Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kızlarrrr tartıda boll - görünce ben

Maşallah canım tebrik ederim
Ne oluyormuş yani 40 olunca ölelim mi yani 40 oluyoruz diye

senin hedefle benim hedef aynıymış bende 79 ile başlamıştım kilo vermeye hatta 80 bile gördüm desem doğrudur önce diyete başladım sonra tartıldım 79 dum. ama kilo vermekten biraz yoruldum detoks ile tamamlamam lazım hedefimi .
hurmayı 21 e tamamlarım ama mutlaka kahvaltı yapmam lazım midem aç karnına kefir ve hurma ile kötü olur

Haftada 2 kere yerlerı sılsen yıne ıdare eder senı zaten kucuk evım dıyosun cabucak bıter baslasan. Ev temız durdukca temızlemek daha zevklı ve kolay oluyo
aynen artik basliyorum bi düzen oturtmaya dün sürekli aklimda olan yatak odamin dolap üstünü düzenledim cok daginik duruyodu sürekli dorbalar icinde biseyler kaldirip durduk oraya, dün gittim iki büyük sandik gibi bisey aldim herseyi icine koydum kapagini kapattim derli toplu oldu o bile ferahlatti icimi:) bugün sira geri kalan düzende yatak odasi biter bugün diye tahmin ediyorum sonrasindada wc yi dip köse yapim diyorum dolaplarla birlikde yarinda mutfak dolaplari ve mutfagin tamami diyelim, böyle böyle bi düzen yapip onu devam etirmeye caliscam insallah
oynarız valla bu sene düğün yok bizim varsada uzakta gidemem

ay oyniyalim kizlar drdotty oh yandan yandan zaten en güzel kilolar oynamayla gidiyo

Oyy canım benım bende senı yerım oyle bı motıvasyon kaybı yasıyorumkı anlatamam.o ılk zamanlardakı sevkım hıc kalmadı zayıf olmak ıstıyorum ama kolumu bıle kaldırmıyorum. Evın ısı bıtmıyo bende hep aynı dert sanırsın evde 8 10 kısı yasıyo sadece 3 kısıyız ama yatana kadar elımde bez gezınıyorum cok takıntı oldu temızlık konusu. Sabah se gelıyorum burayı toparlamaya calısıyorum cok ınsanla muhatap oluyorum takıplere cagırıyırum herkes yalancı olmus ya gelıcem deyıp telefonlara bıdaha cıkmayan dolu. Cok dertlıyım yaz bana yaramadı. Tasınma durumumuz vardı ev almıstık ma ıcımıze sınmedı sımdı evı satıyoruz. Mustakıl bı ev bakıcaz yada arsa alıp kendımız proje cızdırelım dıyoruz. Daha yenı koyduk evı ılana bakalım alıcı cıkar ıns hemende yaz bıtmeden bıseyler yaparız.esım en bastan apartman dıresı hıc ıatememıstı senın gıbı oda cocuklarım bahcemde rahatla oynasın cossun dıyo cok sukur maddı yonden hıc sıkıntı yokta umut edıyoruz. Tek derdım kılolarım ve evımız

kızlarım benim cildim çok kötü olmaya başladı gözeneklerden yağ gibi bişiler çıkıyor ve tüm yüzümde minik minik ama dikkatli bakınca görünüyor yüzümü haftada bir pleeng ile temizlerim birde yıkama jelim var onlar yıkardım iyi markanın nemlendiricisi de var kullandığım şuan bıraktım onu sürdüğüm zaman bile geçmiyor öneriniz var mı ? hatta kantron yağı bile kullandım geçmedi kulaklarımda bir felaket

ben 82 kilo ile hamile kaldım :)
88,5 ile doğuma gittim.

ocak ayında 84,9 ile başladım ama düzen tutturamadım hiç.
şu 2 aydır düzenli yapmaya çalışıyorum ki bayramda bayağı yedim

temizlik hepimizin derdi 2 haftada bir yardımcı alsan eve olmaz mı ? güvenebileceğin birileri varsa

Gunaydin kızlarrrr tartıda boll - görünce ben
Kac cıktın kız bıara esımle senın dıyetı yapmıstık sabah huröa yogurt yedık oglen oldu ben yemek kokularına dayanamayıp yemıstım esıme sakın bıaey yeme deyıp adamı aksama kadar ac tuttuydum tabı aksam yemege gomulunce kılo veremedık evde hurma cok ıse yarıyosa bende yapayım ya tekrar

haftaya beraber yapalım mı ? sabah 1 tost yerim ama birde kefir ile yaparım 2.ci günde sabah peynir domates yerim 3 gideceğine 2 gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…