Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

senelerin inadını kırmak istediğim için sanırım bu kadar hırslandım

ay makarna salataları , kekler , poğaçalar neler oluyor bu grupta
her kaçamak hedefinizden 15-20 gün ileri götürür ve bu da uzun soluklu bu yolda sizin motivasyonunuzu düşürür.

ben o hataları yaptım. tek nefeste bitirmek lazım işi aslında

valla 70i görmeden elim gitmez tatlıya , poğaçaya böreğe.

Ayy kizlar yuz dediniz benimde yuzumde uc gündür deli gibi sivilce cikiyor ya
canım ben de sivilce için doktora gittim clindoxyl jel verdi her akşam yatmadan cildimi temizleyip sürüyorum, sabahları da yıkıyorum bana iyi geldi tavsiye ederim :)

1 saat yürüyüş yapsan yakarsın bu sabah yediklerini

iyi günler hanımlar beni de aranıza alırmısınız .başarı kriteri yüksek bir grup olduğunuz için burdayım banada yardım edin de zayıflayayım inşallah
ilk sayfadaki kuralalrı oku canım eger kabul ediyosan kaptanımız drdotty seninle ilgilenir kendini tanıtmayıda unutma :)

iyiyim kuzuuum klimalarla knka oldum evimde serin allahtan gündüzde bi yere gitcem zaman eşim getirip götürüyo işte idare ediyorum
sen nasılsınn zayıf mısın hala
Agustosta doğum yaptım 9 ay boyunca calıştım ne sıcaktı 2016 senesi alalhım allah yardımcın olsun kaptanım
sağlıcakla al kucağına beşik yorumum ben park beşik almıştı kv cok memnun kaldım 2 yaşına giricez hala kullanıyorum fikir olsun sanada

sağol cnaııım amin inşallahhh bakalım bu akşam alırız muhtemelen artk gelsn eve ki içini flnda ayarlıyayım oan göre nevresim battaniye vs alaym
bende agustosa kadar calışcam ortalarında cıkarm muhtemelen bi aksilik olmazsaa

drdotty merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum. kendimden bahsedeyim 155 cm boyum 59 kilodayım.masabaşı iş yapıyorum.düzenli bir yürüyüş yapmıyorum ama sabahları ve akşamları 30 dk gibi bir süre yürüyorum. 2 çocuğum var ikiside sezeryan ve araları 22 ay .evlenmeden önce 45 -46 kilodaydım evlendim 55 kilo oldum ilk hamile olduğumda 53 kiloydum 16 kilo ile doğum yaptım 60 ile yine hamile kaldım 73 ile doğum yaptım geçen seneden beri dikkat ederek 8 kilo verdim ama en azından 53-55 gibi bir kiloya inmek ilk hedefim benim. ekmek yemiyorum 2 aydır falan bazen haftasonu yiyorum. öğlenleri işyerinde yiyorum su çok fazla tüketiyorum. kahve ve filtre kahve içiyorum.tek zaafım ilk kahvaltı çayıma veya filtre kahveme şeker atıyorum.

Hahaahhaaa hıc ınanmamıssınız proteın dıyetıme olmazkı amasabırlıyımdır yaparım ama malzeler ne de bakalım

Pogaca sımıt hashaslı aklına ne gelırse yapıyo pıs fırın ordan almıyoruz ama kokusu yetıyoyetıstırememmı kız baslasam

Hahaahhaaa hıc ınanmamıssınız proteın dıyetıme olmazkı amasabırlıyımdır yaparım ama malzeler ne de bakalım
106 ekran yada ona yakin tv kartonu yada buzdolabi kartonu, cetvel, maaket bicagi, koli bant,hangi renk yapacaksan o tonda bi kagit rakami kaplayacak sekilde, hayal tül, silikon tabancasi ve bol silikon haaa bir de fazlasıyla sabır bu kadar

Ayy deme kız oyle bı enerjım gelse hemen yapcam bu sefer tam yapcam hemde yarın kayınvalıdem dıyetısyene gıtcek memnun kalırsa bende baslıcam ya
Hadi insallah memnun kalirda sende baslarsin benimde diyette son 20 günüm 20 gün sonra nihayet tatile gidiyoruz 20 günde 4.5 kilo vermem lazim ama nasil

Merhaba yediveren
İlk sayfadaki kuralları okuduğunu varsayarak “hoşgeldin” diyorum. Seni şimdi aday listesine alıyorum 2 hafta deneme süren var canım. Günlük düzenli olarak menü paylaşımlarımız Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirimlerimiz var. Özellikle cuma günleri kilo bildirimlerinin aksatılmaması 12:00 ye kadar yapılması gerekiyor. Önceden mazeret bildirip izin almamış olan üye 2 kez bildirimde bulunmadığında diskalifiye edilir.Ayrıca topiği takip etmek mesajlaşmalara katılmak motivasyona destek olmak hepimizin görevi.
Yediveren14 (bşl.t.28Haziran bşl.k.59 hedef55
Hayırlı olsun canım en kısa sürede hedefine ulaşman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…