Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugunku yediklerim kızlar
08:00 1 kase yogurt 7 hurma
11:00 1 gofret 3'bardak cay ( oglumu camiye goturdum imamin karisi davet edince oldu bu kacamak :-( )
14:00 1 kase yogurt
16:00 2 ince dilim galete
19:00 1 kase yogurt 5 hurma
Su 2,5 a tamamlanır
spor 45 dk tempolu yürüyüş

Strese girdin sen iyice canım benim
Sorma ya kendimden hiç memnun değilim pozitif bakmaya çalışıyorum herşeye ama üzerimde bi ölü toprağı var sanki butun gün uyurum biraksalar hiç bir sey yapma hevesim yok ne oluyor bana anlamiyorum ama inşallah cabuk gecer

Depresyonda olabilir misin canım anlattıkların bana çok tanıdık geliyor biliyorum senin icinde şu sıralar hayat zor istersen profesyonel bi yardım almaya çalış kuzum ben kendime olan saygımı bütün özgüveni kaybettikten sonra gittim sen benim kadar geç kalma nolur canım sonrasında iyileşmek daha da zorlaşabilir

Canım ben bdv yi okumaya bile dayanamıyorum milletin derdini okudukça daha da dertlenip strese giriyorum daha olumsuz daha negatif bi ruh haline bürünüyorum o yüzden uzak duruyorum

Bilmiyorum canim soyle bi dusunuyorum sagligin yerinde aç açık degilsin nankörlük etme diyorum ama neden böyle anlamiyorum ya kendimden zaten hiç memnun degilim gobegim iyice strese sokuyor beni psikolog desem eşim kabul etmez cok uzulur bide ben az yuzumu assam dunyasi kararıyor

Bugünkü menümüde yazayım a dostlar
Kahvaltı
2 ince dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmıs yumurta (ara öğün olarak yiyebildim)
Açık şekersiz çay

Öğlen
Yoğurtlu közlenmiş patlıcan

Ara
Yarım paket 2si 1 arada kahve
Nesfit meyveli bar

Akşam
Yagsız yeşil salata (z yagi eklemeyi unutmusum
1 dilim kızarmıs tam buğday ekmwgi
1 sb ev yapımı şekersiz erik suyu

Gün boyunca 2lt ye yakın su 2.5 yaparim onu yatmadan
Açık şekersiz cay ve birazdan limonlu yeşilcay icmeyi planlıyorum
Sporda beni bekler

Bak eşin için ne güzel bişey söyledin ne güzel sağlıklı bi çocuğun var. Çok şükür
Hem anneler güçlü olur

Afiyet olsun

Bak eşin için ne güzel bişey söyledin ne güzel sağlıklı bi çocuğun var. Çok şükür
Hem anneler güçlü olur
Evet tüm bunların farkındayım sukrediyorum ama o içimdeki olumsuzlugu atamiyorum
Gececegine inanıyorum Allah buyuk
Desteginize tesekkurler

Oyyyyy kıyamam allah bozmasın muhabbetinizi ne güzel canım aslında haklısin sahip olduğumuz o kadar iyi şey varken sükretmek varken biz olumsuzluklara takılıp kalıyoruz bardagın dolu tarafını görebilsek daha mutlu olucaz ama ben kendi adıma bunu beceremiyorum genel olarak karamsar bi yapım var sanırim can cikar huy cıkmaz dedikleri türden bisey benimki
Ben okuyup okuyup şükredenlerdenim ama bazen çok sinirleniyorum bi daha okumam
Haklisın canim seninkide mantıklı bi bakış acısı ama orda insanlar birbirlerine çok sert cevap verebiliyolar benim gibi kolay kırilan hassas birinin kaldırabilcegi şeyler degil en iyisi uzak durmak diyorum belliki senide üzmüşler bencede uğramamanda yarar var kendi sağlıgın için

Sağolasın gel beraber olsun diycem ama gün bitti artık yarınkı menüme beklerim
Evet tüm bunların farkındayım sukrediyorum ama o içimdeki olumsuzlugu atamiyorum
Gececegine inanıyorum Allah buyuk
Desteginize tesekkurler
Daha fazla D vitamini almaya depolamaya çalıś canım aksam uzeri dişarı cıkıp gez dolaş yüruyüs yap mümkünse esinle çocuğunla yetersiz d vitaminide depresyona yol acıyor diye biliyorum canım

Sagol canim sağolsun eşime derdimi anlatsam beni teselli eder moralim azda olsa duzelir ama esimin yuzu asilir bu seferde neden boylesin diye

Daha fazla D vitamini almaya depolamaya çalıś canım aksam uzeri dişarı cıkıp gez dolaş yüruyüs yap mümkünse esinle çocuğunla yetersiz d vitaminide depresyona yol acıyor diye biliyorum canım
Bunu bilmiyordum bak çok teşekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…