Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@kayacans canım diyetisyen randevun nasıl geçti merak ettim. Baktım geçmişte mesajında yok Uygun olduğunda aktarır mısın?
Umarım moralini bozacak bir görüşme olmamıştır.

segus niyeyse bugün aklımda hep sen vardın
Burası bağımlılık yapıyor
İnsanlar mezun olup gidiyorlar.
Nasıl gidebiliyorlar benim @SchonerDuft ile @tgb1907 ile ponçikle kaptinle orkideyle garipciğim ile duygusal bağlarım var. Hepinizi çok seviyorum munterciğim
Herkesi merak ediyorum biraz gelemeyince
Sanırım sizleri; sizden önce bağımlı olduğum tatlılarımın yerine koydum. Yerim sizi
İyi geceler

Ayy iradene hayranim ya supersin

Oyy Cansin

Markete giderken sade kahve almak aklimdaydi sonra unutmusum bakalım sonucu hepbirlikte gorucez bende merak ediyorum :)

Haftada 2 kere yerlerı sılsen yıne ıdare eder senı zaten kucuk evım dıyosun cabucak bıter baslasan. Ev temız durdukca temızlemek daha zevklı ve kolay oluyo

Inşallah basarılı olursun istediğin - yi görursün canim bende 3 gün planlıyorum duruma gore belki bikaç gun daha devam ederim
Sen de mi detoks yapıyorsun kuzu
Bana mi dedin o 48 i yawayıptır söylemese 85 küsür

Ne ara oldun o kadar deyip strese sokmayım seni yaptığın sporla bile verirsin sen

Boyozu göm 1 kilo garanti zaten [/QUOTE]
Bana tadı sevmeyeceğim birşey gibi geliyor nedense .
Bu konuda katılıyorum illa birbirini kanlı canlı görmek gerekmiyor sevmek için destek olmak için. Benim burdan vazgeçememe sebebim takım arkadaşlarım yoksa şimdiye diyette bitmişti kk da bitmişti benim için

Gunaydin kizlar sabah sporumu iki saat yürüyüş yapildi,kahvalti hazirlicagim bi bakiyim size dedim.birde su kabak detoksu nasıl yapiliyor tarifi bilen varsa verebilirmi,bahcemizde bol kabak var degerlendiriyim..
Gunaydin ben vereyim tarifini 2 yada 3 kaynağı rendele suyunu sık iyice 1 yemek k zeytinyaginda kavur pisince dereotu soguyunca 2 e yemek kasigi yoğurtlu karıştır baharat koyabilirsin pul biber nane çok güzel oluyor isteğe göre yerken ustune ceviz serp afiyet olsun :)

Günaydın kızlar size minibüsten yaziyorum gün icinde firsatım olmayabilir hepi ize güzel bir gün spor dolu bol - li bir gün diliyorum
Sen de mi detoks yapıyorsun kuzu

Ne ara oldun o kadar deyip strese sokmayım seni yaptığın sporla bile verirsin sen

Boyozu göm 1 kilo garanti zaten
Bana tadı sevmeyeceğim birşey gibi geliyor nedense .

Bu konuda katılıyorum illa birbirini kanlı canlı görmek gerekmiyor sevmek için destek olmak için. Benim burdan vazgeçememe sebebim takım arkadaşlarım yoksa şimdiye diyette bitmişti kk da bitmişti benim için[/QUOTE]

Günaydin kuzu evet bazen yapıyorum canim detoks ama bu yogurt hurma diyetini hic denememistim kac zamandır bi firsat bulayimda yapayim diyodum tam da Silent Scream başlamış ben büyük ihtimalle cmt başlıycam bakalım nasil olucak sonuç bu arada hamurişlerini seviyosan poğaçaýı açmayı filan boyoz u sevmeme ihtimalin yok gibi ama sen yinede dikkatli ol canım sonrasında pişmanligı uzun surüyo

26.06.2018 MEnü

06:00 kalkış ılık limonlu su
06-06:45 pilates
09:00 -- yulaf + yoğurt kahvaltı
13:00 -- 2 adet derisiz tavuk butu + salata
16:30 -- laktozsuz sütlü nescafe
19:15 -- 8 yk taze fasulye + 3 yk yoğurt
21:00-22:00 -- önce dışarda yürüyüs yağmurdan eve girmek zorunda kalınca leslieee

3,5 lt su :)

Sen 1 aya kalmaz 5 kg verirsin bu azimle maşallahh

Kızlar 26 haziran
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 salatalık 8 zeytin
bir ince dilim peynir

Ara yok

Öğlen 2 biber dolması yoğurtla

Ara
Türk kahvesi
Akşam
Pul biber yoğurt kür

Su bilmiyorum spor 200 ip kalp ritmim sıkıntılı galiba sonrasında uzun süre baş dönmesi ve çarpıntı yaşıyorum

Sen 1 aya kalmaz 5 kg verirsin bu azimle maşallahh

kızın büyüyor ben küçüleceğim inşallaaah
onunla beraber beyaz şort + kot şort giymek paha biçilemez olur gibime geliyor
30 yaşında ama 40 yaşındaymış gibi yaşayan ve hareket eden bir anne olmak istemiyorum.

senelerdir hep balık eti kıvamındaydım. bu üstüme yapışmış sıfatı artık atmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…