kendini tanitmakla baslayabilirsin
baslayabilirs, post: 56470128, member: 29567"]Ben bugün sabah 4 kaşık yulaf yedim arada 10 adet fındık öğleyin sadece er döner yedim şimdilik
Kac kilosun bakem sen son hatırladığım 48 felandıCanım yediklerini akşam toplu olarak yazarsan daha iyi olur
Bu arada sohbetlere aktif olarak katilirsan motivasyonunu kaybetmezsin
![]()
54Kac kilosun bakem sen son hatırladığım 48 felandı![]()
Canım yediklerini akşam toplu olarak yazarsan daha iyi olurTabiki canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen kendini tanitmakla baslayabilirsin
baslayabilirs, post: 56470128, member: 29567"]Ben bugün sabah 4 kaşık yulaf yedim arada 10 adet fındık öğleyin sadece er döner yedim şimdilik
İyidir hoşgeldiniz ben yeni katıldım aranıza :) şu an işteyim son 9 dakikam kaldı çıkmaya sonra da zeybek kursuna gideceğim. Oh valla izinli olmak gibisi yok :)Kizlar naberrrrr napiyosunuzzzz
anca gelebildim bebisi görmeye gittim doktora evdeki islerimi hallettim hazir izinliyken simdide oturdum cayimi yudumluyorum ohhh keyfim yerinde bugunnn
Kizlar naberrrrr napiyosunuzzzz
anca gelebildim bebisi görmeye gittim doktora evdeki islerimi hallettim hazir izinliyken simdide oturdum cayimi yudumluyorum ohhh keyfim yerinde bugunnn
Aaa ayni benKızlar merhaba,
26 yaşındayım, boyum 1.58 kilom 53,95 (şimdi tartıldım :) 3 hafta sonra düğünüm var, bu yüzden 3-4 kilo daha vermek istiyorum. Çikolatayı kesemiyorum tek sıkıntım sürekli abur cubur ve çikolata yemem. Ayrıca sıkılaşmak istiyorum. Bir ara pilatese başladım ama uzun sürmedi. Tavsiyelerinizi bekliyorum. :)
OhhKizlar naberrrrr napiyosunuzzzz
Hadi ya o halde beraber verelim hedefim 50 kilo olmak Teşekkür ederim canım darısı tüm bekar arkadaşlarıma olsunAaa ayni benbenim 2yas buyuk halim 1,58 boy 54 kilo ve sikilasma ihtiyacii
Spor ve dengeli beslenme ile 3haftada minimimum iki kilo gider bence
Bu arada hayırlı olsun
Ohhbebis nasıl
ilk sayfaya eklencek spor puanlari var![]()
Seni bir topige etiket yaptım gördün müSchonerDuft bi bakalim bende bugün bi plan yapim belki temizlik konusunu düzene sokarsam sanada yazarim
![]()
Dur haftaya evde olduğumda yapayım bakalimInsanın canı bazen hiçbirşey yapmak istemez bana da olur bazen ...ama hiç aciktirmiyor öğleni yeni yedim gayet iyi gidiyor tavsiye ederim :)
Kendini tanıtır mısın canımKızlar çok geç kalmadıysam ben de gruba dahil olabilir miyim?
2 hafta deneme süren var kurallara uyarsan cuma listesine dahil olacaksın şimdi aday listesindesinŞimdi ben gruptayım di mi
Yok ya.bolca yurucem ne kilosutugbaFB tubişim canım bu hafta birinci olacak mısın? Ölüm sporları nasıl gidiyor
SchonerDuft canım arkadaşım tatilde yeyip içecekmiş + gelecekmiş
aman dert ettiğin şeyi seveyim senin![]()
öle yorgunluğu seveyim ben
yok anam nerde bende bu şans varken millet bu hafta 3 er 5 er verir benim verdiğim onlarınkinin yanında kilocuk olarak kalır![]()
SchonerDuft i yakın takibe aldım ben ensesindeyim hele bi cıs cos yemek paylaşsın hemen ispitlerim sana
![]()
54 olmuşsun nasıl oldun o kadar54cok aldim çok
![]()
Seni bir topige etiket yaptım gördün mü
Dur haftaya evde olduğumda yapayım bakalim
Kendini tanıtır mısın canım
@26 yaşındayım, düğün koşuşturmacası içindeyim, azıcık kilom boyuma göre fazla:) özel bir firmada dış ticaret uzmanı olarak çalışıyorum.
2 hafta deneme süren var kurallara uyarsan cuma listesine dahil olacaksın şimdi aday listesindesin
Yok ya.bolca yurucem ne kilosucumartesi havuz keyfi yaparım belki resim atarım
tugbaFB
poncikbirgelincik
Korktum.şuan kilo alma lafını duyunca
yesem yesem ızgara yerim ama boyoz mu ne varya onu merak ediyorum ondan gömerim
54 olmuşsun nasıl oldun o kadar
Koyalim yaHadi ya o halde beraber verelim hedefim 50 kilo olmak Teşekkür ederim canım darısı tüm bekar arkadaşlarıma olsun
Bende anlamadim biraz esnek olsada basladim dikkat etmeye54 olmuşsun nasıl oldun o kadar
O boyozun tadına bi bak offf sahanedir ya canim çekti :)) benim içinde göm birkac taneSeni bir topige etiket yaptım gördün mü
Dur haftaya evde olduğumda yapayım bakalim
Kendini tanıtır mısın canım
2 hafta deneme süren var kurallara uyarsan cuma listesine dahil olacaksın şimdi aday listesindesin
Yok ya.bolca yurucem ne kilosucumartesi havuz keyfi yaparım belki resim atarım
tugbaFB
poncikbirgelincik
Korktum.şuan kilo alma lafını duyunca
yesem yesem ızgara yerim ama boyoz mu ne varya onu merak ediyorum ondan gömerim
54 olmuşsun nasıl oldun o kadar