- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.621
listedesin canım yeni liste hazırladımGecen hafta 69.7 bu gün 69.1
tamam bizim farkımız olsun biz c.tesi yarışalımhepimiz aynı dertten muzdaripiz bence yarın sabah da tartılıp foto atalım farkı görsünler
elif sen ne zaman takıma gelmiştin yazdığım tarihi kontrol eder misinInşallah canım hedef yılbaşından önce 99 olmak
ben de resim çekicem yarın diye pedikür mü yaptırsam diye düşünmedim değilArkadaşlar foto çekeceğim diye anam ağladı yukardan tutunca bulanık çıkıyo, ayaklarımı göstermeden çekemiyorum çünkü kürek gibiler (hiç de sevmem ayaklarımı aşırı damarlı ve topuklu ayakkabı yaraları var) tartıya zor sığıyolar , o yüzden foto paylaşımı zorunlu mu öğrenmek istiyorumEki Görüntüle 2219747
bende tüylerimi düşündüm ama allahtan tartıdan inince kilo kaybolmuyorben de resim çekicem yarın diye pedikür mü yaptırsam diye düşünmedim değil
hepimizin öle dert etme böle şeyleri
tartılma imkanın varsa tartıl yoksa yarın sabah tartılırısın .yOK TARTILMADIM sabah canım ama yarın tartılırım isterseniz. Benim sorunum çok çay az su içmek maalesefBirde tatlı , tatlı derken kek kurabiye ev yapımı yapıyorum ama porsiyonlar fazla bir oturuşta 3 4 kurabiye yerim mesela abur cuburla işim yok
ben de 101 yok ciicm 63.7 im benBen hic bisey anlamadim seninkinde iki resim cikiyor biri 101 biri 63
tartılma imkanın varsa tartıl yoksa yarın sabah tartılırısın .
kurabiye pasta trü şeylerşi yapmayı azaltman lazım ya da spor ile dengelemen lazım canım
ayaktan oje çıkarmak en üşendiğim şey biliyousunbende tüylerimi düşündüm ama allahtan tartıdan inince kilo kaybolmuyor
senin düşüncede çok iyiymiş bir oje sürsen yeter aslında
Yaaaaa be güzel listeye girmişim haftaya ben 1. Olucam hadi kızlar kapışalım***14.Takım 602.Etap ***
Sahihuban (66,20///%) sabit
Nilar(66///%)
Masal3487 (58,60/58,50/0,10/%)
Buki_89 (67,8///%)
orkide1453 (63,40/63,70//%)
Verano_porteno (58.30//58.5//%)
Ponçikbirgelincik (66,40///%)
drdotty(78,10///%)
Sevgiclk (78,20/77,90//%)
Kmsl Hnd (71,80 /70,10// %)B.tarihi :10 Aralık B.Kilosu:73,90 Hedef kilo : 64,00
gokyuzundekiturna( 76,60 /76,70// %) 2.Takımdan transfer
Gizembetulyusa( 98,90 / / / %) 2.Takımdan transfer
Milana firuze( 69,70/ / / %) 2.Takımdan transfer
14.Takım Ortalama : %
Kızlarrr çorapla tartılın çoraplaaaabende tüylerimi düşündüm ama allahtan tartıdan inince kilo kaybolmuyor
senin düşüncede çok iyiymiş bir oje sürsen yeter aslında
Kızlar ben yılbaşına 70 le gireyim diyordum ama Bugun 70.1 geldim.. o yüzden 69 larda girerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?