- 7 Ocak 2018
- 27.523
- 79.936
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.141
Canım maşallah nasıl 40 dk yapabildin ben en fazla 100 tane yapabiliyorum 40 dk gerçekten çok zorKızlar bugün çok yoruldum evi temizledim
Arkasindan 40 dk squat girl yaptim doris hoferle puani kac olur bilmiyorumSchonerDuft öbur takim arastirdi dk 4 puan olarak karar vermisti çünkü cok zorladı beni sen nedersin ona göre puanlayalim çünkü leslieye göre çok zor gerçekten bacaklarimi zor kaldiriyorum
Ne gűzel işte canm ya az kaldı senin deBen de 62.00 olacağım bu hafta canım
Yaza fit giriyok fit giriyokkkkBaşla canm başlainşlh bizde fit olucaz
Canm menüde sporda çok güzelSabah
2 yumurtalı sucuk
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 mandalina
1 nescafe
Akşam
Izgara tavuk göğüs
Karnabahar haşlamadık
Salata
Ara öğün
1 portakal
Su 3 litre
Spor
5000 adım. 75 puan
SchonerDuft
Yaza fit giriyok fit giriyokkkk
Sağol canım senin spor da maşallah ım var ben annemdeyken spor yapamıyorum annem kızıyorrr ancak kaynanama gidince rahat yapabiliyorum yarın gidicem hemen Leslie mi yapıcamCanm menüde sporda çok güzel
Sadece squat değil ama canim baska hareketlerde var arada yürüyüş falan yoksa tabi yapamam ama yinede zorladı saymadim ama 100 den fazla squat yapmışımdırCanım maşallah nasıl 40 dk yapabildin ben en fazla 100 tane yapabiliyorum 40 dk gerçekten çok zor
Inşallah canım olumlu düşünce ile zayıflayalım bu hafta ben 62 kılıyım diye tekrarliycam hep yemek yerken spor yaparken sende 69 de mesela şu içerken bu hafta bunu araştırıp uyguluyorum cnnm şunu farkettim diyet yapmıyorum dediğimde yesemde kilo almıyordum vucidum strese girince kitliyor spor yaprken bacaklarım göbeğim inceliyor diye konusacam mesela cuma 62 kıloyum sen de belirle ve bunun olması için diyet spor şu hepsine dikkat edip kendimize inanicaz var mısınNe gűzel işte canm ya az kaldı senin dekeşke bende 62 olsam ben daha anca 69u gőrűcem inslh bu hafta bari 69.9 filan çıkarm da şu 60lar ucundan gőrűnűr
Varım canmInşallah canım olumlu düşünce ile zayıflayalım bu hafta ben 62 kılıyım diye tekrarliycam hep yemek yerken spor yaparken sende 69 de mesela şu içerken bu hafta bunu araştırıp uyguluyorum cnnm şunu farkettim diyet yapmıyorum dediğimde yesemde kilo almıyordum vucidum strese girince kitliyor spor yaprken bacaklarım göbeğim inceliyor diye konusacam mesela cuma 62 kıloyum sen de belirle ve bunun olması için diyet spor şu hepsine dikkat edip kendimize inanicaz var mısın
Tmm her gece şu kıloyum göbeğim incecik ideal kilondayım diye düşünüp yatıyoruz her şu içtiğinizde yediğinizde düşünüyoruz söylüyoruz canım sen 69.0 olacaksın ben de 62.0Varım canm
Teşekkür ederim canım,salı ablamlara İstanbul'a gidiyoruz insallah orda da dikkat edebilirim,gerçi ablamda benim gibi diyet yapıyor ama salı günü illaki güzel şeyler hazırlarCanm spor da menüde güzel bu hafta 57lerde olucaksn yaa ne güzel
3. Olduk cnm inşallah haftaya 1. Oluruz cabaliyoruzYaa kizlar 2 gündür hic giremedimsimdi gecmisi okuyacam cok merak ediyorum dün nasildiniz drdotty SchonerDuft kizlar sizede yardimci olamadım dün icin kusuruma bakmayin kizimin ilk karne heyecanini yasadik birde tuvalet egitimine basladik pek iyi gittigimiz söylenemez ama bakalim pes etmedik
Squat girl doris hofer var canim youtube da onu yaptim 300 kalori diye geciyo diğer takımdada puani kaç olur demistim onlarda dk 4 puan ile karar vermislerdi siz neye karar verirseniz ona göre puanliycam toplam 40 dk lik video geneli squat ve başka hareketlerden oluşuyorKendimi çok enerjisiz hissediyorum kızlar puanlara bakacammagickk bahsettiğin neydi onu anlamadım
Harika canmBugünkü menüm
Kahvalti yulafli tost 1 dilim peynir domates salatalik 6 zeytin
Ara 1 elma sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak taze fasulye az corba
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?