- 7 Ocak 2018
- 27.550
- 79.991
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.281
Maşallah canım o zamanCanm ozman bőlgesel spor çok yapmıstm direk kas calstrmstm ondan olmustu ama şimdi direk yağyakıcı ve ődem atıcı spor yapıyorum yani bisiklet ,trambolin ve dans dışında bir şey yapmıyorum canm ondan arti çıkmam için bir sebep yok ki birde haşlanms yağsız patates+yoğurt direk bağrsakları çalstryor canm lahana suyuda őyle ondan bugűn 3kez bűyűk tuvalte çıktım
H
Haklısın kızzzz valla kendime çeki düzen vermeliyim yaaa 15 tatil diye anneme gittim kaynanamdayım şuan o yüzden saçma menüler oluyor Pazar günü eve geçicem o zaman herşeyi saati saatine ve sağlıklı yicem
Valla yazık akşam eşim gündüz stajer kafayı yerim böyleYazık sana
Dövme pilavı olmasa iyiydi . 4 yk bile çok benceSabah
1 yumurtalı sucuk
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim t.b. Ekmeği
Ara
Sütlü kahve
Ara
3 kaşık yoğurt
Akşam
1 tabak kıymalı kabak
4 kaşık etli döğme pilavı
Salata
Yatmadan da yoğurt yerim
Su şimdilik 2 litre
Sporun konuşuyor.Kahvaltı:bűyűk kalın 1dilim tulum peyniri, 5zeytin,1dilim tambğdy,çay
Ara: 100ml sűt 200ml su ile yaplmış 1kupa tchibo çőzűnebilir kahve
Akşam (17:00) = 2haşlanms patates űzerine yarım kase yoğurt
(17:30) = 100ml su 100ml sűtdn kahve
Sabah aç karna 1bardak limonlu lahana suyu içtm gece 1bardak daha içicem onun dışın da 2lt su
Spor: 800 tranbolin zıplama = 100 puan
65 dakika kondisyon bisikleti = 195 puan
25 dakika kondsyon bisikleti = 75 puan
Toplam = 370 puan
Afiyet olsun bölgesel de neler yaptığını paylaşırsan farklı birşey yaptığında bizde öğrenirizKizlar menum
Sabah uyandigimda uc ceviz
Kahvalti 11.30
Bir kozlenmis kirmizi biber
5 yesil zeytin
1 haslanmis yunurta
Yarim dilim peynir
Iki dilim ekmek
Ara 14.30 bir bardak nar suyu(kendim evde yaptim)
Aksam. 17.15
Bir tabak yesil mercimekli zy pirasa yemegi,bir kase tarhana corbasi bol salata ve ayran
45 dk yuruyus,20 dk karin egzersizi 2 litre su
Ben düzen kuramadım ya.Gűzel canm bugűn kimsede kacamak yok ve menűlerde bol bol spor var sende de inslh őyledir
Bende tatildesin sanmıştım buki tebrik ederim seni bravo vallaKizlar pazar günü is sehatine gitmistim dün gece döndüm, hotelde ve seminerde hic ama hic diyetimi (aslinda diyet degil yeme tarzimi degistirdim) hiccc bozmadim inanirmisiniz herkes yanimda neler neler yedi ben hep saglikli ne bulduysam onlari yedim veeee acayip mutluyum bu durumdan
sizinlede paylasim deidm
Tebrikler canm bu kararlılıkda oldukmu hedef kaçınılmaz oluyorKizlar pazar günü is sehatine gitmistim dün gece döndüm, hotelde ve seminerde hic ama hic diyetimi (aslinda diyet degil yeme tarzimi degistirdim) hiccc bozmadim inanirmisiniz herkes yanimda neler neler yedi ben hep saglikli ne bulduysam onlari yedim veeee acayip mutluyum bu durumdan
sizinlede paylasim deidm
Sağol canmcımValla yazık akşam eşim gündüz stajer kafayı yerim böyle
Dövme pilavı olmasa iyiydi . 4 yk bile çok bence
Sporun konuşuyor.
Lahana suyu işe yaradı mı
Afiyet olsun bölgesel de neler yaptığını paylaşırsan farklı birşey yaptığında bizde öğreniriz
Ben düzen kuramadım ya.
Çok yorgunum birde uykulara doyamıyorum.
Yemek yiyorum sadece ara öğün ve kahvaltı da yok
Bende tatildesin sanmıştım buki tebrik ederim seni bravo valla
Canım play Store'dan göbek egzersizleri indirdim oradan yapıyorumValla yazık akşam eşim gündüz stajer kafayı yerim böyle
Dövme pilavı olmasa iyiydi . 4 yk bile çok bence
Sporun konuşuyor.
Lahana suyu işe yaradı mı
Afiyet olsun bölgesel de neler yaptığını paylaşırsan farklı birşey yaptığında bizde öğreniriz
Ben düzen kuramadım ya.
Çok yorgunum birde uykulara doyamıyorum.
Yemek yiyorum sadece ara öğün ve kahvaltı da yok
Bende tatildesin sanmıştım buki tebrik ederim seni bravo valla
Tadı nasıl ki ben içebilir miyim acaba.Sağol canmcımlahana suyuna daha bugűn başladm tam etkisi bir kaçgűn sonra belli olur ama ilk gűnden şőyle bir etki yaptı sőylemesi ayptr 3kez bűyúk tuvalete çıkardı beni gűn boyuda sűrekli lavobaya çiktm bagrsakları cok guzel calstrıp baya odem ve toksin filan attrdg kesin yani orası apaçık ortada canm tartıya etkiside birkacgun sonra belli olucak bakalm
Acaba youtube den de mi biraz baksan canım çok beğenmedim klasik hareketler varSchonerDuft her gün 17 farklı hareket oluyor (genelde yukarıdaki hareketler )sayıları az olduğu için ben dayanabildigim kadar hareketleri arttırıyorum
İnşallahhhhh canımyeni hafta ya bomba gibi başlarsn ozamn canm
Oylemi diyorsun canım gerci bu başlangic düzeyi gittikce zorlaşıyor ama yürüyüşle şimdilik yeterli olur diye düşündüm,yani sadece bu hareketler değil her gün 45 dk yürüyüş yine de yeterli olmaz mı senceTadı nasıl ki ben içebilir miyim acaba.
Günlük taze mi kaynatıyorsun.
Acaba youtube den de mi biraz baksan canım çok beğenmedim klasik hareketler var
Ben de böyle bi programa basladimSchonerDuft her gün 17 farklı hareket oluyor (genelde yukarıdaki hareketler )sayıları az olduğu için ben dayanabildigim kadar hareketleri arttırıyorum
Sabah
1 yumurtalı sucuk
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim t.b. Ekmeği
Ara
Sütlü kahve
Ara
3 kaşık yoğurt
Akşam
1 tabak kıymalı kabak
4 kaşık etli döğme pilavı
Salata
Yatmadan da yoğurt yerim
Su şimdilik 2 litre
Kahvaltı:bűyűk kalın 1dilim tulum peyniri, 5zeytin,1dilim tambğdy,çay
Ara: 100ml sűt 200ml su ile yaplmış 1kupa tchibo çőzűnebilir kahve
Akşam (17:00) = 2haşlanms patates űzerine yarım kase yoğurt
(17:30) = 100ml su 100ml sűtdn kahve
Sabah aç karna 1bardak limonlu lahana suyu içtm gece 1bardak daha içicem onun dışın da 2lt su
Spor: 800 tranbolin zıplama = 100 puan
65 dakika kondisyon bisikleti = 195 puan
25 dakika kondsyon bisikleti = 75 puan
Toplam = 370 puan
Kizlar menum
Sabah uyandigimda uc ceviz
Kahvalti 11.30
Bir kozlenmis kirmizi biber
5 yesil zeytin
1 haslanmis yunurta
Yarim dilim peynir
Iki dilim ekmek
Ara 14.30 bir bardak nar suyu(kendim evde yaptim)
Aksam. 17.15
Bir tabak yesil mercimekli zy pirasa yemegi,bir kase tarhana corbasi bol salata ve ayran
45 dk yuruyus,20 dk karin egzersizi 2 litre su
Kizlar pazar günü is sehatine gitmistim dün gece döndüm, hotelde ve seminerde hic ama hic diyetimi (aslinda diyet degil yeme tarzimi degistirdim) hiccc bozmadim inanirmisiniz herkes yanimda neler neler yedi ben hep saglikli ne bulduysam onlari yedim veeee acayip mutluyum bu durumdan
sizinlede paylasim deidm
+1butun armut
Aksam yemegını yapmadım daha yapamadım nezamn yerız bılmıyorum
Canm tadı bence gayet içilebilir çűnki ben soğutup içiyorum soğuk iken de bir bardağın içine yarm yada bir limonun tamamını sıkîyorum ozman rahatsz edici koku filan kalmıyor yoksa limonsuz yada sıcakken kokusu rehatsz edebilir ama bu şekilde bir dikişte içiveriyorum bide evt gűnlűk olmasi lazm sabah 2bardaklık kaynat birini için diger bardağı dolaba koy akşamda onu iç canmTadı nasıl ki ben içebilir miyim acaba.
Günlük taze mi kaynatıyorsun.
Acaba youtube den de mi biraz baksan canım çok beğenmedim klasik hareketler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?