- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.321
stajer kız hergün mü yanında olacakValla yazık akşam eşim gündüz stajer kafayı yerim böyle
Dövme pilavı olmasa iyiydi . 4 yk bile çok bence
Sporun konuşuyor.
Lahana suyu işe yaradı mı
Afiyet olsun bölgesel de neler yaptığını paylaşırsan farklı birşey yaptığında bizde öğreniriz
Ben düzen kuramadım ya.
Çok yorgunum birde uykulara doyamıyorum.
Yemek yiyorum sadece ara öğün ve kahvaltı da yok
Bende tatildesin sanmıştım buki tebrik ederim seni bravo valla
yürüyüşün insan üzerinde psikolojik anlamda gerçekten olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum özellikle bahar aylarında açık havada yürümek gibisi yok amayürüyüşü böyle ezdirmem
yürüyüş candır kız töbe de
instada fit günlük varya sadece yürüyerek zayıfladı söyleyim dedim
ayy benim ''gaz'' ile yapamacağım şey yoktur
hadi tekrar kilo verme sürecine gececeğim için heyecanlandım iyi mi
evet azminize hayranım
ayy benim ''gaz'' ile yapamacağım şey yoktur
hadi tekrar kilo verme sürecine gececeğim için heyecanlandım iyi mi
evet azminize hayranım
Gűnaydın tatlımGünaydın kızlar
sagol canim umarim artik bozmam iki ay olcak alistim herhalde, hatte bu tarz yemeyi sevdim:)Maşallah canım devamı gelsin insallah
Anladım canım Afiyetolsun .Evet canım yazınca çok geliyor ama yiyince az öğlen hem ekmeksiz hemde bir kase yedim.
Kase de zaten dolu dolu değil ve tavuk kızımın bıraktığı üç çatal küçük tavuk parçaları. Sen bilirsin canım listeye almak istersen ben elimden geleni yaparım.
Squat bize çok faydalı bir hareket. Bende yapacam inşallahHep ayni hareketler degil canim,tabiki benzer ama her gun farkli hareketler ben fazladan sguat yapiyorum dedigim gibi baslangic duzeyi bunlar sonra orta ve ileri duzeyleri de var
Hmm sonucu sende bir göreyim bende yaparım5gűn yapıp 2gűn ara vermek gerekiyormuş sonra tekrar 5gűn yaplyrmuş canm bende őyle yapıcam
Ya kilo verdirir evet ama o kadar incelemezsin ki onla.yürüyüşü böyle ezdirmem
yürüyüş candır kız töbe de
instada fit günlük varya sadece yürüyerek zayıfladı söyleyim dedim
2 hafta yanımda olur Sonra diğer odaya gönderirim allahtan kafa dengi biri yoksa çekilmezdistajer kız hergün mü yanında olacak
anam çekilir dert değil
Psikolojik açıdan evet olumlu .yürüyüşün insan üzerinde psikolojik anlamda gerçekten olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum özellikle bahar aylarında açık havada yürümek gibisi yok amaSchonerDuft sanırım bölgesel incelme konusunda bir faydası olmadığını söylüyor,ben de bunu tecrübe ettim sadece yürüyüşle bölgesel incelme olmuyor yürüyüşe ek mutlaka hareketler yapmak gerekiyor
Günaydın kızlar bugün nasılsınız .
Dun anneme uğradım giymediği 2 yeni pantolon vardı 38 beden ikisinin içinede girdim çok mutluyum ve şişliğim çok inmedi ödemeler
Anladım canım Afiyetolsun .
Sabit gelmezsen alacam seni geçen hafta alamamıştım
Squat bize çok faydalı bir hareket. Bende yapacam inşallah
Hmm sonucu sende bir göreyim bende yaparım
Ya kilo verdirir evet ama o kadar incelemezsin ki onla.
Sevmiyorum ayrıca yürümeyi
2 hafta yanımda olur Sonra diğer odaya gönderirim allahtan kafa dengi biri yoksa çekilmezdi
Psikolojik açıdan evet olumlu .
Ama her zaman tercihim mat plastes cardio bölgesel ve esneme hareketleri olacaktır :)
Merhaba kızlar pek giremiyorum hastalık yakamızı bırakmadı şimdi de ben hastayım heryerim dökülüyor menülerim hiç iyi değil sağlıksız beslendim yemek yapamadım bişey yiyemiyorum meyve yiyiyorum bolca düzelmem gerekiyor çünkü affedin artık şu an grip yeni girdi bir kac güne ancak düzelirim kendimi sağlıksız gıdalardan uzak tutmaya calısıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?