- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.721
Kimyonlu greyfurt suyunu kahvaltıdan önce mi içiyorsunuz? Diyetisye mi önerdi? Bir de tadı katlanılır bir şey mi?:) Ben de limonlu su içiyordum ama sıkıldım farklı tatlar arıyorum. Limon asidi de fazla geliyo bu aralar.
ben hiç yaptırmadım french bana yakışmıyor niyeyse ne elde ne ayakta benim favorim saks mavisi yeşil tonlarıben french i çok seviyorum ayakta yapması zor ama çıkarması kolay
canım kilo bildirimini yapmadınselamlar , evet diyetsiyenim önerdi sabah kalkar kalkmaz bir çay bardagı ılık suya bir şeker kaşıgı kimyon , tadı güzel degil ama kötüde deil.. greyfurt suyuda akşamdan bir tüm greyfrtu ve 2 ceviz içini yarım litre suda bekletip sabah içiyorum kahvaltıdan önce ..
canım kilo bildirimini yapmadın
ben görmemiş olabilirim canım bakayım birbaskülün resmini gönderdim buraya olmadımı acaba
burdaymış canım gördüm
gördüm gördüm ama bşalama kilonu 80 almışım yanlışlık var sanırım sencealıntı yaptım gönderdigimden ama oda sadece nokta nokta çıktı ben yapamadım galiba
ben de makkür pedikürde yaptırırım yoksa hep evde kendim yaparımben hiç yaptırmadım french bana yakışmıyor niyeyse ne elde ne ayakta benim favorim saks mavisi yeşil tonları
Evet çok aktif olmadığım doğru 2 tane işyerim var ve birde 1.sınıfa giden kızım var çok yoğun bir hayat yani... sorun oluyor sa müsadenizi isteyebilirim fakat kalmak isterim elimden geldiğince girmeye çalışıyorumsenin menüleri ve menü yorumlarını göremiyorum ?
anladım kendi tartın ile tartılıyorsun değil mi ?yok hayır başşlangıç kilom 80 ben buraya gelmeden önce başlamştım diyetime yani 1 ayı geçti .
manikürü pedikürü kolay kolay yaptırmıyorum genelde kendim temizlerim . senin renklerde fena değilmiş :)ben de makkür pedikürde yaptırırım yoksa hep evde kendim yaparım
benimde kırmızı,pembe,siyah
geleni git demeyiz canım en azından bir kere de olsa girmeye çalışırsan sevinirizEvet çok aktif olmadığım doğru 2 tane işyerim var ve birde 1.sınıfa giden kızım var çok yoğun bir hayat yani... sorun oluyor sa müsadenizi isteyebilirim fakat kalmak isterim elimden geldiğince girmeye çalışıyorum
anladım kendi tartın ile tartılıyorsun değil mi ?
bizim liste için başlangıcı baz aldığımız burya geldiğin ilk gün ki kendi tartın ile çıktığın kilo bugün kendi tartın ile tartıldın değil mi ?
bugün bana bildirdiğin kilonu başlangıç almam gerekiyor kural gereği . cuma ve pazartesi günleri tartı günlerimiz tekrar söyleyeyim herkes yeni olunca kime söyleip söylemediğimi anımsamıyorumben diyetisyenimn tartısında en son çıktıgmı söyledim size 80 di 8 gün önce onan sonrada kendi tartım bozuldu yeniden aldım bundada bu şekilde çıktı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?