- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.781
Canım daha atmadıysan geç kalmışsın ben büyük doğunca da attım odadan dediğin gibi hem bakmıyordu hem de ağladı uyuyamadım ben diyordu bende odasını degistirdim birgün o evde yokken 1 yaşına kadarda almadım oğlana ayrı oda yapınca geri geldi ikinci doğunca yine attım odadan bu sefer büyüğü aldım yanıma kıskanmasın diye artık koca ayımın dönmesine hiç ihtimal yok sağlık ocağında soruyorlar korunuyormusun diye bende diyorum koca savar yaptım ikitane diyerefleks super bende atacam kocayi bu gidsle sabaha kadar uyuyor sabahta kalkip cocuklar iyi uyudu demi dinlenmissindir sende diyor caniiiiiim coook dinlendim.hemde 30 dakika da 1 degilde 35 dakika da 1 uyandilar coknuyudum az kaldi atacam bende
Kizum tas gibi olsan o alrtlere ne gerek var olcaksin da hem insallahcanm aletlerin hepsi orda tartıda mezurede orda tam minnak bir spor odası aayyy odayı gören bunlarda karı koca taş gibi sanır utanç verici durum
Yaa basladin mi cnm.cok sevndim artik guzel kilola verrsin gercekten cok ise yaryr kuzumci cok kotu ben karatay doyetiyle aştim onu canmmbi bak isterdnCanm insülin direncinden az gidiyor benim biliyorsun kuzum ama paylasmistm gormemisain 300grm gitmis canm 72.00
Bugun basladm o ilaca bende artk daha iyi gider diye düşünüyorum bakalm
Kesinlikle katılıyorum canmAynen dediklerine katılıyorum canım, her zayıflayan genç görüncem sanıyor ama maalefes daha çökük görünenler var . Zaten zayıf kalcam diye sağşıksız beslenip aç duranlarda var bu sefer vitaminsizlikten solgun bir görünüm elde ediyorlar belki 53 değil 55 olsam yeter bana ama esneme payı yaptım kendime iki kilo :)
Ahahahah 2 kocasavar guzelmis ben de ne zorum.varsa esim ooglani yanimiza yatrsana gece dyr dyr kari koca arasina girmesin ben kalkarim dyrm.ama sabrim tukendi artik bende uyurum belki girdin kanima atoyorum.kocayiCanım daha atmadıysan geç kalmışsın ben büyük doğunca da attım odadan dediğin gibi hem bakmıyordu hem de ağladı uyuyamadım ben diyordu bende odasını degistirdim birgün o evde yokken 1 yaşına kadarda almadım oğlana ayrı oda yapınca geri geldi ikinci doğunca yine attım odadan bu sefer büyüğü aldım yanıma kıskanmasın diye artık koca ayımın dönmesine hiç ihtimal yok sağlık ocağında soruyorlar korunuyormusun diye bende diyorum koca savar yaptım ikitane diye
Ekleyım lıstemı canımlisteni versen hergün aynı yiyince zaten daha iyi gidiyor
Yok canm ben karatay da daha kotu olmustum bana hic uygun diilYaa basladin mi cnm.cok sevndim artik guzel kilola verrsin gercekten cok ise yaryr kuzumci cok kotu ben karatay doyetiyle aştim onu canmmbi bak isterdn
ben bgn yapmadım cnm midem kötü oldu dün ama mide küçültüyor iki gün dayanabilirsen yap
Aralar cok uzun dogrudur cnm bende zorlaniyrmYok canm ben karatay da daha kotu olmustum bana hic uygun diil
ay sizinkide kötüymüş ben çok panik oldum 1 saat bekledim en fazla ama dayanamadım yniBenm de basima gelmisti esim kilitleyip gitmis kizim krese gidememeti aksama kadar bekledik evde Rabbime sukur ki deorem.yangin falan olmadi
bildiğim program ise çok güzel onlar30 gün fit indirdim kızlar azar azar yapayım bakalım program güzele benziyor tüm vücut göbek kol bacak diye bölümler var
aslında nrmal bi liste ama hergün aynısını yapınca iyi eksiltiyor ben diyetisyene giderken de bu şekilde vermiştim hep uyardım listeyeSABAH
1sb ılık su (limon, çubuk tarçın)
1 dilim peynir
1 yumurta (haşlanmış)
5-6 yeşil zeytin
Domates, salatalık, maydonoz, bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmek
ARA
meyve
Yeşil çay
ÖĞLE
sebze yemeği Yogurt salata
1 dilim tam buğday
İkindi
1meyve + tarçın
AKŞAM
et/tavuk/balık (100g) veya 9yk kuru baklagil
6yk pirinç/bulgur/makarna veya 2 kepçe çorba
Salata
1 dilim tam buğday
ARA
1sb süt
Listem bu canım. Ama emzirme dönemindeyim
Dumbellarda kilo kilotebrikler cnm dahdaha guzel sonuclar bekliyrm senden
AYNEN CNMaslında nrmal bi liste ama hergün aynısını yapınca iyi eksiltiyor ben diyetisyene giderken de bu şekilde vermiştim hep uyardım listeye
Bende aksama kadar deprem ve yanginnkorkusuyla tedrgndim ama elden ne geliray sizinkide kötüymüş ben çok panik oldum 1 saat bekledim en fazla ama dayanamadım yni
bildiğim program ise çok güzel onlar
Geldim canım sabah acele çıktım evden anneme banyo yaptıracaklarmış bakıcısına güvenemedim telefon evde kalmış senden ve herkesten özür dilerimdrdotty canım herşey yolundadır umarım . ne zaman bildirimi geç yapsan bir sıkıntı yaşıyorsun umarım bir sıkıntı yoktur canım
estagfurullah canım çok şükür birşey yokmuş bende panik haldeydim birşey mi oldu diye en son hastaanelik olmuştun o aklımda döndü durdu .Geldim canım sabah acele çıktım evden anneme banyo yaptıracaklarmış bakıcısına güvenemedim telefon evde kalmış senden ve herkesten özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?