- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.281
Ben begendim kuzum afiyet olsun dogum gunu pastasi yiyip fanta icmissin ama aksam bisey yemeyerek dengelemissin. Fazla yedigin bisey yok aslinda toplasan 1000 kalori ancak olmustur. Sagliksiz 1000 kalori gonul ister bol proteinli olsun ama busefercikte boyle olsun. Kardesininde dogum gunu kutlu olsun saglikla nice yaslara insallahBugünkü yediklerim
kahvaliyi geç oldu hastaneye gidince annemlere gittim sonra
11:30 2 dilim kemekli ekmek
2 çatal peynir
2"has.yumurta
3 zeytin
1 tatli kassigi tahin pekmez
1 lokmacik tereyağı
14:00 1 dilim pasta ( malum kardeşimin d.günü )
yarım bardak fanta
19:30 1 lokma sarma
şu 3 litre olmuştur spor 1 saat yürüyüş tempolusundan çocuklar yatnca da Lesli squat yapıp bu yediklerimı eritmek lazim
Evet canim suan aaçım ama su iciyorum sporu mu da yaptım kasıma kadar doğum günü yok kasımda kendi pastamı yicem artik:) cok sagol canim amin inşallah ❤Ben begendim kuzum afiyet olsun dogum gunu pastasi yiyip fanta icmissin ama aksam bisey yemeyerek dengelemissin. Fazla yedigin bisey yok aslinda toplasan 1000 kalori ancak olmustur. Sagliksiz 1000 kalori gonul ister bol proteinli olsun ama busefercikte boyle olsun. Kardesininde dogum gunu kutlu olsun saglikla nice yaslara insallah
28 Haziran menü bildirim
Sabah 09:30 Müsli 2yk,
Yarım paket süt
Tarçın
Ara:10.30 nescafe şekerli ama
Öğlen 12:45 patlıcan musakka yağsız yerlerinden
Arapaşı çorbası 3yk
Cacık 1kase
Kıbrıs tatlısı 3 çatal ucuyla
Öğleden sonra yine nescafe
16:00 sade türk kahvesi
17:45 yoğurt
20:30 yoğurtlu kabak detoks
Şimdi yoğurt ve kapanış öpüyorum sizi iyi geceler
Kahvaltı güzelde canım sonra bişey yememişsin. Diyetisyene gitmiştin bugün nasıl geçti liste hazırladı mı? Gerçekten çok az yiyorsun belki düzene girersin bu sayedeBugünkü yediklerim
kahvaliyi geç oldu hastaneye gidince annemlere gittim sonra
11:30 2 dilim kemekli ekmek
2 çatal peynir
2"has.yumurta
3 zeytin
1 tatli kassigi tahin pekmez
1 lokmacik tereyağı
14:00 1 dilim pasta ( malum kardeşimin d.günü )
yarım bardak fanta
19:30 1 lokma sarma
şu 3 litre olmuştur spor 1 saat yürüyüş tempolusundan çocuklar yatnca da Lesli squat yapıp bu yediklerimı eritmek lazim
Afiyet olsun canımdrdotty nasıl sence ilkgün
Afiyet olsun zuzum. Çok beğendim.28 haziran
Kahvaltı 07.30
2 dilim tb ekmegi ile kasarli sucuklu tost
Domates salatalık
Ara 10 uzum 1 dilim karpuz
Öğlen 12.00
1 tabak taze bezelye tava
Ara.14.30
1 buyuk kase salata
Ara.16.45
1 kase yogurt
Akşam 18.00
Eşimin tabagindan tadımlık hingel
Salata
Su 3 lt
Spor 150 ip atlama
Oda guzel olur canım brnımde yapabılecegım suphelı cok sey ıstıyorum ama cocuktan olmuyoKiyafet anne kız yapamadım cok istedim ama abartmayayim dedim kendi aramizda sade bisey dusundurgum icin orta kivamda kendime cicili bicili kizima elbise aldım ucus pembeden. Şık sunum tepsim var iki katlisi tek katlisi yeter gibi simdilik. Kuzum esim devlet memuru ama onceden izin tarihi belli olmadıgi icin son anda belli oluyor erken planlayamadik akdeniz istiyorum ama oteller cok fena ogretmenevleri dolmus karadeniz dusunuyoruz simdilik sinopta sarıkum plaji amasrada inkum cok guzel akdeniz plaji gibi oralara gitmeyi dusunuyoruz otel falan ayarlamadik belkide gidemiycez
Mobilya besik aldim bende cok memnunum ozellikle sallanip sallanmasi iptal edilebilen yukseklik ayari olan, dikilipte dusme olayi olmasin diye birde cekmeceli agir hantal mobilyalari tabsiye etmem. Bilmiyorum baktin mi ama kuzum tahteravalli diye bi marka var sitesinden de bakabilirsin gayet kullanisli saglam urunler var daha uygun fiyatli konforbebe var instagramda da kendi sitelerinde de satis yapiliyorlar onlarada goz at
Tesekkur ederim kuzum valla ohh dedim icim azcik rahatladi sizinlede konusurken azbucuk planladim yiyecekleride dert etmemeye basladim
Ben vaktim olsa yapacaktim ama bebisten dolayi elime bi ise atamiyorum hep ilgi istiyo kucak kusu zaten hemen el atmak istero yuzden 1 yazili metalik renk balonlar var ondan alicam
tartı bozuktu kuzum...kaç kg tartıldın mı peki?
ok atarım ınstgramdan bulayım da
keşke benim ki de öyle
ooo yollarda geçecek desene o zaman hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?