Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy ne guzel 

Bir günde 600 gr daha gitti bu hafta rekor kırılcam galiba cumadan bugune -1,600 gitti

Ablam siz isteyin ben düğün yaparım sırf siz geleceksiniz diye

günaydııınn iş yerinde son 1.5 ayım bunaltabildikleri kadar bunaltıyolar beni

napıyosunuz gızlaaaa gidiyo mu kilolaaarrrr
Yorma kuzum sen kendini hamis kontenjanindan yırtmaya bak herseyden
Kilo vermek icin spor yapmaya basladim tekrardan ramazanda hic yapamamistim iyi gibi gidiyo cuma gorcez artik

Bir günde 600 gr daha gitti bu hafta rekor kırılcam galiba cumadan bugune -1,600 gitti

Ooo kuzum maasallah sana
Bende hurma detoksu isine gireyim yarin diyorum cumaya bol -li olmak istiyorum

hamur işlerine pek düşkün değilim ama açmayı severim güzel oluyor . neler yaptın detoks olrak bize de hele bizde yaparız belki

onu bende yapmak istiyorum giden kilolar geri gelmiyor değil mi
Canım sunu yaptım ben mesela ayran detoksu hic açlıkda hissetmedim hemde bol sıvı almıs oldum
https://www.google.com/amp/s/www.ka...etoksu-ile-2-gunde-2-kilo-verin.740063/?amp=1
Birde aynı yukardaki gibi klasik kahvaltı yapıp 2 saatte bir ekşi yeşil elmayla detoks yaptım bikaç gün her ikisinde de güzel sonuçlar aldım öyle söylenildiği gibi 3 günde 3 kg 3 günde 5 kg değil ama kilo vermemin durduğu zamanlarda özellikle elmayla yapılanı iyi sonuç verdi wc ye de sık sık çıkabildim canım aklında bulunsun

AYRANI BENDE YAPTIM AMABİR KISMI GERİ GELMİŞTİ SANIRIM YEŞİL ELMAYI SEVSEM YAPARDIM SEVMİYORUM KIRMIZI OLUYORSA KIRMIZI İLE YAPAYIM 1 GÜNDE

cuma liste sahane olcak inşallah spora basşladıysa 14. takım tamamdır

Canım ev meselesi bendede sıkıntılı. Bugün yine bi ev baktım. Aradığımız özelliklerde yer bulmak zor ankara marina denilen yere baktım daha yarısı inşaat üstelik şehre arkasını dönmüş yapılar. Dün baktığım eskiydi çok işi var. Şimdi yine yollardayız bi tane daha varmış bakalım inşallah bu güzeldir uygundur. Bende strese girdim. Sen şu an kendi evindesin en azından ben annemlerde kalıyorum.
Kilo İçin her erteleme artı olarak dönüyor 16/8 diyetini tavsiye ederim canım zorlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…