- 7 Ocak 2018
- 27.550
- 79.991
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.681
Tabi çalışınca zor oluyordur... ip atlamak güzel veridiriyor diyorlar bazı arkadaşlar 3000 tane filan atlıyorlar valla helal olsun onlara ben hayatta atlayamamMaalesef bende spor yapmayanlardanım en önemlisi vakit sıkıntım var 6 gibi evdeyim sofra çamaşır bulaşık derken spor kalıyor bir ara ip atladım o kadar
Evet canım girivem tabiki de53 olayım istiyorum nasipse ,kendimde aşırı zayıflık sevmiyorum birazda dolgunluk olacak :) kvalidende iken girebilecek misin siteye
Tabi çalışınca zor oluyordur... ip atlamak güzel veridiriyor diyorlar bazı arkadaşlar 3000 tane filan atlıyorlar valla helal olsun onlara ben hayatta atlayamam
Evet canım girivem tabiki deben her gün aktifim aslında yorumlara katılırım.
Anladım canım... o zaman akşama kadar bardasın.. benim eşim bişey demiyor bazen ben buradaki konuları okuyorum ona bdv dekiBen evden giremiyorum 5,30 a kadar burdayım eşim kızar üye olduğumu bilse
Ben o kadar da atlayamam hemen nefesim kesilir vallaben 300 bile atlayamam günlük 150 falandı :)
Anladım canım... o zaman akşama kadar bardasın.. benim eşim bişey demiyor bazen ben buradaki konuları okuyorum ona bdv deki
Bende cektim hiçbeğenmedim ayaklarim çok kötü görünüyor bu ne böyle bunu asla koyamam dedimben de resim çekicem yarın diye pedikür mü yaptırsam diye düşünmedim değil
hepimizin öle dert etme böle şeyleri
3 ayı doldurdunuz değil mi ? ağrın olmuyorsa az az yaparsın .Yya ben kızla spor yapamıyorum hep diyorum Leslie yapıcam ama o uyuyunca da ev işi yemek derken zaten uyanıyor... bugğn kayınvalideme gidicez yılbaşına kadar oradayız inşallah yemeyi abartmam fırsat bulursam da 3 gün Leslie yapayım bari
yarım rahimliyim ve yumurta kalitesizliği var canımSenin sorun ne canım özel olmazsa ben polikistikoverim
tartılıyorsun canım . her hafta cuma tartı günümüz pazartesi de kontrol günlerimizSchonerDuft tartilip atayım mı kilomu yoksa haftaya mı atarım.
Canım ağrım YÖK da fırsatım olmuyor3 ayı doldurdunuz değil mi ? ağrın olmuyorsa az az yaparsın .
yarım rahimliyim ve yumurta kalitesizliği var canım
Ooooooo dumbıl larda yakıyorrrr
Aynennn. Bende diyetisyene gitmedim hiç istemem de sonuçta boğazımıza hakim olursak zayıflarız dimi... ben seni getiririm gaza merak etmeeekonuları bende atıyorum whatsapptan değişik varsa ama benim üye olmamı katiyen istemez, bende diyetisyene gitmektense burdan daha çok şey öğreniyorum birde ben gazla çalışan insanım o yüzden sürekli birileri uyarmalı :) diyetisyen benlemi oynucak hergün verir listeyi yap der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?