- 8 Eylül 2016
- 103.295
- 438.087
- 898
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.441
Bak bakalım takip edeyimbiz de bakalım
yarın öğlen menüde ne var ? onun yarısını ye akşam da detoksu tüketirsin hafta sonu dikkat edersen 200 300 gr alırsın detkstan sonra mutlaka biraz kilo alırsınvalla yarın da dayanırsam iyi gidecek gibi geldi ama beni biraz zorladı
65 te bile bayağı kilolu görnmüşsün neyse hedefe ulaştın sayılır2013 yılında fotografta 65 kiloyım ama değişim cokk fazla oldu, tesekkür ederim canım ,simdiki fotografta 53 kiloyum :))
Valla bende fotografa bakınca nasıl öyleymişim diyorum boyum kısa olunca kilolu duruyorum, birde zıplamak cook inceltti bacaklarımı daha öncesi bu kadar incelmemisti65 te bile bayağı kilolu görnmüşsün neyse hedefe ulaştın sayılır
nerden bakıcam kk dan çok anlamıyorum takip ne izleme neBak bakalım takip edeyim
gördüm şimdi nasıl güzel zayıflamışsın ne kadar sürede nasıl verdin tebrik ederimBak bakalım takip edeyim
Albüme gel benim ordan bakcannerden bakıcam kk dan çok anlamıyorum takip ne izleme ne
yarın etliekmek ya da konya böreğiyarın öğlen menüde ne var ? onun yarısını ye akşam da detoksu tüketirsin hafta sonu dikkat edersen 200 300 gr alırsın detkstan sonra mutlaka biraz kilo alırsın
Tesekkur ederim canim ben toplamda 2 yılda verdim burayı kesfetmemistim 58.5 dum buraya geldiğimde simdi 53 e kadar düştümgördüm şimdi nasıl güzel zayıflamışsın ne kadar sürede nasıl verdin tebrik ederim
oo süper resimlerde iki farklı kişi gibisin 59 bile hayal geliyor suan bana offTesekkur ederim canim ben toplamda 2 yılda verdim burayı kesfetmemistim 58.5 dum buraya geldiğimde simdi 53 e kadar düştüm
evet bayağı incelmiş çok şaşırttı beni fark bravo vallaValla bende fotografa bakınca nasıl öyleymişim diyorum boyum kısa olunca kilolu duruyorum, birde zıplamak cook inceltti bacaklarımı daha öncesi bu kadar incelmemisti
ok bence ye akşam detoksa devam sabah ekmek yeme ama çorba varsa çorba da içyarın etliekmek ya da konya böreği
Ben 2016 basladıgımda 74 kiloyu gördüm ama o resimlerim yok canım ,baktım olacak gibi değil az yiyerek spor yaparak önce 68 sonra 65 sonra 63 lere geldim bu yıl yine kpss döneminde 62 kiloyu gördüm olmayacak böyle deyip spora ve az yemege basladım basardım sende basarabilirsin,oo süper resimlerde iki farklı kişi gibisin 59 bile hayal geliyor suan bana off
Teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallahevet bayağı incelmiş çok şaşırttı beni fark bravo valla
yok cnm yememeye karar verdim dayanayım regl de bitsin birden ineceğini düşünüyorumok bence ye akşam detoksa devam sabah ekmek yeme ama çorba varsa çorba da iç
2016 mayısta 72 civarı idi başladığım mayıs gibi bi 58 gördüm bu yıl sonra geri aldım 64 şuan 55 56 hedefim sen ip mi atlıyorsunBen 2016 basladıgımda 74 kiloyu gördüm ama o resimlerim yok canım ,baktım olacak gibi değil az yiyerek spor yaparak önce 68 sonra 65 sonra 63 lere geldim bu yıl yine kpss döneminde 62 kiloyu gördüm olmayacak böyle deyip spora ve az yemege basladım basardım sende basarabilirsin,
Kac kilosun hedefin kac canım
Tebrik ederim sende cook güzel kilo vermissin yine verirsin boyun kac bu arada benim 1.58.2016 mayısta 72 civarı idi başladığım mayıs gibi bi 58 gördüm bu yıl sonra geri aldım 64 şuan 55 56 hedefim sen ip mi atlıyorsun
hadi bakalım o zaman cumartesi mutlaka tartıl amayok cnm yememeye karar verdim dayanayım regl de bitsin birden ineceğini düşünüyorum
yaş30 boy 1.60 verdikten sonra keşke bırakmayıp üstüne gitseydim ama insan yoruluyorTebrik ederim sende cook güzel kilo vermissin yine verirsin boyun kac bu arada benim 1.58.
Ipsiz zıplıyorum canım günlük 2000 ortalama olarak
haftasonu tartılırım cnm yarın keşke evde olsaydım vc ye çıktıktan sonra tartılırdım biraz daha az görünürdüm tartıdahadi bakalım o zaman cumartesi mutlaka tartıl ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?