Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah canım o zaman

Kizlar pazar günü is sehatine gitmistim dün gece döndüm, hotelde ve seminerde hic ama hic diyetimi (aslinda diyet degil yeme tarzimi degistirdim) hiccc bozmadim inanirmisiniz herkes yanimda neler neler yedi ben hep saglikli ne bulduysam onlari yedim veeee acayip mutluyum bu durumdan

sizinlede paylasim deidm

yeni hafta ya bomba gibi başlarsn ozamn canm

Valla yazık akşam eşim gündüz stajer kafayı yerim böyle
Dövme pilavı olmasa iyiydi . 4 yk bile çok bence
Sporun konuşuyor.
Lahana suyu işe yaradı mı
Afiyet olsun bölgesel de neler yaptığını paylaşırsan farklı birşey yaptığında bizde öğreniriz
Gűzel canm bugűn kimsede kacamak yok ve menűlerde bol bol spor var sende de inslh őyledir
Ben düzen kuramadım ya.
Çok yorgunum birde uykulara doyamıyorum.
Yemek yiyorum sadece ara öğün ve kahvaltı da yok
Bende tatildesin sanmıştım buki tebrik ederim seni bravo valla

Tebrikler canm bu kararlılıkda oldukmu hedef kaçınılmaz oluyor grubumuzun motivasyonu çok güzel hepimize maşallah

Sağol canmcım lahana suyuna daha bugűn başladm tam etkisi bir kaçgűn sonra belli olur ama ilk gűnden şőyle bir etki yaptı sőylemesi ayptr 3kez bűyúk tuvalete çıkardı beni gűn boyuda sűrekli lavobaya çiktm bagrsakları cok guzel calstrıp baya odem ve toksin filan attrdg kesin yani orası apaçık ortada canm tartıya etkiside birkacgun sonra belli olucak bakalm

Canım play Store'dan göbek egzersizleri indirdim oradan yapıyorum

Tadı nasıl ki ben içebilir miyim acaba.
Günlük taze mi kaynatıyorsun.
SchonerDuft her gün 17 farklı hareket oluyor (genelde yukarıdaki hareketler )sayıları az olduğu için ben dayanabildigim kadar hareketleri arttırıyorum
Acaba youtube den de mi biraz baksan canım çok beğenmedim klasik hareketler var

Oylemi diyorsun canım gerci bu başlangic düzeyi gittikce zorlaşıyor ama yürüyüşle şimdilik yeterli olur diye düşündüm,yani sadece bu hareketler değil her gün 45 dk yürüyüş yine de yeterli olmaz mı sence

Afiyet olsun canım

Maşallah canim

Güzel canım közlenmiş biberi denemiştim güzel oluyor.

Maşallah canım devamı gelsin insallah

Sabah bir haşlanmış yumurta 6 zeytin peynir 2 dilim ekmek.

Bir bardak rezene çayı

Öğlen bir tabak mercimek yemeği ekmeksiz.

Ara sütlü Nescafe bir kare bitter cikolata

Akşam bir kase yoğurtlu et sulu çorba bir dilim ekmek 3 kaşık patatesli et yemeği bir küçük parça tavuk.

Su 3,5 litre

Canm tadı bence gayet içilebilir çűnki ben soğutup içiyorum soğuk iken de bir bardağın içine yarm yada bir limonun tamamını sıkîyorum ozman rahatsz edici koku filan kalmıyor yoksa limonsuz yada sıcakken kokusu rehatsz edebilir ama bu şekilde bir dikişte içiveriyorum bide evt gűnlűk olmasi lazm sabah 2bardaklık kaynat birini için diger bardağı dolaba koy akşamda onu iç canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…