- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.961
Ayy iradene hayranim ya supersin16/8 diyetine devam
Kahvaltı 11:30
3 küp peynir (1 parmak)
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Bol yeşillikli ve domatesli salata
1 dilim Çavdarlı ekmek
Ara
Türk kahvesi
15:30
Karabuğdaylı mercimek çorbası
Yoğurt 3 kaşık
2 köfte (avuç içi kadar)
17:00
Hindistan cevizi ve 3-4 fındık serpilmiş küçük boy muz
19:00
Zeytinyağlı taze fasulye
2 tavuk baget (fırın poşetinde derisiz)
Cacık 1 kase
Gece şade nescafe
(Yaseminli yeşil çay limon soda karanfil karışımı)
Sabah 1,5 saat orta tempoda yürüyüş
3 saatlik alışveriş yürümesi
1 saat powerboard sürmek
30dk scooter sürmek
15 dk kucağımda bebekle Dame tu cosita
Annem yarın kahvaltıya katmer yapacakmış
Oyy Cansinsegus niyeyse bugün aklımda hep sen vardın
Burası bağımlılık yapıyor
İnsanlar mezun olup gidiyorlar.
Nasıl gidebiliyorlar benim @SchonerDuft ile @tgb1907 ile ponçikle kaptinle orkideyle garipciğim ile duygusal bağlarım var. Hepinizi çok seviyorum munterciğim
Herkesi merak ediyorum biraz gelemeyince
Sanırım sizleri; sizden önce bağımlı olduğum tatlılarımın yerine koydum. Yerim sizi
İyi geceler
Markete giderken sade kahve almak aklimdaydi sonra unutmusum bakalım sonucu hepbirlikte gorucez bende merak ediyorum :)Canım kahveyi sade içmeyi denesen yada süt ile daha iyi olur sanki
1000 kalorilik bir diyet gibi olmuş ama hurmanın lifli yapısı hem tok tutar hem de sindirim sistemini düzenler. Senin alacağın sonuca göre başlayacaklar var canım
Haftada 2 kere yerlerı sılsen yıne ıdare eder senı zaten kucuk evım dıyosun cabucak bıter baslasan. Ev temız durdukca temızlemek daha zevklı ve kolay oluyobu iyi fikirmis evden cikmadan bende deniyeyim bakalim yer silme isini ben okadar sIk yapamiyorum yaama aslinda en gec iki günde bi silmek lazim diye düsünüyorum tamamen temz tutmak adina evi
evet buna benzer bende düsünmüstüm h ergün birsey yapsam ne iyi olur ama bazen isden okadar yorgun geliyorumki yemek yaptikdan sonra bulasiklari bile yikiyamioyurm (buarada mutfagim Kücük oldugu icin icinde bulasik makinam yok malesef)
dur bakalim bugün biraz planlar yapmaya calisim bende
sagolun kizlar
Kaç kacGunaydin kızlarrrr tartıda boll - görünce ben
Sen de mi detoks yapıyorsun kuzuInşallah basarılı olursun istediğin - yi görursün canim bende 3 gün planlıyorum duruma gore belki bikaç gun daha devam ederim
Bana mi dedin o 48 i yawayıptır söylemese 85 küsür
Bu konuda katılıyorum illa birbirini kanlı canlı görmek gerekmiyor sevmek için destek olmak için. Benim burdan vazgeçememe sebebim takım arkadaşlarım yoksa şimdiye diyette bitmişti kk da bitmişti benim içinsegus niyeyse bugün aklımda hep sen vardın
Burası bağımlılık yapıyor
İnsanlar mezun olup gidiyorlar.
Nasıl gidebiliyorlar benim @SchonerDuft ile @tgb1907 ile ponçikle kaptinle orkideyle garipciğim ile duygusal bağlarım var. Hepinizi çok seviyorum munterciğim
Herkesi merak ediyorum biraz gelemeyince
Sanırım sizleri; sizden önce bağımlı olduğum tatlılarımın yerine koydum. Yerim sizi
İyi geceler
Gunaydin ben vereyim tarifini 2 yada 3 kaynağı rendele suyunu sık iyice 1 yemek k zeytinyaginda kavur pisince dereotu soguyunca 2 e yemek kasigi yoğurtlu karıştır baharat koyabilirsin pul biber nane çok güzel oluyor isteğe göre yerken ustune ceviz serp afiyet olsun :)Gunaydin kizlar sabah sporumu iki saat yürüyüş yapildi,kahvalti hazirlicagim bi bakiyim size dedim.birde su kabak detoksu nasıl yapiliyor tarifi bilen varsa verebilirmi,bahcemizde bol kabak var degerlendiriyim..
Maşallah iste boy avantajı var benim boy 165
Gecen hafta kaç ti :)
Bana tadı sevmeyeceğim birşey gibi geliyor nedense .Sen de mi detoks yapıyorsun kuzu
Ne ara oldun o kadar deyip strese sokmayım seniyaptığın sporla bile verirsin sen
Boyozu göm 1 kilo garanti zaten
25 Haziran Spor Listemiz
Fit ördekler
drdotty 50+60+250+50+265
@poncikbirgelincik
SchonerDuft 120 +
nilesss 345 + 250 + 262,5
leylmira 60 + 60
@bi-zuzu 410
@Buki_89 90+40+120+210
Fat ördekler
Luluuu94 225+225+245+55
segus 120+120+60
@tgb1907 120+60+60
Silent Scream 112,5+135+120+135
@2KediAnnesi
@Miray12_34
tobosolu_dulcinea 90+45+30+150+180
@Gagamzege@
1. Sayfadaki puanlamaya göre hesap yaparak bildirim yapınız
Sen 1 aya kalmaz 5 kg verirsin bu azimle maşallahh26.06.2018 MEnü
06:00 kalkış ılık limonlu su
06-06:45 pilates
09:00 -- yulaf + yoğurt kahvaltı
13:00 -- 2 adet derisiz tavuk butu + salata
16:30 -- laktozsuz sütlü nescafe
19:15 -- 8 yk taze fasulye + 3 yk yoğurt
21:00-22:00 -- önce dışarda yürüyüs yağmurdan eve girmek zorunda kalınca leslieee
3,5 lt su :)
Sen 1 aya kalmaz 5 kg verirsin bu azimle maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?