- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.167
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.301
Yazdan buzluğa kozleyip atıyorum kisinda çıkarıp çok az zy ve sarımsakla pişirip öyle kahvaltıda meze gibi yiyoruz çok lezzetli oluyorGüzel canım közlenmiş biberi denemiştim güzel oluyor.
Telefonda program şeklinde olunca çok motive oluyorum,senin hareketler benzer mi?Ben de böyle bi programa basladim
SAğol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım menün çok güzelSabah bir haşlanmış yumurta 6 zeytin peynir 2 dilim ekmek.
Bir bardak rezene çayı
Öğlen bir tabak mercimek yemeği ekmeksiz.
Ara sütlü Nescafe bir kare bitter cikolata
Akşam bir kase yoğurtlu et sulu çorba bir dilim ekmek 3 kaşık patatesli et yemeği bir küçük parça tavuk.
Su 3,5 litre
Zor oluyor aksam yemegı cocukta huzursuz zor yaptım yemegıAkşamı çok geçe bırakma canim
Canım yemekleri 2 günlük yapsan ya da mesela bugün yarının yemeğini yapsan yoksa bu saatte yersen kilo veremezsinZor oluyor aksam yemegı cocukta huzursuz zor yaptım yemegı
Zor oluyor aksam yemegı cocukta huzursuz zor yaptım yemegı
Hiç sorma ben de kızıma diyorum huysuz ve tatlı cadı.... 1 saattir ayağımda sallıyorum uyumadı dahaOyyy kıyamam canım ya düzelir bizimki 4 aylık hala huysuz ve tatlı bebiş
Allah bagıslasın ❣ nasıl yapıyorsun ev ıslerı yemek temızlık kucaktan ınmıyır sabhtan berıde hıc uyumadı tuvaletınıde yapmaduOyyy kıyamam canım ya düzelir bizimki 4 aylık hala huysuz ve tatlı bebiş
Biz kucakta oda oda geziyoruz napalim uyuması 1 buluyorHiç sorma ben de kızıma diyorum huysuz ve tatlı cadı.... 1 saattir ayağımda sallıyorum uyumadı daha
Aynı yemeklerı yemıyorlar kı 1 cesıtte olsa yapmaya calısıyorum bazen 12 de bıle yıyıruz tabı sabahda gec yapıyızCanım yemekleri 2 günlük yapsan ya da mesela bugün yarının yemeğini yapsan yoksa bu saatte yersen kilo veremezsin
Allah bagıslasın ❣ nasıl yapıyorsun ev ıslerı yemek temızlık kucaktan ınmıyır sabhtan berıde hıc uyumadı tuvaletınıde yapmadu
Yürüyüşü spordan saymıyorum beni biliyorsun kalori yakmak için evet olabilir.Oylemi diyorsun canım gerci bu başlangic düzeyi gittikce zorlaşıyor ama yürüyüşle şimdilik yeterli olur diye düşündüm,yani sadece bu hareketler değil her gün 45 dk yürüyüş yine de yeterli olmaz mı sence
Akşam çok geldi.Sabah bir haşlanmış yumurta 6 zeytin peynir 2 dilim ekmek.
Bir bardak rezene çayı
Öğlen bir tabak mercimek yemeği ekmeksiz.
Ara sütlü Nescafe bir kare bitter cikolata
Akşam bir kase yoğurtlu et sulu çorba bir dilim ekmek 3 kaşık patatesli et yemeği bir küçük parça tavuk.
Su 3,5 litre
Bir sonucu göreyim olmazsa bende bir yaparım.Canm tadı bence gayet içilebilir çűnki ben soğutup içiyorum soğuk iken de bir bardağın içine yarm yada bir limonun tamamını sıkîyorum ozman rahatsz edici koku filan kalmıyor yoksa limonsuz yada sıcakken kokusu rehatsz edebilir ama bu şekilde bir dikişte içiveriyorum bide evt gűnlűk olmasi lazm sabah 2bardaklık kaynat birini için diger bardağı dolaba koy akşamda onu iç canm
Yürüyüşü spordan saymıyorum beni biliyorsun kalori yakmak için evet olabilir.
Sen yeni başlamıştın gerçi eğer aynı hareketler ile devam ediyorsa başka hareketler de ekle mutlaka
Akşam çok geldi.
Bu haftaya listeye hazır mısın peki
Bir sonucu göreyim olmazsa bende bir yaparım.
Kaç gün yapacaksın.
Benim wc sıkıntısı çok 1 haftadır mahvoldum
Hep ayni hareketler degil canim,tabiki benzer ama her gun farkli hareketler ben fazladan sguat yapiyorum dedigim gibi baslangic duzeyi bunlar sonra orta ve ileri duzeyleri de varYürüyüşü spordan saymıyorum beni biliyorsun kalori yakmak için evet olabilir.
Sen yeni başlamıştın gerçi eğer aynı hareketler ile devam ediyorsa başka hareketler de ekle mutlaka
Akşam çok geldi.
Kaç gün yapacaksın.
5gűn yapıp 2gűn ara vermek gerekiyormuş sonra tekrar 5gűn yaplyrmuş canm bende őyle yapıcamYürüyüşü spordan saymıyorum beni biliyorsun kalori yakmak için evet olabilir.
Akşam çok geldi.
Kaç gün yapacaksın.
Evet 30 günde fit ol diye bişeyTelefonda program şeklinde olunca çok motive oluyorum,senin hareketler benzer mi?
yürüyüşü böyle ezdirmemYürüyüşü spordan saymıyorum beni biliyorsun kalori yakmak için evet olabilir.
Akşam çok geldi.
Kaç gün yapacaksın.
ayy benim ''gaz'' ile yapamacağım şey yokturSeni sürekli gaza getiririz canım merak etme
evet azminize hayranımGel canm gel artk hepimiz birbirimizi gőrdűkçe azimleniyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?